![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, új vagyok a fórumon, és mivel én keresem a korszerűsítés a számítógépet egy kicsit mostanában, úgyhogy én valószínűleg körülbelül ezek a fórumok egy kicsit be-és kikapcsolása. Egyébként, mostanában (vagyis az elmúlt hónapban vagy két) Már kezd nagyon csalódott az FPS a játékokat játszom. Nem találja a számítógépet, hogy minden olyan rossz összességében, de úgy tűnik, mint a GPU van módja mögött minden mást. Egyébként itt van a szemüveg. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz RAM: 3GB DDR2 @ 400MHz (lassú jobbra) OS: Windows Vista 32-Bit Alaplap: Acer MCP73PV PSU: Ismeretlen ezen a ponton. (guessing 400 vagy 500, de nem biztos benne, im) GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (bejött az COMP) Később már nem nézek ezt a kártyát és abban a pillanatban, amit igazán van szívem meg rajta. Egyébként, ez nem igazán a problémát. Mielőtt upgrade my GPU, arra gondoltam, ha 20-40 FPS az intenzív csatát, vagy 50-120 FPS beltéri valóban a teljesítmény a HD3450 vagy ha ez underclocked, amely engem az én következő kérdés / megjegyzés. Történetesen a EVEREST Ultimate, és volt még jó darabig, de én nem igazán telepítette azt. Egyébként, én csak próbáltam meg én alaplap nevét Everest ma néztem a GPU, és megállapította a következőket: GPU Clock 110 MHz (eredeti: 600 MHz) Memory Clock 252 MHz (eredeti: 400 MHz) Azt mondja, "az eredeti 600 MHz-es" és az "eredeti 400 MHz-es". Ez azt jelenti, az én-kártya underclocked? Vagy ez csak a sebesség meg kell futtatni a Desktop? Edit: By the way, mi tápegység látja javasoljuk ennek fúrótoronyhoz, és a 4890? A gyors lista mondja, mint 700W, de nem tudom, ha szükségem, hogy sokat. Bár nem vagyok egészen biztos. |
|
| |||
| |||
| Nem, ez nem underclocked. A GPU és a memória különböző területein a kártyát, és azok órajel különbözik, ez teljesen normális. Mi van a Corsair 520HX a tápegység, nem wattértékek, hogy a kérdések, mint az emberek azt hiszik, és nem szükséges 700W anyway. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ismerkedés az új laptop szükséges javaslatokat | rmcclafl | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 2. Szeptember 2008 23:20 |
| Javaslatok? | Jophen | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 22. július 2008 02:43 |
| Szeretném néhány javaslat | Torner | Általános fémáru Chat | 3 | 10. január 2008 18:36 |
| Any suggestions? | Vlad | Általános fémáru Chat | 13 | 7. augusztus 2007 13:05 |
| Helyezés javaslatokat ... | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 10 | 20. július 2007 20:07 |
| Téma eszközök | |
| |