![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej já was divení sa pri inštalácii druhého monitora budete potrebovať žiadne pevné / softvér alebo stačí tieto zariadenia pripojiť sa a idete preč? máte nastaviť rozlíšenie, atď? a môžete použiť DVI a VGA súčasne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plugin je v a ísť (vodič zistí nich), môže byť zmenená v rozlíšení displeja, a záleží na grafickej karte (najlepšie spárovať dve rovnaké).
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ďakujem ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goesn't Je jedno, či dve obrazovky nie sú rovnaké aj keď mám 19 "ako hlavný a 17" ako vedľajší, ale obaja majú rovnaké rozlíšenie. Len si rovnaké, ak si myslíte, že to bude vyzerať lepšie, alebo si chcú aktualizovať svoje aktuálne monitor, alebo je to veľmi dobrá allready. Pretože to je odpad platiť za starý monitor dostať rovnaké ako vaše súčasné, pretože tam bude lepšie pre tých, nie je o mnoho viac.
| |||
| |||
| kk ty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im rovnaké ako thingle som mal 19 "s plochou obrazovkou plus 17 crt, ale pracuje s východiskovej res nemal probs s ním
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| tak vga a dvi monitor by konfliktu? |
|
| |||
| |||
| nie m8 Nemal som problémy, aj keď som musela ísť display manager v xp a umožniť mu ako samostatný monitor (č 2) nie je predĺženie hlavný monitor
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Tri monitory | bdadavies | Graphics Cards & Monitory | 5 | 17.listopadu 2009 17:03 |
| 3 monitory Pomoc | YRTNEG | Graphics Cards & Monitory | 4 | 23. Január 2009 13:57 |
| Použitie dvoch monitorov | chefjimmy | Graphics Cards & Monitory | 8 | 12. januára 2009 16:33 |
| Aké sú najlepšie monitory | Buchanan | Graphics Cards & Monitory | 22 | 20 apríla 2008 20:13 |
| Dva monitory na jednom PC. Je to možné? | marcusallon | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. marca 2007 04:06 |
| Thread Tools | |
| |