![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I'm new to forumu, un kopš es esmu izskata uzlabošanu datoru mazliet pēdējā laikā, tāpēc es droši vien būs apmēram šajos mazliet un izslēgt forumos. Anyways, pēdējā laikā (tas nozīmē pēdējo mēnesi vai divus) es esmu kļūst diezgan neapmierināts ar in games I play FPS. Es nevaru atrast savu datoru par visu, kas slikti, taču, šķiet, tāpat kā GPU ir daudz aiz viss cits. Anyways šeit ir specs. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz RAM: 3GB DDR2 @ 400MHz (lēni pa labi) OS: Windows Vista 32-Bit Motherboard: ACER MCP73PV PSU: Nezināms šajā brīdī. (guessing 400 vai 500, bet im nav pārliecināts) GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (ieradās ar COMP) Pēdējā laikā es esmu izskata šo karti un šobrīd es esmu patiešām saņēma manu sirdi, kas par to. Anyways, tas nav īsti problēma. Pirms es uzlabot manu GPU, man bija jautājums, ja 20-40 FPS spēcīgā kaujas vai 50-120 FPS telpās ir patiešām sniegumu HD3450, vai ja tas ir underclocked, kas dod man manu nākamo jautājumu / komentēt. Es notikt ir EVEREST Ultimate, un tāda ir bijusi diezgan tajā pašā laikā, lai gan man nav īsti uzstādītas tā. Anyways, es centos noskaidrot manas mātesplates nosaukums Everest šodien paskatījos zem GPU un konstatēja šādi: GPU Clock 110 MHz (original: 600 MHz) Memory Clock 252 MHz (original: 400 MHz) Tā saka "oriģinālā 600 MHz" un "oriģināls 400 MHz. Vai tas nozīmē mana karte ir underclocked? Vai tas ir tikai ātrumu, tas ir palaist manu desktop? Edit: Pēc tā, kādi barošanas jūs ieteiktu šo platformu un 4.890? Ātri sarakstā saka, piemēram, 700W, bet es nezinu, vai man nepieciešams, ka daudz. Lai gan es neesmu pilnīgi pārliecināts. |
|
| |||
| |||
| Nē, tas nav underclocked. GPU un atmiņas ir dažādas jomas karti, un to pulksteņa ātrums ir atšķirīgs, tas ir pilnīgi normāli. Kā par Corsair 520HX par PSU, tas nav jaudas, ka jautājumus, tāpat kā cilvēki domā, un jums nevajag 700W anyway. |
![]() |
|
| Bookmarks |