![]() |
|
| |||
| |||
| Hey i bija jautājums, instalējot otro monitoru jums vajag cieto / programmatūras vai vienkārši pievienojiet tos un prom jums iet? tev ir iestatījis rezolūcijas utt? un jūs varat izmantot DVI un VGA ir pašā laikā? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plug tos un aiziet (šoferis atklāt tos), rezolūcijas var mainīt displeja, un tas ir atkarīgs no grafikas kartes (labāk pāri līdz diviem vienāds).
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| paldies |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goesn't svarīgi, vai divus ekrānus nav pats tomēr, man ir "19 kā galveno un 17" par sekundāru, tomēr viņi abi ir pašu izšķirtspēju. Tikai iegūt pats, ja jūs domājat, ka jums izskatīties labāk vai jūsu vēlas uzlabot savu pašreizējo monitoru vai tas ir ļoti labs allready. Jo tas ir atkritumi maksāt par veco monitoru iegūt pati savu pašreizējo jo būs tie, labāk ne daudz vairāk.
| |||
| |||
| kk ty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IP pats kā thingle man bija 19 collu plakano ekrānu plus 17 crt, bet strādāja soda ar noklusējuma res nebija ar to probs
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| tik VGA un DVI uzrauga nav pretrunā? |
|
| |||
| |||
| no m8 Man nebija nekādas problēmas, lai gan man nācās iet parādīt pārvaldītāja xp un lai varētu kā atsevišķu monitora (no 2), kas nav paplašināšanu galvenā kontrolēt
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |