![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, Sunt nou pe forum, precum şi de când am căutat în modernizarea meu calculator un pic in ultima vreme, aşa că vom fi probabil în jur de aceste forumuri pentru un pic de pe şi din afara. Oricum, în ultima vreme (adica a trecut luna sau doua) Am fost destul de achiziţie frustrat cu FPS in jocuri am jucat. Eu nu-mi găsesc calculator care urmează să fie tot aşa de rău general, dar se pare ca este un fel de GPU spatele totul altceva. Oricum aici e specs. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz RAM: 3GB DDR2 @ 400MHz (lent dreapta) Sistem de operare: Windows Vista 32-Bit Plăci de bază: Acer MCP73PV PSU: Necunoscută în acest moment. (ghicitul 400 sau 500 de chat, dar nu sunt sigur) GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (a venit cu comp) În ultimul timp am căutat în acest card şi în momentul de faţă le-am luat cu adevărat inima mea stabilit pe ea. Oricum, asta nu e de fapt problema. Înainte de upgrade GPU meu, mă întrebam dacă 20-40 FPS în luptă intensă sau 50-120 FPS interior este cu adevarat de performanţă a HD3450 sau daca este underclocked, care-mi aduce la următoarea întrebare / comentariu. I se întâmplă să aibă EVEREST Ultimate, şi au avut-o o vreme, dar nu prea am instalat-o. Oricum, am încercat să-mi placa de bază pentru a afla numele în Everest astăzi, m-am uitat sub GPU şi a constatat următoarele: GPU Clock 110 MHz (original: 600 MHz) Memory Clock 252 MHz (original: 400 MHz) Se spune "original 600 MHz" si "original 400 MHz". Asta înseamnă mea carte este underclocked? Sau este aceasta doar de viteză trebuie să fie pentru a rula meu de birou? Editare: Apropo, ce faci tu de alimentare cu recomandăm această ţinută şi în 4890? Rapidă a spus ca lista de 700W, dar nu ştiu dacă am nevoie de atât de mult. Deşi nu sunt destul de sigur. |
|
| |||
| |||
| Nu, nu este underclocked. De GPU si memorie sunt diferite zone din carte, precum şi viteza de ceas este diferit, acest lucru este perfect normal. Ce zici de pirat 520HX pentru o PSU, nu este wattage care contează la fel de mult ca oamenii cred, şi nu trebuie să-nevoie de 700W, oricum. |
![]() |
|
| Marcaje |