mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Trying to boot - Getting NO Video Signal Out

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 14, 2009, 13:06
Naujas Narys

Default Trying to boot - Getting NO Video Signal Out

PC buvo gerai vakar vakare - šį rytą nėra signalo į monitorių. Krovimosi metu iki (Windows XP Pro), HDD indikatoriaus lemputė Lemputė, ROM šviesą užsidegti, nėra signalo į monitorių.

Aš pakeičiamas Power Supply (buvo ant rankų atsarginių). Tuos pačius rezultatus, kaip nurodyta pirmiau.

Radau, kad vaizdo plokštės (Radeon 9800 Pro), aušinimo ventiliatorius buvo visiškai neveikia laisvi nuo šilumos kriaukle. Aš pakeičiamas atsilaiko Video Card Cooler su Zalman VF700 Cooler (taip nutiko, kad, kad ranka). Tuos pačius rezultatus, kaip nurodyta pirmiau.

Aš laikinai pakeisti HDD su senojo turėjau (I galvoti tai darbo Gerai). Tuos pačius rezultatus, kaip nurodyta pirmiau.

Klausimas: Jei vaizdo plokštė yra ugnis, turi PC vis dar įkelti į "Windows" (kurioje jis nedaro) arba gal problema yra CPU AMD Athlon 64 3200 +) arba pagrindinę plokštę?
Old Balandis 14, 2009, 13:54
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by Frankas View Post

Klausimas: Jei vaizdo plokštė yra ugnis, turi PC vis dar įkelti į "Windows" (kurioje jis nedaro) arba gal problema yra CPU AMD Athlon 64 3200 +) arba pagrindinę plokštę?
Ne nebus. It sounds like you virti tai, ventiliatoriai ten už priežastį. Norėčiau, kad swap ir eik iš ten.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 14, 2009, 16:14
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Citata:
Originally Posted by Frankas
Klausimas: Jei vaizdo plokštė yra ugnis, turi PC vis dar įkelti į "Windows" (kurioje jis nedaro) arba gal problema yra CPU (AMD Athlon 64 3200 +) arba pagrindinę plokštę?
Ne nebus. It sounds like you virti tai, ventiliatoriai ten už priežastį. Norėčiau, kad swap ir eik iš ten.
Ačiū hybr! D.

Aš teisingai suma dirbti su grafikos programomis su kai gana didelis failo dydis. Radeon 9800 Pro atrodė work fine for my reikmėms.

Turėčiau eiti su kita Radeon 9800 Pro "(atnaujinta nuo 128 MB iki 256 MB), ar galite pasiūlyti geresnę vaizdo kortelę, kad apytiksl., Arba šiek tiek didesnė, kainos diapazone?
Old Balandis 14, 2009, 16:57
Administrator Grupė

Anglies būtų geriausias asmuo paprašyti, aš duosiu jam bakstelėti, jo techninės žinios yra išskirtinė.
Old Balandis 14, 2009, 17:12
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Anglies būtų geriausias asmuo paprašyti, aš duosiu jam bakstelėti, jo techninės žinios yra išskirtinė.
Ačiū hybr! D. Jūs žuvo teisė. I got my tingus arse traukti Vid Card (Radeon 8500) nuo atsarginių mano PC ir sumontuoti taip, kad, kaip temp. Viskas dirba gerai.

I'll wait to see jeigu Anglies reaguoja. Again, many thanks.
Old Balandis 14, 2009, 17:31
Administrator Grupė

Jokių problemų, stengiamės padėti.
Old Balandis 14, 2009, 18:59
Donorų grupės

Kas yra jūsų kainų diapazono?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nėra signalo jonathansp BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 7 rugpjūtis 2008 20:27
Wireless Signal scrivomcdivo Graphics Cards & Monitoriai 4 Lapkritis 22, 2007 08:13
Naujoji Mainboard + CPU + vaizdo plokštę pirmą įkrovos broblems thewolfro CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 10 5 lapkritis, 2007 15:20
Ką man reikia stipresnių signalų? embassy0808 Networking, Modems & VoIP 3 16 liepa 2007 06:40
Didėjanti signalas McBee Networking, Modems & VoIP 11 Gegužė 11, 2007 04:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.