![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
PC-ul a fost bine azi-noapte - nici un semnal în această dimineaţă pentru a monitoriza. La boot-up (Windows XP Pro), HDD indicator luminos de pe flash-uri, ROM lumini pe flash, nici un semnal de la monitor.
Am înlocuit sursa de alimentare (a avut o parte, pe de rezervă). Aceleaşi rezultate ca şi mai sus. Am constatat că Video Card (Radeon 9800 Pro) ventilator de racire a rupt complet drumul de la căldură chiuveta. Am înlocuit rupt placă video cu o Cooler Zalman VF700 Cooler (de asemenea, că s-a întâmplat să aibă la îndemână). Aceleaşi rezultate ca şi mai sus. Am înlocuit temporar de HDD cu un vechi am avut o (I gândi Este bine de lucru). Aceleaşi rezultate ca şi mai sus. Întrebare: În cazul în care placă video este împuşcat, în cazul în care PC-ul încă boot la Windows (care nu se face) sau ar putea fi o problemă de procesor AMD Athlon 64 3200 +) sau placa de bază? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu că nu va. Se pare ca ai gatit-o, fani sunt pe acolo pentru un motiv. Mi-ar swap şi care merge de acolo.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am făcut un mod corect valoarea de lucru cu programe de grafica cu unele destul de mari dimensiuni fişier. Radeon 9800 Pro de la locul de muncă a parut bine pentru mine utilizări. Ar trebui să mergem cu un alt Radeon 9800 Pro (upgrade de la 128 MB la 256 MB), sau poti sa sugerez o mai bună placă video în care cca., Sau uşor mai mare, preţul gama? |
|
|
|||
|
|||
|
De carbon ar fi cea mai buna persoana pentru a cere, voi da pe el un ghiont, hardware-ul lui de cunoştinţe este de exceptie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Voi aştepta să văd dacă răspunde de carbon. Din nou, mulţumesc mult. |
|
|
|||
|
|||
|
Nici o problemă, plăcerea de a ajuta.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ce este exact preţul gama?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|