![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej sam bio izvjedljiv našto instalacija drugi monitor trebate bilo koji tvrdi / programa ili jednostavno ih priključite i daleko idete? da li vi morati unaprijed rezolucijama itd? i mogu li koristiti DVI i VGA istovremeno? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Priključite im i ići (vozač će ih otkriti), rezolucija može mijenjati u Display, a to ovisi o grafičkoj kartici (najbolje da se par do dva ista).
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hvala ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goesn't obzira radi li dva ekrana nisu ista iako, imam 19 "kao glavni i 17" kao sekundarna, međutim obje imaju istu razlučivost. Samo dobiti isti, ako mislite da ćete izgledati bolje ili tražite da nadogradite svoj trenutni monitor ili je jako dobra allready. Budući da je otpad platiti za stari monitor da bi isti kao i Vaše trenutne jer će se one bolje za ne puno više.
| |||
| |||
| kk ty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im isto kao thingle sam imala 19in flat screen plus 17 u crt, ali izrađen prekid sa zadanim res nije imala probs s njom
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| tako VGA i DVI monitor ne bi sukob? |
|
| |||
| |||
| no M8 Nisam imao problema iako sam morao ići prikaz menadžer u xp i to omogućiti kao zasebna monitora (ne 2) ne proširenje glavnog monitora
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tri Monitori | bdadavies | Graphics Cards & Monitors | 5 | 17 studeni 2009 17:03 |
| 3 Monitori Pomoć | YRTNEG | Graphics Cards & Monitors | 4 | 23 siječanj 2009 13:57 |
| Korištenje dvostrukog monitori | chefjimmy | Graphics Cards & Monitors | 8 | 12 siječanj 2009 16:33 |
| Koji su najbolji monitori | Buchanan | Graphics Cards & Monitors | 22 | 20. travanj 2008 20:13 |
| Dva monitora na jednom računalu. Je li moguće? | marcusallon | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23. ožujak 2007 04:06 |
| Thread Tools | |
| |