![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ПЦ синоћ је у реду - јутрос нема сигнала на монитору. Ат чизма сеттле (Уиндоус КСП Про), ХДД индикатор трепери на светлу, РОМ погон на фласх расвета, нема сигнала на монитору. Сам заменио напајање (имали резервни при руци). Исте резултате као горе. Открио сам да је Видео Цард (Радеон 9800 Про) расхладни вентилатор је потпуно разбијена одријешиш из хлађење. Заменио сам сломљена Видео Цард хладњак са Залман ВФ700 хладњак (исто тако се догодило да су то на руку). Исте резултате као горе. Привремено сам заменио ХДД са старог сам (И мислити то раде у реду). Исте резултате као горе. Питање: Ако је видео картица је пуцао, требали ПЦ и даље Уиндоус боот (који се не радите), или би могао бити проблем ЦПУ АМД Атхлон 64 3200 +) или матичне плоче? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Но то неће. То звучи као да је Кухан, фанови су се за разлог. Ја бих да суап и отићи оданде.
| |||
| |||
| Куоте:
ЈА чинити поштено износ рад са графиком програме са неке прилично велике датотеке величинама. Тхе Радеон 9800 Про чинити се у реду за свој рад користи. Требам ли ићи са другим Радеон 9800 Про (ажурирани од 128 МБ на 256 МБ), или можете предложити бољу графичку картицу у том ца., Или мало више, распон цена? |
|
| |||
| |||
| Угљик би била најбоља особа за питати, ја ћу му дати гуркати, његов хардвер знање је изузетна. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ја ћу чекати да видите шта ће Царбон одговара. Опет, много хвала. |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, радо помоћи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је тачно ваш распон цена?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|