![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей аз се чудех, когато инсталирате втори монитор имаш нужда от твърда / софтуер или просто поставете ги и си отиваш? Имате ли да настроени резолюции и т.н.? и може да използвате DVI и VGA в същото време? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plug ги и иди (шофьор ще открие тях), резолюция може да бъде променена в дисплей, и то зависи от графична карта (най-добре да сдвоите две от един и същи).
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goesn't значение дали двете екрани не са едно и също все пак, имам 19 "като основна и 17", както е вторична, но те и двете имат една и съща резолюция. Само получи същото, ако си мислиш, че ще изглежда по-добре или да се търси надграждане текущата си монитор или тя е много добра allready. Поради това е излишно да се плаща за един стар монитор, за да съвпада с текущата си, защото там ще бъде по-добро за тях не са много повече.
| |||
| |||
| KK Тай |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im същите като thingle Имах 19in плосък екран плюс 17 в CRT, но работи добре с по подразбиране не е имал нещо probs с нея
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| така VGA и DVI монитор не биха конфликт? |
|
| |||
| |||
| не M8 Аз не е имал проблеми, въпреки че аз трябваше да отида до дисплея мениджър в XP и да се даде възможност тя като отделен монитор (№ 2) не е разширението на основните монитор
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Три Монитори | bdadavies | Графика на карти & Монитори | 5 | 17-ти ноември 2009 година 17:03 |
| 3 Монитори Помощ | YRTNEG | Графика на карти & Монитори | 4 | 23rd Jan 2009 13:57 |
| Използване на двойно монитори | chefjimmy | Графика на карти & Монитори | 8 | 12 Jan 2009 16:33 |
| Какви са най-добрите монитори | buchanan | Графика на карти & Монитори | 22 | 20 април 2008 20:13 |
| Две следи на един компютър. Възможно ли е? | marcusallon | Графика на карти & Монитори | 1 | 23rd Mar 2007 04:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |