![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב היה בסדר אתמול בלילה - זה לא אות בבוקר כדי לפקח. בשעה האתחול למעלה (ב-Windows XP Pro), HDD מד אור על הבזקים, רום ב Flash Drive האורות, לא איתות לפקח. אני יחליף את החשמל (היה לחוס על היד). תוצאות אותו כנ"ל. מצאתי את כרטיס המסך (RADEON 9800 Pro) Cooling אוהד היה שבור לגמרי משוחרר מן החום כיור. אני יחליף את כרטיס המסך שבור Cooler עם זלמן VF700 Cooler (גם קרה את זה על היד). תוצאות אותו כנ"ל. אני יחליף באופן זמני את HDD ישן עם אחד היה לי (אני לחשוב זה עובד בסדר). תוצאות אותו כנ"ל. שאלה: אם את כרטיס המסך הוא ירה, צריך את המחשב עדיין אתחול ל-Windows (שהיא לא עושה) או את הבעיה יכול להיות מעבד AMD Athlon 64 3200 +) או את לוח האם? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא הוא לא. זה נשמע כאילו אתה זה מבושל, הם אוהדים על שם מסיבה. אני מעוניין להחליף את זה וללכת משם.
| |||
| |||
| ציטוט:
אני רוצה סכום הוגן של תוכניות עבודה עם גרפיקה עם כמה גדלים של קובץ גדול למדי. ה RADEON 9800 Pro נראה בסדר העבודה שלי משתמשת. האם עליי להמשיך עם עוד RADEON 9800 Pro (שדרוג של 128 מגה בייט עד 256 מגה בייט), או שאתה יכול להציע לך כרטיס וידאו טוב יותר, כי כ., או מעט גבוה יותר, מחיר בדולרים? |
|
| |||
| |||
| Carbon תהיה הטובה ביותר לאדם כדי לשאול, אני אתן לו דחיפה, חומרה הידע שלו הוא יוצא דופן. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני מתכוון להמתין ולראות אם Carbon מגיב. שוב, הרבה תודה. |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, שמח לעזור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה בדיוק את מחיר בדולרים?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אין אות | jonathansp | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 7 אוגוסט 2008 20:27 |
| אות אלחוטי | scrivomcdivo | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 22 נובמבר 2007 08:13 |
| חדש Mainboard + מעבד + כרטיס הווידאו הראשון האתחול broblems | thewolfro | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | ה -5 בחודש נובמבר 2007 15:20 |
| מה אני צריך לעשות חזקה של האות? | embassy0808 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 16th יולי 2007 06:40 |
| Boosting האות | mcbee | רישות, מודמים & VoIP | 11 | 11 מאי 2007 04:48 |
| שרשרת כלים | |
| |