![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei I was mirat cînd a instala un al doilea monitor aveţi nevoie de nici un hard / software-ul sau pur şi simplu conectaţi-le în şi de departe te duci? nu va trebui să etc prestabilite rezoluţiile? şi puteţi utiliza un DVI si VGA, în acelaşi timp? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plug-le în şi du-te (conducător auto se va a le detecta), rezoluţiile poate fi schimbată în Display, şi aceasta depinde de grafica carte (cel mai bun pentru a asocia până două din aceeaşi).
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Materie Goesn't dacă cele două ecrane nu sunt aceleaşi însă, am un 19 "ca un principal şi un 17" ca secundare, cu toate acestea că ambele au aceeaşi rezoluţie. Numai obţine acelaşi dacă credeţi că va arata mai bine sau vă căutaţi să faceţi upgrade monitorul curente sau ea deja este foarte bun. Deoarece este o risipă să plătească pentru un monitor vechi pentru a obţine acelaşi ca unul dvs. curent, deoarece acolo va fi mai bine pentru cei care nu mult mai mult.
| |||
| |||
| ty KK |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im la fel ca am thingle a avut un ecran plat 19in, plus un 17 în CRT, dar a lucrat fine, cu res implicit nu a avut nici probs cu ea
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| deci un VGA şi un monitor DVI ar fi în conflict nu? |
|
| |||
| |||
| nr M8 Nu am avut probleme though I a trebuit să meargă la manager de afişare în xp şi să permită o ca pe un monitor separat (NO 2), nu o extensie a monitorului principal
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
![]() |
|
| Marcaje |