menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Underclocked GPU a podnety

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 02:23
Nový člen skupiny

Default Underclocked GPU a podnety

Ahoj kluci, jsem nová do fóra, a pretože som hľadal do modernizácie počítač trochu neskôr, takže uvidíme pravdepodobne okolo týchto fór trochu tu a tam.

Tak ako tak, v poslednej dobe (teda za posledný mesiac alebo dva) som už docela rozčarovaný s FPS v hrách som hrať. I nenájdete svoj počítač, aby sa všetci, že celkovo zlý, ale zdá sa, ako GPU je cesta za všetko ostatné. Tak ako tak tu je špecifikácie.

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz
RAM: 3gigabajt DDR2 @ 400MHz (pomalé vpravo)
Základná doska: Acer MCP73PV
PSU: Neznáme v tomto bode. (odhad 400 alebo 500, ale im nie istý)
GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (prišiel s comp)

V poslednej dobe som sa hľadá túto kartu a na chvíľu som naozaj dostal moje srdce nastavená na ňu. Tak ako tak, že to naozaj nie je problém. Ako som upgrade môjho GPU, Myslel som, že 20-40 FPS v intenzívnej bitky alebo 50-120 FPS v interiéri je skutočne výkon na HD3450 alebo ak je to underclocked, čo ma privádza k mojej ďalšej otázke / komentár.

I stalo sa EVEREST Ultimate, a mali ho dosť dlho, aj keď som naozaj nie je nainštalovaný ju. Tak ako tak, som sa snažil zistiť, moje meno v doske Everest dnes, podíval jsem se pod GPU a našiel nasledujúce:

Hodiny GPU 110 MHz (originál: 600 MHz)
Hodiny pamäte 252 MHz (originál: 400 MHz)

Je tam napísané "pôvodnej 600 MHz" a "pôvodnej 400 MHz". Znamená to moja karta je underclocked? Alebo je to len rýchlosť, je potrebné spustiť môjho desktopu?

Edit: Podľa spôsobu, ako napájanie si odporučiť tohto zariadenia a 4890? Rýchle zoznamu hovorí rád 700w, ale nevím, jestli jsem, že potrebujete ďaleko. I keď si nie som úplne istý.
Old 18. júna 2009, 11:15
Darcu Skupina

Default Underclocked GPU a podnety

Nie, to nie je underclocked.

Na GPU a pamäte sú rôzne oblasti kartu, a ich hodinové rýchlosti sa líšia, je to úplne normálne.

Ako o Corsair 520HX pre PSU, je to ne príkonom, aby záležitosti, rovnako ako ľudia myslia, a nemali by ste potrebovať 700w tak.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.