rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Próbuję Boot - Wprowadzenie NIE Out Video Signal

Reply

Narzędzia wątku
Old 14 kwiecień 2009, 13:06
Nowe państwa grupy

Default Próbuję Boot - Wprowadzenie NIE Out Video Signal

PC była dobrze ostatniej nocy - dziś rano nie sygnał do monitora. Podczas rozruchu (Windows XP Pro), HDD lampka wskaźnika miga na Rom błysk światła na nie sygnał do monitora.

I zastępuje Power Supply (dysponowali wolnymi na rękę). Same wyniki, jak wyżej.

I uznał, że karty graficznej (Radeon 9800 Pro) wentylator był całkowicie złamane luzem z heat sink. I zastępuje zepsutego Video Card Cooler z Zalman VF700 Cooler (również zdarzyło się, że na rękę). Same wyniki, jak wyżej.

I tymczasowo zastąpił HDD ze starego miałem (I myśleć wszystko działa OK). Same wyniki, jak wyżej.

PytanieJeśli karta wideo jest strzał, powinna PC wciąż uruchamiania systemu Windows (który nie robi) lub może być problem procesora AMD Athlon 64 3200 +) lub płyty głównej?
Old 14 kwiecień 2009, 13:54
Administrator Group

Cytat:
Originally Posted by Frank View Post

PytanieJeśli karta wideo jest strzał, powinna PC wciąż uruchamiania systemu Windows (który nie robi) lub może być problem procesora AMD Athlon 64 3200 +) lub płyty głównej?
Nie, nie. It sounds like you to gotowane, wentylatory są na nie bez powodu. Chciałbym swap i idź stąd.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 kwiecień 2009, 16:14
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Cytat:
Originally Posted by Frank
PytanieJeśli karta wideo jest strzał, powinna PC wciąż uruchamiania systemu Windows (który nie robi) lub może być problem procesora (AMD Athlon 64 3200 +) lub płyty głównej?
Nie, nie. It sounds like you to gotowane, wentylatory są na nie bez powodu. Chciałbym swap i idź stąd.
Dzięki Hybr! D.

Zrobić uczciwej ilości pracy z grafiką programy z pewnym dość duże rozmiary plików. The Radeon 9800 Pro wydawało pracy grzywny dla mojej zastosowań.

Czy powinienem iść z innym Radeon 9800 Pro (z zmodernizowanych 128 MB do 256 MB), lub można zaproponować lepsze Video Card w tym ok.., Lub nieco wyższe, cenowym?
Old 14 kwiecień 2009, 16:57
Administrator Group

Węgla byłoby najlepiej zapytać osobę, I'll give go szturchać, jego wiedzy sprzęt jest wyjątkowy.
Old 14 kwiecień 2009, 17:12
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Węgla byłoby najlepiej zapytać osobę, I'll give go szturchać, jego wiedzy sprzęt jest wyjątkowy.
Dzięki Hybr! D. Byłeś martwe prawo. Mam mój leniwy tyłek może wycofać Vid Card (Radeon 8500) z mojego komputera i zainstalowanych zamiennych, że w temp.. Wszystko działa dobrze.

I'll wait to czy węgla reaguje. Znowu, many thanks.
Old 14 kwiecień 2009, 17:31
Administrator Group

Nie ma problemu, cieszę się, że pomoc.
Old 14 kwiecień 2009, 18:59
Grupa dawcy

Czym dokładnie jest Twoim przedziale cenowym?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):