az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Önyükleme için çalışılıyor - NO Video Sinyal Dışına Çıkma

Reply

Konu Araçları
Old 14 Nisan 2009, 13:06
Yeni Üye Grubu

Default Önyükleme için çalışılıyor - NO Video Sinyal Dışına Çıkma

PC dün gece iyi oldu - Bu sabah sinyal izlemek için. Kadar at boot (Windows XP Pro) HDD gösterge ışığı yanıp söner, Rom Sürücü ışıkları üzerinde izlemek için sinyal flaş.

Ben Güç Kaynağı değiştirilmiştir () bir yandan yedek vardı. Yukarıdaki ile aynı sonuçları.

Bu Video Card (Radeon 9800 Pro) soğutma hayranıyım tamamen gevşek ısı lavabo gelen bozuk olduğunu öğrendim. Bir Zalman VF700 Soğutucu ile (de meydana gelmiş ve kırık Video Kartı Soğutucu yerine o taraftan). Yukarıdaki ile aynı sonuçları.

Ben geçici bir eski I had ile HDD yerine (I düşünmek Tamam) çalışıyor. Yukarıdaki ile aynı sonuçları.

Soru: Eğer ekran kartı var, gereken PC hala Windows önyükleme (bu) veya yapıyor değil sorunun CPU AMD Athlon 64 3200 + olabilir) veya Anakart?
Old 14 Nisan 2009, 13:54
Yönetici Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Frank View Post

Soru: Eğer ekran kartı var, gereken PC hala Windows önyükleme (bu) veya yapıyor değil sorunun CPU AMD Athlon 64 3200 + olabilir) veya Anakart?
Hayır bu görülmeyecektir. Gibi Pişirilmesi Bu, fanlar üzerinde sesler bir nedenle. Ben ve oradan git takas olur.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 Nisan 2009, 16:14
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Alıntı:
Originally Posted by Frank
Soru: Eğer ekran kartı var, gereken PC hala Windows önyükleme (bu) veya yapıyor değil sorunun CPU olabilir (AMD Athlon 64 3200 +) veya Anakart?
Hayır bu görülmeyecektir. Gibi Pişirilmesi Bu, fanlar üzerinde sesler bir nedenle. Ben ve oradan git takas olur.
Teşekkürler Hybr! D.

Bazı oldukça büyük dosya boyutları ile grafik programları ile iş adil bir miktar var. The Radeon 9800 Pro benim kullanımlar için iyi çalıştıkları görüldü.

Başka bir Radeon 9800 Pro (128 MB 256 MB yükseltilmemiş ile) veya gideyim bu yaklaşık daha iyi bir Video kartı önerebilirsiniz. Veya biraz daha yüksek fiyat aralığı?
Old 14 Nisan 2009, 16:57
Yönetici Grubu

Karbon sormak için en iyi kişi olur, onu, kendi donanım bilgi olağanüstü bir dürtmek bir vereceğiz.
Old 14 Nisan 2009, 17:12
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Hybr! D View Post
Karbon sormak için en iyi kişi olur, onu, kendi donanım bilgi olağanüstü bir dürtmek bir vereceğiz.
Teşekkürler Hybr! D. Öldüğünü doğru. Ben tembel göt Boş PC'den (Radeon 8500) bir Vid Kart çekin ve kurulu var, bir ısı olarak. Her şey iyi çalışıyor.

Eğer Karbon yanıt Ben görmek için bekleyeceğim. Yine, çok teşekkürler.
Old 14 Nisan 2009, 17:31
Yönetici Grubu

Sorun değil, yardımcı olmak için sevindim.
Old 14 Nisan 2009, 18:59
Bağış Grubu

Ne tam olarak fiyat aralığı nedir?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):