![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы ја се питам када инсталирате други монитор ти треба било тешко / софтвер или само да их прикључите и даље идете? морате унапред резолуције итд? а можете користити ДВИ и ВГА у исто време? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Плуг их и иди (возач ће их детектовати), резолуција се може мењати у делу Екран, и то зависи од графичке картице (најбоље је да пар до два иста).
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| хвала ти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гоесн'т обзира да ли два екрана нису исти иако имам 19 ", као главни и 17", као секундарни, али оба имају исту резолуцију. Само се исти, ако мислите да ћете изгледати боље или желе надоградити свој тренутни монитор или то је врло добро аллреады. Јер је то отпад да плати за стари монитор добије исти као постојећи, јер ће се они боље за не много више.
| |||
| |||
| КК равноправности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им исто као тхингле сам имао стан 19ин екран, плус 17 на ЦРТ, али је радио добро са подразумеваним рез није имао пробс са њом
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| тако да ВГА и ДВИ монитора не би конфликт? |
|
| |||
| |||
| нема М8 Нисам имао проблема али сам морао да одем менаџер екрана у КСП-у и ту опцију као посебан монитора (не 2) не прати проширење главних
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Три Монитори | бдадавиес | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 17. новембар 2009 17:03 |
| 3 Монитори Помоћ | ЫРТНЕГ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 23 јануар 2009 13:57 |
| Коришћење двоструког монитори | цхефјиммы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 12 јануар 2009 16:33 |
| Који су најбољи монитори | Буцханан | Грапхицс Цардс & Мониторс | 22 | 20 април 2008 20:13 |
| Два монитора на једном рачунару. Да ли је могуће? | марцусаллон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23 март 2007 04:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |