![]() |
|
| |||
| |||
| Hey i ikinci bir monitör yükleyerek merak ediyorum herhangi bir sabit / yazılım ya da sadece onları takın ve uzağa gitmek gerekiyor? Önceden belirlenmiş kararlar vb gerekiyor? ve aynı anda bir DVI ve VGA kullanabilirim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunları Tak ve onları algılar (sürücü gitmek), çözünürlük Ekran değiştirilebilir ve bu ekran kartı bağlıdır (iyi) iki aynı yukarı eşleştirmek.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| teşekkür ederim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer iki ekran değildir Goesn't meselesi ama, ben, ancak her ikisi de aynı çözünürlüğe sahip bir 19 "a ve 17" İkinci olarak temel olarak aynısı. Eğer daha iyi ya da mevcut monitör yükseltmek isteyen bakacağız ya da çok iyi allready düşünmek sadece aynı olsun. Çünkü eski bir monitör ödemek için bir atık geçerli tek olarak aynı şekilde alabilirsiniz olanlar için daha iyi çünkü orada olacak değil çok daha fazlası.
| |||
| |||
| kk ty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im gibi thingle i bir 19in düz ekran bir 17 crt artı fakat varsayılan res para cezası ile çalıştı aynı şekilde hiçbir probs vardı
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| öylesine bir VGA ve DVI monitör wouldn't çatışma? |
|
| |||
| |||
| hayır M8 Ben herhangi bir sorun olsa ben xp görüntü yöneticisi gitmek ve ayrı bir monitör (NO 2) değil ana monitör bir uzantısı olarak izin olmuştu
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |