мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Ундерцлоцкед ГПУ и сугестије

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. јуни 2009, 02:23
Нови члан групе

Default Ундерцлоцкед ГПУ и сугестије

Бок момачки, ја сам нови на форуму, и отада Иве 'био хандсоме ал̌урирате на мом рачунару мало у задње време, тако да ћу вероватно бити око тих форуми за мало и офф.

Аныуаыс, у последње време (значи у последњих месец или два) Иве 'био добивање прилично фрустриран са ФПС у играма и игра. ЈА донт 'наћи мој рачунар да буде све тако лоше у свему, али изгледа као ГПУ је тако иза себе све остало. Аныуаыс Ево наочаре.

Процесор: Интел Цоре 2 Куад К6600 2.4Гхз
РАМ: 3ГБ ДДР2 @ 400 (споро десно)
ОС: Уиндоус Виста 32-Бит
Матичне плоче: Ацер МЦП73ПВ
Псу: Непознати у овом тренутку. (гуессинг 400 или 500, али им не сигуран)
ГПУ: Саппхире Радеон ХД 3450 (дошао са цомп)

У последње време сам у потрази Ова картица и тренутно сам стварно добио моје срце поставити на себи. Аныуаыс, то није стварно проблем. Пре него што сам надоградити ГПУ мој, био сам задивљен ако 20-40 ФПС у интензивном битку или 50-120 ФПС унутра је стварно перформансе од ХД3450 или ако је ундерцлоцкед, што ме доводи до моје идуће питање / коментар.

ЈА догодити се за имати Еверест Ултимате, а имао је доста времена, али нисам заправо инсталира га. Аныуаыс, ја се покушавају сазнати моје име у матичне плоче Еверест данас, видјех под ГПУ и пронашао следеће:

ГПУ Цлоцк 110 МХз (оригинал: 600 МХз)
Меморы Цлоцк 252 МХз (оригинал: 400 МХз)

Она каже "изворна 600 МХз и 400 МХз оригиналне". Значи ли то моја картица је ундерцлоцкед? Или је то само на брзину да се мора покренути моје десктоп?

Едит: На путу, што напајање ти препоручујем да урадите са овим опремити и 4890? Куицк 700У као што пише лист, али не знам да ли ми је потребно пуно. Иако нисам сасвим сигуран.
Old 18. јуни 2009, 11:15
Донаторска Група

Default Ундерцлоцкед ГПУ и сугестије

Не, то није ундерцлоцкед.

Тхе ГПУ и меморија су различита подручја картицу, а њихова брзина такта је другачији, то је савршено нормално.

Како о гусар 520ХКС за псу, није да снагом питања онолико колико људи мисле, и не морате да 700У Аныуаы.

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц