![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PC bola pokuta včera - dnes ráno signál k monitoru. Na naběhnout (Windows XP Pro), HDD bliká na flash ROM svetla na žiadny signál na monitor. I nahrádza napájací zdroj (mal náhradný na strane). Rovnakých výsledkov ako vyššie. Zistil som, že grafická karta (Radeon 9800 Pro) chladiaci ventilátor mal úplne rozdelená voľné od tepla umývadlo. I nahrádza členitosť Grafická karta Cooler s Žalman VF700 Cooler (i stalo sa, že na strane). Rovnakých výsledkov ako vyššie. I dočasne nahradil HDD s starý som (I myslieť je to pracovné OK). Rovnakých výsledkov ako vyššie. Otázka: Ak je grafická karta je zastrelený, ak by došlo k PC stály boot do Windows (čo nie je robíte), alebo by mohol byť problém s CPU AMD Athlon 64 3200 +), alebo základnej dosky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne to ne. Vyzerá to, že ste to varené, fanúšikovia sú tam z nejakého dôvodu. Chtěl bych, že swap a ísť od toho.
| |||
| |||
| Citácia:
Já spravodlivý množstvo práce s grafikou programy s určitými pomerne veľké veľkosti súborov. Radeon 9800 Pro sa zdalo, že funguje pre moje účely. Mám ísť s iným Radeon 9800 Pro (upgrade z 128 MB na 256 MB), alebo môžete navrhnúť lepšie Grafická karta v tomto pribl., Alebo mierne vyššej cenovej relácii? |
|
| |||
| |||
| Carbon by bolo najlepšie, aby osoba, obráťte sa, uvidíme ho pošťuchovat, jeho znalosti hardvér je výnimočné. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Budem čakať, jestli Carbon reaguje. Opäť platí, že mnohé vďaka. |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, radi pomôžu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo presne je vaša cena?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|