![]() |
|
| |||
| |||
| היי אני תוהה בעת התקנת הצג השני אתה צריך כל קשה / תוכנה או פשוט לחבר אותם הרחק אתה הולך? אתה צריך וכו החלטות מראש? וגם אתה יכול להשתמש DVI ו-VGA באותו זמן? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הכנס אותם וללכת (הנהג יזהה אותם), החלטות ניתן לשנות לתצוגה, וזה תלוי כרטיס גרפיקה (הטובה ביותר זוג שני של אותו דבר).
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goesn't משנה אם שני המסכים אינם זהים אם כי, יש לי 19 "בתור הראשי של 17" כמו משנית, אולם שניהם יש את אותה החלטה. רק לקבל אותו אם אתה חושב שזה ייראה יותר טוב או מבט שלך לשדרג לפקח הנוכחית שלך או allready זה טוב מאוד. כי זה בזבוז לשלם על צג זקן כדי לקבל את זהה הנוכחית שלך כי יהיו טובים יותר עבור לא הרבה יותר.
| |||
| |||
| kk ty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im זהה אני thingle היה מסך 19in שטוח בתוספת 17 ב CRT אבל עבד בסדר עם מיל לא היה מחדל probs עם זה
|
| |||
| |||
| כך צג VGA ו DVI לא היה הסכסוך? |
|
| |||
| |||
| לא M8 אני, לא היו בעיות הייתי צריך ללכת מנהל התצוגה ב XP ויאפשר כצג נפרד (לא 2) לא הרחבה של המסך הראשי
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |