![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ПК був штраф Last Night - це ранок немає сигналу на моніторі. При завантаженні (Windows XP Pro), HDD індикатор блимає на, Rom диски фари спалах, немає сигналу на моніторі. Я замінив блок живлення (був запасним на руці). Те же результатів, як зазначено вище. Я виявив, що відеокарта (Radeon 9800 Pro) охолоджує вентилятора абсолютно вирвалася з радіатора. Я замінив розбиті відеокарта з кулером Zalman VF700 Cooler (також сталося, що є під рукою). Те же результатів, як зазначено вище. Я тимчасово замінити жорсткий диск з одним старим я (я думати він працює ОК). Те же результатів, як зазначено вище. Питання: Якщо постріл відеокарти, якщо комп'ютер спокійний для завантаження Windows (яку вона не робить), або проблема може бути процесор AMD Athlon 64 3200 +) або материнська плата? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, це не буде. Це звучить, як ви його приготовленої фанати там для причини. Я б своп, що і йти звідти.
| |||
| |||
| Цитата:
Я досить багато роботи з графічними програмами з деякими досить великих розмірів. Radeon 9800 Pro, здавалося б працює добре для моїх цілей. Чи повинен я піти з одним Radeon 9800 Pro (поновлення від 128 МБ до 256 МБ), або ви можете запропонувати кращу відеокарту, що бл. Або трохи вище, діапазон цін? |
|
| |||
| |||
| Вуглецеві буде кращим людиною запитати, я дам йому поштовх, його знання апаратного є виключною. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я буду чекати, щоб побачити, якщо вуглець реагує. Знову ж таки, велике спасибі. |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, радий допомогти. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що саме ваш діапазон цін?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|