![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey i zastanawiałem się podczas instalacji drugiego monitora nie potrzebujesz twardych / oprogramowania lub po prostu podłącz je i już możesz iść? masz do zadanej rozdzielczości etc? i można go używać DVI i VGA w tym samym czasie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podłącz je i idź (kierowcy wykryje je), uchwały mogą być zmieniane w Display, a zależy to od karty graficznej (najlepiej na parze aż dwa takie same).
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dziękuję |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dziedzina Goesn't czy dwa ekrany nie są takie same, choć mam 19 ", jako główny i 17" za drugorzędną, jednak obaj mają taką samą rozdzielczość. Tylko pojawia się taki sam, jeśli myślisz, że będzie to wyglądać lepiej lub chcą rozszerzyć swoje obecne monitora lub jest to bardzo dobre allready. Bo to odpady zapłacić za stary monitor, aby uzyskać takie same jak dotychczasowe, ponieważ nie będzie ci lepiej, nie wiele więcej.
| |||
| |||
| kk ty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im tak samo jak i thingle miał 19in płaskim ekranem plus 17 w crt, ale pracował dobrze z res domyślnie nie miał z nim probs
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| tak, VGA i DVI monitor nie będzie konfliktu? |
|
| |||
| |||
| nie m8 Nie miałem problemów ale musiałam iść menedżer logowania w XP i włączyć go jako oddzielnego monitora (nr 2) nie przedłużenie głównego monitora
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |