menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Underclocked GPU a podněty

Reply

Thread Nástroje
Old 18. června 2009, 02:23
Nový člen skupiny

Ahoj kluci, jsem nová do fóra, a protože jsem hledal do modernizace počítač trochu později, takže uvidíme pravděpodobně kolem těchto fór trochu tu a tam.

Tak jako tak, v poslední době (tedy za poslední měsíc nebo dva) jsem už docela rozčarovaný s FPS ve hrách jsem hrát. I nenajdete svůj počítač, aby se všichni, že celkově špatný, ale zdá se, jako GPU je cesta za všechno ostatní. Tak jako tak tady je specifikace.

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz
RAM: 3gigabajt DDR2 @ 400MHz (pomalé vpravo)
Základní deska: Acer MCP73PV
PSU: Neznámé v tomto bodě. (odhad 400 nebo 500, ale im ne jistý)
GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (přišel s comp)

V poslední době jsem se hledá tuto kartu a na chvíli jsem opravdu dostal mé srdce nastavena na ni. Tak jako tak, že to opravdu není problém. Než jsem upgrade mého GPU, Myslel jsem, že 20-40 FPS v intenzivní bitvy nebo 50-120 FPS v interiéru je skutečně výkon na HD3450 nebo pokud je to underclocked, což mě přivádí k mé další otázce / komentář.

I stalo se EVEREST Ultimate, a měli ho docela dlouho, i když jsem opravdu není nainstalován ji. Tak jako tak, jsem se snažil zjistit, mé jméno v desce Everest dnes, podíval jsem se pod GPU a našel následující:

Hodiny GPU 110 MHz (originál: 600 MHz)
Hodiny paměti 252 MHz (originál: 400 MHz)

Je tam napsáno "původní 600 MHz" a "původní 400 MHz". Znamená to moje karta je underclocked? Nebo je to jen rychlost, je třeba spustit mého desktopu?

Edit: Podle způsobu, jak napájení si doporučit tohoto zařízení a 4890? Rychlé seznamu říká rád 700w, ale nevím, jestli jsem, že potřebujete daleko. I když si nejsem zcela jistý.
Old 18. června 2009, 11:15
Dárce Skupina

Ne, to není underclocked.

Na GPU a paměti jsou různé oblasti kartu, a jejich hodinové rychlosti se liší, je to naprosto normální.

Jak o Corsair 520HX pro PSU, je to ne příkonem, aby záležitosti, stejně jako lidé myslí, a neměli byste potřebovat 700w tak.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.