![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, аз съм нов в форума, и тъй като аз търсех в модернизация на компютъра ми малко по-късно, така че вероятно ще бъде около тези форуми за малко и изключване. Както и да е, напоследък (т.е. последните месец или два) съм се доста разочаровани с FPS в игрите аз играя. Аз не намерите моя компютър, за да бъде всичко лошо, че като цяло, но тя изглежда като GPU е начин зад всичко останало. Както тук е спецификациите. Процесор: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz RAM: 3GB DDR2 @ 400MHz (бавни дясно) Операционна система: Windows Vista 32-битово кодиране Дънната платка: Acer MCP73PV PSU: Непознат в този момент. (познае 400 или 500, но Im не сигурен) GPU: Сапфир Radeon HD 3450 (дойде с COMP) Напоследък съм бил търси в тази карта и в момента съм наистина ли сърцето ми е на него. Както и да е, че в действителност не е проблема. Преди да обновя моя GPU, аз се чудех дали 20-40 FPS при интензивна война или 50-120 FPS вътре е наистина изпълнението на HD3450 или ако това е underclocked, което ме довежда до следващия ми въпрос / коментар. Случайно да имате Everest Ultimate, а са имали за доста време, въпреки че не съм наистина инсталирани него. Както и да е, аз се опитвах да разберете моето име в дънната платка Еверест днес, погледнах под GPU и е установено следното: GPU Часовник 110 MHz (оригинал: 600 MHz) Часовник с памет 252 MHz (оригинал: 400 MHz) Той казва, "оригинални 600 MHz и 400 MHz оригинала". Означава ли това, картата ми е underclocked? Или това е само на скоростта трябва да бъде да тече ми Desktop? Промени: Между другото, какво захранване ти препоръчвам с тази шмекерия и 4890? Бързото списък казва като 700W, но аз не знам дали ми трябва много. Въпреки, че аз не съм съвсем сигурна. |
|
| |||
| |||
| Не, това не underclocked. На GPU и паметта са различни области на картата, както и техните часовник скорост е различно, това е напълно нормално. Ами корсар 520HX за PSU, тя не е мощност, че въпросите, колкото хората си мислят, и няма да се налага 700W така или иначе. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Първи нов лаптоп нужда предложения | rmcclafl | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 2рото Sep 2008 23:20 |
| Предложения? | Jophen | Графика на карти & Монитори | 10 | 22 Юли 2008 02:43 |
| Бих Любов някои предложения | Torner | Общи Хардуер Чат | 3 | 10 Jan 2008 18:36 |
| Всякакви предложения? | Влад | Общи Хардуер Чат | 13 | 7 Aug 2007 13:05 |
| Ранг предложения, моля ... | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 10 | 20 юли 2007 20:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |