по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Underclocked GPU и предложения

Reply

Нишка Инструменти
Old 18 юни 2009 г., 02:23
Новите държави Група

Default Underclocked GPU и предложения

Здравейте момчета, аз съм нов в форума, и тъй като аз търсех в модернизация на компютъра ми малко по-късно, така че вероятно ще бъде около тези форуми за малко и изключване.

Както и да е, напоследък (т.е. последните месец или два) съм се доста разочаровани с FPS в игрите аз играя. Аз не намерите моя компютър, за да бъде всичко лошо, че като цяло, но тя изглежда като GPU е начин зад всичко останало. Както тук е спецификациите.

Процесор: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
RAM: 3GB DDR2 @ 400MHz (бавни дясно)
Операционна система: Windows Vista 32-битово кодиране
Дънната платка: Acer MCP73PV
PSU: Непознат в този момент. (познае 400 или 500, но Im не сигурен)
GPU: Сапфир Radeon HD 3450 (дойде с COMP)

Напоследък съм бил търси в тази карта и в момента съм наистина ли сърцето ми е на него. Както и да е, че в действителност не е проблема. Преди да обновя моя GPU, аз се чудех дали 20-40 FPS при интензивна война или 50-120 FPS вътре е наистина изпълнението на HD3450 или ако това е underclocked, което ме довежда до следващия ми въпрос / коментар.

Случайно да имате Everest Ultimate, а са имали за доста време, въпреки че не съм наистина инсталирани него. Както и да е, аз се опитвах да разберете моето име в дънната платка Еверест днес, погледнах под GPU и е установено следното:

GPU Часовник 110 MHz (оригинал: 600 MHz)
Часовник с памет 252 MHz (оригинал: 400 MHz)

Той казва, "оригинални 600 MHz и 400 MHz оригинала". Означава ли това, картата ми е underclocked? Или това е само на скоростта трябва да бъде да тече ми Desktop?

Промени: Между другото, какво захранване ти препоръчвам с тази шмекерия и 4890? Бързото списък казва като 700W, но аз не знам дали ми трябва много. Въпреки, че аз не съм съвсем сигурна.
Old 18 юни 2009 г., 11:15
Номер на групата

Default Underclocked GPU и предложения

Не, това не underclocked.

На GPU и паметта са различни области на картата, както и техните часовник скорост е различно, това е напълно нормално.

Ами корсар 520HX за PSU, тя не е мощност, че въпросите, колкото хората си мислят, и няма да се налага 700W така или иначе.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Първи нов лаптоп нужда предложения rmcclafl Лаптопи, Mobiles & текст 1 2рото Sep 2008 23:20
Предложения? Jophen Графика на карти & Монитори 10 22 Юли 2008 02:43
Бих Любов някои предложения Torner Общи Хардуер Чат 3 10 Jan 2008 18:36
Всякакви предложения? Влад Общи Хардуер Чат 13 7 Aug 2007 13:05
Ранг предложения, моля ... Hybr! Г Общността Новини & Чат 10 20 юли 2007 20:07
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc