menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pokus o Zavádzacia - Prípravné NIE Video Signal Out

Reply

Thread Tools
Old 14. apríla 2009, 13:06
Nový člen skupiny

Default Pokus o Zavádzacia - Prípravné NIE Video Signal Out

PC bola pokuta včera - dnes ráno signál k monitoru. Na naběhnout (Windows XP Pro), HDD bliká na flash ROM svetla na žiadny signál na monitor.

I nahrádza napájací zdroj (mal náhradný na strane). Rovnakých výsledkov ako vyššie.

Zistil som, že grafická karta (Radeon 9800 Pro) chladiaci ventilátor mal úplne rozdelená voľné od tepla umývadlo. I nahrádza členitosť Grafická karta Cooler s Žalman VF700 Cooler (i stalo sa, že na strane). Rovnakých výsledkov ako vyššie.

I dočasne nahradil HDD s starý som (I myslieť je to pracovné OK). Rovnakých výsledkov ako vyššie.

Otázka: Ak je grafická karta je zastrelený, ak by došlo k PC stály boot do Windows (čo nie je robíte), alebo by mohol byť problém s CPU AMD Athlon 64 3200 +), alebo základnej dosky?
Old 14. apríla 2009, 13:54
Administrátor Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Frank View Post

Otázka: Ak je grafická karta je zastrelený, ak by došlo k PC stály boot do Windows (čo nie je robíte), alebo by mohol byť problém s CPU AMD Athlon 64 3200 +), alebo základnej dosky?
Ne to ne. Vyzerá to, že ste to varené, fanúšikovia sú tam z nejakého dôvodu. Chtěl bych, že swap a ísť od toho.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14. apríla 2009, 16:14
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Hybr! D View Post
Citácia:
Pôvodne Poslal Frank
Otázka: Ak je grafická karta je zastrelený, ak by došlo k PC stály boot do Windows (čo nie je robíte), alebo by mohol byť problém v CPU (AMD Athlon 64 3200 +), alebo základnej dosky?
Ne to ne. Vyzerá to, že ste to varené, fanúšikovia sú tam z nejakého dôvodu. Chtěl bych, že swap a ísť od toho.
Vďaka Hybr! D.

Já spravodlivý množstvo práce s grafikou programy s určitými pomerne veľké veľkosti súborov. Radeon 9800 Pro sa zdalo, že funguje pre moje účely.

Mám ísť s iným Radeon 9800 Pro (upgrade z 128 MB na 256 MB), alebo môžete navrhnúť lepšie Grafická karta v tomto pribl., Alebo mierne vyššej cenovej relácii?
Old 14. apríla 2009, 16:57
Administrátor Skupina

Carbon by bolo najlepšie, aby osoba, obráťte sa, uvidíme ho pošťuchovat, jeho znalosti hardvér je výnimočné.
Old 14. apríla 2009, 17:12
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Hybr! D View Post
Carbon by bolo najlepšie, aby osoba, obráťte sa, uvidíme ho pošťuchovat, jeho znalosti hardvér je výnimočné.
Vďaka Hybr! D. Tie boli stopercentne pravdu. Som lenivý zadok tahat Vid Card (Radeon 8500) z môjho PC a náhradných nainštalovaný že ako temp. Všetko v poriadku.

Budem čakať, jestli Carbon reaguje. Opäť platí, že mnohé vďaka.
Old 14. apríla 2009, 17:31
Administrátor Skupina

Žiadny problém, radi pomôžu.
Old 14. apríla 2009, 18:59
Darcu Skupina

Čo presne je vaša cena?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.