![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey I was wondering diegiant antrą monitorių jums reikia bet sunku ar programinės įrangos arba tiesiog prijunkite juos ir toli jums eiti? tu turi iš anksto rezoliucijas ir tt? ir galite naudoti DVI ir VGA tuo pačiu metu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plug juos ir eik (vairuotojo bus aptikti jų), nutarimai gali būti pakeistas Ekranas, ir tai priklauso nuo vaizdo plokštės (geriausia pora iki dviejų tos pačios).
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goesn't klausimas jei du ekranai yra ne tas pats, nors, turiu 19 ", kaip pagrindinis ir 17", kaip antrinė, tačiau jie abu turi tą pačią rezoliuciją. Gauti tik patys, jei manote, kad jums atrodo geriau ar jūsų nori atnaujinti savo dabartinį monitoriaus arba jis yra labai geras biuletenio. Nes tai atliekų mokėti už senas monitorius gauti tokie patys kaip Jūsų dabartinio nes ten bus tie geriau ne daug daugiau.
| |||
| |||
| kk tu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im pats kaip thingle turėjau 19in plokščias ekranas plus crt 17, bet kuo puikiausiai su default res neturėjo su ja probs
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| taip VGA ir DVI monitoriaus nebūtų konflikto? |
|
| |||
| |||
| Nr M8 turėjau jokių problemų, nors man teko eiti Display Manager, XP, ir kad jis kaip atskiras monitorius (Nr. 2) ne pagrindinių stebėti išplėtimas
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |