![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| PC była dobrze ostatniej nocy - dziś rano nie sygnał do monitora. Podczas rozruchu (Windows XP Pro), HDD lampka wskaźnika miga na Rom błysk światła na nie sygnał do monitora. I zastępuje Power Supply (dysponowali wolnymi na rękę). Same wyniki, jak wyżej. I uznał, że karty graficznej (Radeon 9800 Pro) wentylator był całkowicie złamane luzem z heat sink. I zastępuje zepsutego Video Card Cooler z Zalman VF700 Cooler (również zdarzyło się, że na rękę). Same wyniki, jak wyżej. I tymczasowo zastąpił HDD ze starego miałem (I myśleć wszystko działa OK). Same wyniki, jak wyżej. PytanieJeśli karta wideo jest strzał, powinna PC wciąż uruchamiania systemu Windows (który nie robi) lub może być problem procesora AMD Athlon 64 3200 +) lub płyty głównej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nie. It sounds like you to gotowane, wentylatory są na nie bez powodu. Chciałbym swap i idź stąd.
| |||
| |||
| Cytat:
Zrobić uczciwej ilości pracy z grafiką programy z pewnym dość duże rozmiary plików. The Radeon 9800 Pro wydawało pracy grzywny dla mojej zastosowań. Czy powinienem iść z innym Radeon 9800 Pro (z zmodernizowanych 128 MB do 256 MB), lub można zaproponować lepsze Video Card w tym ok.., Lub nieco wyższe, cenowym? |
|
| |||
| |||
| Węgla byłoby najlepiej zapytać osobę, I'll give go szturchać, jego wiedzy sprzęt jest wyjątkowy. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I'll wait to czy węgla reaguje. Znowu, many thanks. |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, cieszę się, że pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czym dokładnie jest Twoim przedziale cenowym?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |