manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Underclocked GPU i sugestije

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 02:23
Novi član grupe

Default Underclocked GPU i sugestije

Hi momački, ja sam novi na forumu, i otada Ive 'bio obličje nadograđujete na mom računalu malo u zadnje vrijeme, tako da ću vjerojatno biti oko tih forumi za malo i off.

Anyways, u zadnje vrijeme (znači u posljednjih mjesec ili dva) Ive 'bio dobivanje prilično frustriran sa FPS u igrama i igra. JA dont 'nađi moj računalo da bude sve tako loše u svemu, ali izgleda kao GPU je tako iza sebe sve ostalo. Anyways Evo naočale.

Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
RAM: 3GB DDR2 @ 400 (sporo desno)
Matične ploče: Acer MCP73PV
PSU: Nepoznati u ovom trenutku. (guessing 400 ili 500, ali im ne siguran)
GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (došao sa comp)

U posljednje vrijeme sam u potrazi Ova kartica i trenutno sam stvarno dobio moje srce postaviti na sebi. Anyways, to nije stvarno problem. Prije nego što sam nadograditi GPU moj, bio sam zadivljen ako 20-40 FPS u intenzivnom bitku ili 50-120 FPS unutra je stvarno performanse od HD3450 ili ako je underclocked, što me dovodi do moje iduće pitanje / komentar.

JA dogoditi se to imati Everest Ultimate, a imao je dosta vremena, ali nisam zapravo instalira ga. Anyways, ja se pokušavaju saznati moje ime u matične ploče Everest danas, vidjeh pod GPU i pronašao sljedeće:

GPU Clock 110 MHz (original: 600 MHz)
Memory Clock 252 MHz (original: 400 MHz)

Ona kaže "izvorna 600 MHz i 400 MHz originalne". Znači li to moja kartica je underclocked? Ili je to samo na brzinu da se mora pokrenuti moje desktop?

Edit: Na putu, što napajanje ti preporučujem učiniti s ovim opremiti i 4890? Quick 700W kao što piše list, ali ne znam da li mi je potrebno puno. Iako nisam sasvim siguran.
Old 18. lipnja 2009, 11:15
Donatorska Grupa

Default Underclocked GPU i sugestije

Ne, to nije underclocked.

The GPU i memorija su različita područja karticu, a njihova brzina takta je drukčiji, to je savršeno normalno.

Kako o gusar 520HX za PSU, nije da snagom pitanja onoliko koliko ljudi misle, i ne morate 700W anyway.

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.