μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Underclocked GPU και Προτάσεις

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιουν. 2009, 02:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας παιδιά, είμαι νέος στο φόρουμ, και από τότε που αναζητώ την αναβάθμιση του υπολογιστή μου, λίγο το τελευταίο διάστημα, γι 'αυτό χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι περίπου αυτά τα βήματα για λίγο και να σβήνουν.

Tελoσπάvτωv, το τελευταίο διάστημα (δηλαδή από το παρελθόν ή δύο μήνες) να έχω πολύ απογοητευμένοι με τα FPS στα παιχνίδια να παίξω. Δεν θεωρώ τον υπολογιστή μου να είναι ότι όλα τα κακά στο σύνολό της, αλλά φαίνεται ότι το GPU είναι πολύ πίσω από οτιδήποτε άλλο. Anyways εδώ είναι η specs.

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
RAM: 3GB DDR2 @ 400MHz (αργή δεξιά)
Motherboard: Acer MCP73PV
PSU: Άγνωστος σε αυτό το σημείο. (μαντέψουν 400 ή 500, αλλά δεν βέβαιος im)
GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (ήρθε με την ΜΥΔ)

Τελευταία έχω την εξέταση των αυτή την κάρτα και αυτή τη στιγμή έχω πραγματικά έχεις την καρδιά μου που σε αυτό. Tελoσπάvτωv, αυτό δεν είναι πραγματικά το πρόβλημα. Πριν την αναβάθμιση μου GPU, Αναρωτιόμουν αν 20-40 FPS σε έντονη μάχη 50-120 FPS ή σε εσωτερικούς χώρους είναι πραγματικά η απόδοση της HD3450 ή αν είναι underclocked, που με φέρνει στην επόμενη ερώτηση μου / σχόλιο.

Τυχαίνει να έχουν EVEREST Ultimate, και είχε για πολύ λίγο, αν και πραγματικά δεν έχω εγκαταστήσει. Tελoσπάvτωv, θα προσπαθούσε να μάθει το όνομά μου μητρική Everest σήμερα, θα εξεταστεί στο πλαίσιο GPU και διαπίστωσε τα ακόλουθα:

GPU Clock 110 MHz (original: 600 MHz)
Memory Clock 252 MHz (original: 400 MHz)

Λέει "600 MHz πρωτότυπο" και "πρωτότυπο 400 MHz". Μήπως αυτό σημαίνει την κάρτα μου είναι underclocked; Ή είναι αυτό μόνο η ταχύτητα πρέπει να τρέχει στο desktop μου;

Επεξεργασία: Με την ευκαιρία, τι τροφοδοτικό σας συνιστούμε με αυτό το ντύσιμο και το 4890; Η γρήγορη λίστα όπως λέει 700w αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται τόσο πολύ. Αν και δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.
Old 18η Ιουν. 2009, 11:15
Ομάδα Δωρητών

Οχι, δεν είναι underclocked.

Η GPU και μνήμη είναι διαφορετικές περιοχές της κάρτας, και η ταχύτητα ρολογιού τους είναι διαφορετικό, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Τι λες για το Corsair 520HX για PSU, δεν είναι ότι η ηλεκτρική ισχύς θέματα όσο το πιστεύουν, και δεν θα πρέπει να 700w χρειαστεί ούτως ή άλλως.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.