![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей я знати, коли установка другого монітора потрібно за будь-жорсткий / програмне забезпечення чи просто підключити їх в гості і ви йдете? Чи є у вас до заданого т.д. резолюцій? і ви можете використовувати DVI і VGA У той же час? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Підключіть їх і йти (водій їх виявлення), резолюція може бути змінена на дисплеї, і це залежить від відеокарти (краще дві пари одного і того ж).
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Goesn't справа, якщо два екрану не співпадають, хоча у мене є 19 "в якості основного і 17", як середній, однак обидві вони мають однакове дозвіл. Тільки отримати такий же, якщо ви думаєте, вона буде виглядати краще або ваш пошук оновити поточну монітора або це дуже хороша ALLREADY. Тому що це марна трата платити за старий монітор, щоб отримати такий же, як поточні, тому що там буде кращим для них не більше того.
| |||
| |||
| К. ф |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Їм так само, як я thingle 19IN плоским екраном плюс 17 в ЕПТ, але працював штрафу за замовчуванням Res НЕ Probs з ним
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| таким VGA і DVI моніторі не буде суперечити? |
|
| |||
| |||
| НЕ M8 У мене не було проблем, хоча я мав іти в Display Manager XP і включити його в якості окремого монітора (NO 2) не розширенням основного монітора
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Три монітора | bdadavies | Графічні карти & Монітори | 5 | 17 листопада 2009 17:03 |
| 3 Монітори Допомога | YRTNEG | Графічні карти & Монітори | 4 | 23 січня 2009 13:57 |
| Використання двох моніторів | chefjimmy | Графічні карти & Монітори | 8 | 12 січня 2009 16:33 |
| Які найкращі монітори | Бьюкенен | Графічні карти & Монітори | 22 | 20 квітня 2008 20:13 |
| Два монітора на одному комп'ютері. Чи можливо це? | marcusallon | Графічні карти & Монітори | 1 | 23 березня 2007 04:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |