![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Αναρωτιόμουν κατά την εγκατάσταση μιας δεύτερης οθόνης χρειάζεστε κάθε σκληρό / λογισμικού ή απλά να συνδέσετε και να πάτε μακριά; έχετε να προκαθοριστεί κλπ ψηφίσματα; και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια DVI και VGA ταυτόχρονα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συνδέστε τους και να πάνε στο (οδηγός θα εντοπίσει τους), τα ψηφίσματα μπορεί να αλλάξει στο Display, και αυτό εξαρτάται από την κάρτα γραφικών (καλύτερα να ζεύγος μέχρι δύο από την ίδια).
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| σε ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goesn't ζήτημα αν οι δύο οθόνες δεν είναι το ίδιο όμως, έχω ένα 19 "ως κύριο και ένα 17" ως δευτερεύουσες, ωστόσο και οι δύο έχουν την ίδια ανάλυση. Μόνο πάλι το ίδιο, αν νομίζετε ότι θα δούμε καλύτερα ή σας θέλει να αναβαθμίσει τους ισχύοντες οθόνη σας ή είναι πολύ καλή allready. Επειδή είναι σπατάλη να πληρώσει για μια παλιά οθόνη για να πάρετε το ίδιο με σημερινό σας γιατί θα υπάρχει καλύτερη για αυτά που δεν έχουν και πολλά περισσότερα.
| |||
| |||
| kk ty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im η ίδια όπως thingle είχε 19in επίπεδη οθόνη συν 17 σε CRT, αλλά εργάστηκε πρόστιμο με το res προεπιλογή δεν είχε probs με το
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| έτσι μια VGA και μια οθόνη DVI δεν έρχονται σε αντίθεση; |
|
| |||
| |||
| δεν M8 Δεν είχα κανένα πρόβλημα αν και έπρεπε να πάει σε διαχειριστή οθόνης σε XP και να μπορεί ως ξεχωριστή οθόνη (δεν 2) δεν αποτελεί επέκταση της κύριας παρακολουθεί
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τρεις Οθόνες | bdadavies | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 17 Νοέμβρη 2009 17:03 |
| 3 επιτηρητές Βοήθεια | YRTNEG | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 23 Ιαν 2009 13:57 |
| Χρησιμοποιώντας διπλές οθόνες | chefjimmy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 12 Ιαν 2009 16:33 |
| Ποιες είναι οι καλύτερες οθόνες | Buchanan | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 22 | 20 Απρ 2008 20:13 |
| Δύο οθόνες σε έναν υπολογιστή. Είναι δυνατόν; | marcusallon | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 23 Μαρ 2007 04:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |