![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi momački, ja sam novi na forumu, i otada Ive 'bio obličje nadograđujete na mom računalu malo u zadnje vrijeme, tako da ću vjerojatno biti oko tih forumi za malo i off.
Anyways, u zadnje vrijeme (znači u posljednjih mjesec ili dva) Ive 'bio dobivanje prilično frustriran sa FPS u igrama i igra. JA dont 'nađi moj računalo da bude sve tako loše u svemu, ali izgleda kao GPU je tako iza sebe sve ostalo. Anyways Evo naočale. Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz RAM: 3GB DDR2 @ 400 (sporo desno) OS: Windows Vista 32-Bit Matične ploče: Acer MCP73PV PSU: Nepoznati u ovom trenutku. (guessing 400 ili 500, ali im ne siguran) GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (došao sa comp) U posljednje vrijeme sam u potrazi Ova kartica i trenutno sam stvarno dobio moje srce postaviti na sebi. Anyways, to nije stvarno problem. Prije nego što sam nadograditi GPU moj, bio sam zadivljen ako 20-40 FPS u intenzivnom bitku ili 50-120 FPS unutra je stvarno performanse od HD3450 ili ako je underclocked, što me dovodi do moje iduće pitanje / komentar. JA dogoditi se to imati Everest Ultimate, a imao je dosta vremena, ali nisam zapravo instalira ga. Anyways, ja se pokušavaju saznati moje ime u matične ploče Everest danas, vidjeh pod GPU i pronašao sljedeće: GPU Clock 110 MHz (original: 600 MHz) Memory Clock 252 MHz (original: 400 MHz) Ona kaže "izvorna 600 MHz i 400 MHz originalne". Znači li to moja kartica je underclocked? Ili je to samo na brzinu da se mora pokrenuti moje desktop? Edit: Na putu, što napajanje ti preporučujem učiniti s ovim opremiti i 4890? Quick 700W kao što piše list, ali ne znam da li mi je potrebno puno. Iako nisam sasvim siguran. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne, to nije underclocked.
The GPU i memorija su različita područja karticu, a njihova brzina takta je drukčiji, to je savršeno normalno. Kako o gusar 520HX za PSU, nije da snagom pitanja onoliko koliko ljudi misle, i ne morate 700W anyway. My System: FordyPC
|