kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Underclocked GPU és javaslatok

Reply

Téma eszközök
Old Június 18 2009, 02:23
Új tag Csoport

Default Underclocked GPU és javaslatok

Helló srácok, új vagyok a fórumon, és mivel én keresem a korszerűsítés a számítógépet egy kicsit mostanában, úgyhogy én valószínűleg körülbelül ezek a fórumok egy kicsit be-és kikapcsolása.

Egyébként, mostanában (vagyis az elmúlt hónapban vagy két) Már kezd nagyon csalódott az FPS a játékokat játszom. Nem találja a számítógépet, hogy minden olyan rossz összességében, de úgy tűnik, mint a GPU van módja mögött minden mást. Egyébként itt van a szemüveg.

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz
RAM: 3GB DDR2 @ 400MHz (lassú jobbra)
Alaplap: Acer MCP73PV
PSU: Ismeretlen ezen a ponton. (guessing 400 vagy 500, de nem biztos benne, im)
GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (bejött az COMP)

Később már nem nézek ezt a kártyát és abban a pillanatban, amit igazán van szívem meg rajta. Egyébként, ez nem igazán a problémát. Mielőtt upgrade my GPU, arra gondoltam, ha 20-40 FPS az intenzív csatát, vagy 50-120 FPS beltéri valóban a teljesítmény a HD3450 vagy ha ez underclocked, amely engem az én következő kérdés / megjegyzés.

Történetesen a EVEREST Ultimate, és volt még jó darabig, de én nem igazán telepítette azt. Egyébként, én csak próbáltam meg én alaplap nevét Everest ma néztem a GPU, és megállapította a következőket:

GPU Clock 110 MHz (eredeti: 600 MHz)
Memory Clock 252 MHz (eredeti: 400 MHz)

Azt mondja, "az eredeti 600 MHz-es" és az "eredeti 400 MHz-es". Ez azt jelenti, az én-kártya underclocked? Vagy ez csak a sebesség meg kell futtatni a Desktop?

Edit: By the way, mi tápegység látja javasoljuk ennek fúrótoronyhoz, és a 4890? A gyors lista mondja, mint 700W, de nem tudom, ha szükségem, hogy sokat. Bár nem vagyok egészen biztos.
Old Június 18 2009, 11:15
Donor Group

Default Underclocked GPU és javaslatok

Nem, ez nem underclocked.

A GPU és a memória különböző területein a kártyát, és azok órajel különbözik, ez teljesen normális.

Mi van a Corsair 520HX a tápegység, nem wattértékek, hogy a kérdések, mint az emberek azt hiszik, és nem szükséges 700W anyway.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ismerkedés az új laptop szükséges javaslatokat rmcclafl Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 2. Szeptember 2008 23:20
Javaslatok? Jophen Grafikus kártyák és monitorok 10 22. július 2008 02:43
Szeretném néhány javaslat Torner Általános fémáru Chat 3 10. január 2008 18:36
Any suggestions? Vlad Általános fémáru Chat 13 7. augusztus 2007 13:05
Helyezés javaslatokat ... Hybr! D Közösségi Hírek & Chat 10 20. július 2007 20:07
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.