![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| PC buvo gerai vakar vakare - šį rytą nėra signalo į monitorių. Krovimosi metu iki (Windows XP Pro), HDD indikatoriaus lemputė Lemputė, ROM šviesą užsidegti, nėra signalo į monitorių. Aš pakeičiamas Power Supply (buvo ant rankų atsarginių). Tuos pačius rezultatus, kaip nurodyta pirmiau. Radau, kad vaizdo plokštės (Radeon 9800 Pro), aušinimo ventiliatorius buvo visiškai neveikia laisvi nuo šilumos kriaukle. Aš pakeičiamas atsilaiko Video Card Cooler su Zalman VF700 Cooler (taip nutiko, kad, kad ranka). Tuos pačius rezultatus, kaip nurodyta pirmiau. Aš laikinai pakeisti HDD su senojo turėjau (I galvoti tai darbo Gerai). Tuos pačius rezultatus, kaip nurodyta pirmiau. Klausimas: Jei vaizdo plokštė yra ugnis, turi PC vis dar įkelti į "Windows" (kurioje jis nedaro) arba gal problema yra CPU AMD Athlon 64 3200 +) arba pagrindinę plokštę? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne nebus. It sounds like you virti tai, ventiliatoriai ten už priežastį. Norėčiau, kad swap ir eik iš ten.
| |||
| |||
| Citata:
Aš teisingai suma dirbti su grafikos programomis su kai gana didelis failo dydis. Radeon 9800 Pro atrodė work fine for my reikmėms. Turėčiau eiti su kita Radeon 9800 Pro "(atnaujinta nuo 128 MB iki 256 MB), ar galite pasiūlyti geresnę vaizdo kortelę, kad apytiksl., Arba šiek tiek didesnė, kainos diapazone? |
|
| |||
| |||
| Anglies būtų geriausias asmuo paprašyti, aš duosiu jam bakstelėti, jo techninės žinios yra išskirtinė. |
|
| |||
| |||
| Citata:
I'll wait to see jeigu Anglies reaguoja. Again, many thanks. |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų, stengiamės padėti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas yra jūsų kainų diapazono?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nėra signalo | jonathansp | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 7 rugpjūtis 2008 20:27 |
| Wireless Signal | scrivomcdivo | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Lapkritis 22, 2007 08:13 |
| Naujoji Mainboard + CPU + vaizdo plokštę pirmą įkrovos broblems | thewolfro | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 10 | 5 lapkritis, 2007 15:20 |
| Ką man reikia stipresnių signalų? | embassy0808 | Networking, Modems & VoIP | 3 | 16 liepa 2007 06:40 |
| Didėjanti signalas | McBee | Networking, Modems & VoIP | 11 | Gegužė 11, 2007 04:48 |
| Temos įrankiai | |
| |