![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| PC dün gece iyi oldu - Bu sabah sinyal izlemek için. Kadar at boot (Windows XP Pro) HDD gösterge ışığı yanıp söner, Rom Sürücü ışıkları üzerinde izlemek için sinyal flaş. Ben Güç Kaynağı değiştirilmiştir () bir yandan yedek vardı. Yukarıdaki ile aynı sonuçları. Bu Video Card (Radeon 9800 Pro) soğutma hayranıyım tamamen gevşek ısı lavabo gelen bozuk olduğunu öğrendim. Bir Zalman VF700 Soğutucu ile (de meydana gelmiş ve kırık Video Kartı Soğutucu yerine o taraftan). Yukarıdaki ile aynı sonuçları. Ben geçici bir eski I had ile HDD yerine (I düşünmek Tamam) çalışıyor. Yukarıdaki ile aynı sonuçları. Soru: Eğer ekran kartı var, gereken PC hala Windows önyükleme (bu) veya yapıyor değil sorunun CPU AMD Athlon 64 3200 + olabilir) veya Anakart? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır bu görülmeyecektir. Gibi Pişirilmesi Bu, fanlar üzerinde sesler bir nedenle. Ben ve oradan git takas olur.
| |||
| |||
| Alıntı:
Bazı oldukça büyük dosya boyutları ile grafik programları ile iş adil bir miktar var. The Radeon 9800 Pro benim kullanımlar için iyi çalıştıkları görüldü. Başka bir Radeon 9800 Pro (128 MB 256 MB yükseltilmemiş ile) veya gideyim bu yaklaşık daha iyi bir Video kartı önerebilirsiniz. Veya biraz daha yüksek fiyat aralığı? |
|
| |||
| |||
| Karbon sormak için en iyi kişi olur, onu, kendi donanım bilgi olağanüstü bir dürtmek bir vereceğiz. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer Karbon yanıt Ben görmek için bekleyeceğim. Yine, çok teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Sorun değil, yardımcı olmak için sevindim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne tam olarak fiyat aralığı nedir?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |