![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jsem nová do fóra, a protože jsem hledal do modernizace počítač trochu později, takže uvidíme pravděpodobně kolem těchto fór trochu tu a tam. Tak jako tak, v poslední době (tedy za poslední měsíc nebo dva) jsem už docela rozčarovaný s FPS ve hrách jsem hrát. I nenajdete svůj počítač, aby se všichni, že celkově špatný, ale zdá se, jako GPU je cesta za všechno ostatní. Tak jako tak tady je specifikace. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz RAM: 3gigabajt DDR2 @ 400MHz (pomalé vpravo) OS: Windows Vista 32-Bit Základní deska: Acer MCP73PV PSU: Neznámé v tomto bodě. (odhad 400 nebo 500, ale im ne jistý) GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (přišel s comp) V poslední době jsem se hledá tuto kartu a na chvíli jsem opravdu dostal mé srdce nastavena na ni. Tak jako tak, že to opravdu není problém. Než jsem upgrade mého GPU, Myslel jsem, že 20-40 FPS v intenzivní bitvy nebo 50-120 FPS v interiéru je skutečně výkon na HD3450 nebo pokud je to underclocked, což mě přivádí k mé další otázce / komentář. I stalo se EVEREST Ultimate, a měli ho docela dlouho, i když jsem opravdu není nainstalován ji. Tak jako tak, jsem se snažil zjistit, mé jméno v desce Everest dnes, podíval jsem se pod GPU a našel následující: Hodiny GPU 110 MHz (originál: 600 MHz) Hodiny paměti 252 MHz (originál: 400 MHz) Je tam napsáno "původní 600 MHz" a "původní 400 MHz". Znamená to moje karta je underclocked? Nebo je to jen rychlost, je třeba spustit mého desktopu? Edit: Podle způsobu, jak napájení si doporučit tohoto zařízení a 4890? Rychlé seznamu říká rád 700w, ale nevím, jestli jsem, že potřebujete daleko. I když si nejsem zcela jistý. |
|
| |||
| |||
| Ne, to není underclocked. Na GPU a paměti jsou různé oblasti kartu, a jejich hodinové rychlosti se liší, je to naprosto normální. Jak o Corsair 520HX pro PSU, je to ne příkonem, aby záležitosti, stejně jako lidé myslí, a neměli byste potřebovat 700w tak. |