![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, jsem nová do fóra, a pretože som hľadal do modernizácie počítač trochu neskôr, takže uvidíme pravdepodobne okolo týchto fór trochu tu a tam. Tak ako tak, v poslednej dobe (teda za posledný mesiac alebo dva) som už docela rozčarovaný s FPS v hrách som hrať. I nenájdete svoj počítač, aby sa všetci, že celkovo zlý, ale zdá sa, ako GPU je cesta za všetko ostatné. Tak ako tak tu je špecifikácie. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz RAM: 3gigabajt DDR2 @ 400MHz (pomalé vpravo) OS: Windows Vista 32-Bit Základná doska: Acer MCP73PV PSU: Neznáme v tomto bode. (odhad 400 alebo 500, ale im nie istý) GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (prišiel s comp) V poslednej dobe som sa hľadá túto kartu a na chvíľu som naozaj dostal moje srdce nastavená na ňu. Tak ako tak, že to naozaj nie je problém. Ako som upgrade môjho GPU, Myslel som, že 20-40 FPS v intenzívnej bitky alebo 50-120 FPS v interiéri je skutočne výkon na HD3450 alebo ak je to underclocked, čo ma privádza k mojej ďalšej otázke / komentár. I stalo sa EVEREST Ultimate, a mali ho dosť dlho, aj keď som naozaj nie je nainštalovaný ju. Tak ako tak, som sa snažil zistiť, moje meno v doske Everest dnes, podíval jsem se pod GPU a našiel nasledujúce: Hodiny GPU 110 MHz (originál: 600 MHz) Hodiny pamäte 252 MHz (originál: 400 MHz) Je tam napísané "pôvodnej 600 MHz" a "pôvodnej 400 MHz". Znamená to moja karta je underclocked? Alebo je to len rýchlosť, je potrebné spustiť môjho desktopu? Edit: Podľa spôsobu, ako napájanie si odporučiť tohto zariadenia a 4890? Rýchle zoznamu hovorí rád 700w, ale nevím, jestli jsem, že potrebujete ďaleko. I keď si nie som úplne istý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, to nie je underclocked.
Na GPU a pamäte sú rôzne oblasti kartu, a ich hodinové rýchlosti sa líšia, je to úplne normálne. Ako o Corsair 520HX pre PSU, je to ne príkonom, aby záležitosti, rovnako ako ľudia myslia, a nemali by ste potrebovať 700w tak. Môj systém: FordyPC
|