![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé csodálkoztam, amikor telepítünk egy második monitorra van szüksége bármely kemény / szoftver vagy csak csatlakoztassa őket, és el mész? van-e előre beállított állásfoglalások stb? és lehet használni a DVI és VGA ugyanabban az időben? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plug őket, és menj (vezető és meg fogja találni a számukra), állásfoglalások megváltoztatható a kijelző, és függ a grafikus kártya (a legjobb, hogy pár fel két egyforma).
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goesn't számít, ha a két képernyő nem ugyanaz a bár, van egy 19 "-os, mint a fő-és egy 17" másodlagos, de mindkettő ugyanazt a felbontást. Csak kap ugyanaz, ha úgy gondolja, hogy majd jobban néz ki, vagy a látszó-hoz feljavít a jelenlegi monitor, vagy nagyon jó allready. Mert ez egy hulladék-e fizetni egy régi monitort kap ugyanaz, mint a jelenlegi, mert nem lesz jobb, ha nem is sokkal több.
| |||
| |||
| kk ty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ugyanaz, mint thingle én egy 19in síkképernyős plusz egy 17 crt, de jól működött az alapértelmezett res probs nem volt vele
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| így a VGA és DVI monitor nem konfliktust? |
|
| |||
| |||
| no M8 Nekem nem volt probléma, ha el kellett menni display manager xp és hogy egy különálló monitor (nem 2) nem kiterjesztés, fő monitor
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |