![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PC bija soda pēdējā nakts - šorīt nav signāls monitoram. At boot up (Windows XP Pro), HDD indikators mirgo on, Rom Drive gaismas zibspuldzi, nav signāls monitoram. Es aizstāj Power Supply (bija rezerves uz rokām). Pašus rezultātus, kā aprakstīts iepriekš. Es atklāju, ka Video karte (Radeon 9.800 Pro), dzesēšanas ventilatora bija pilnīgi sadalīti brīvs no siltuma izlietnes. Es aizstāj sadalīti Video Card Cooler ar Zalman VF700 dzesētājs (kas arī ir noticis ar to, ka šo uz rokām). Pašus rezultātus, kā aprakstīts iepriekš. Es laiku aizstāj HDD ar veco man bija (I domāt tā darbojas OK). Pašus rezultātus, kā aprakstīts iepriekš. Jautājums: Ja video karte ir nošauts, ja PC joprojām boot uz Windows (ko tā nedara), vai var problēmas ir CPU AMD Athlon 64 3200 +) vai Motherboard? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē tas nav. Tas izklausās kā tu termiski apstrādāti tā, ventilatori atrodas tur iemesla dēļ. Es swap to un iet no turienes.
| |||
| |||
| Quote:
Man godīga darba apjomu ar grafikas programmām, ar dažiem diezgan liela faila izmēru. Radeon 9.800 Pro likās darbs sods par manu vajadzībām. Man iet ar citu Radeon 9.800 Pro (paaugstināts no 128 MB līdz 256 MB), vai jūs varat ieteikt labāku video karti, ka apm. Vai nedaudz augstākas, cenu diapazonā? |
|
| |||
| |||
| Oglekļa būtu labākais personai lūgt, es došu viņam iedunkāt, viņa aparatūras zināšanas ir ārkārtējs. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es gaidīt, lai redzētu, vai Carbon atbilde. Again, many thanks. |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu, priecīgs palīdzēt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas tieši ir jūsu cenu diapazonā?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |