![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Бок момачки, ја сам нови на форуму, и отада Иве 'био хандсоме ал̌урирате на мом рачунару мало у задње време, тако да ћу вероватно бити око тих форуми за мало и офф.
Аныуаыс, у последње време (значи у последњих месец или два) Иве 'био добивање прилично фрустриран са ФПС у играма и игра. ЈА донт 'наћи мој рачунар да буде све тако лоше у свему, али изгледа као ГПУ је тако иза себе све остало. Аныуаыс Ево наочаре. Процесор: Интел Цоре 2 Куад К6600 2.4Гхз РАМ: 3ГБ ДДР2 @ 400 (споро десно) ОС: Уиндоус Виста 32-Бит Матичне плоче: Ацер МЦП73ПВ Псу: Непознати у овом тренутку. (гуессинг 400 или 500, али им не сигуран) ГПУ: Саппхире Радеон ХД 3450 (дошао са цомп) У последње време сам у потрази Ова картица и тренутно сам стварно добио моје срце поставити на себи. Аныуаыс, то није стварно проблем. Пре него што сам надоградити ГПУ мој, био сам задивљен ако 20-40 ФПС у интензивном битку или 50-120 ФПС унутра је стварно перформансе од ХД3450 или ако је ундерцлоцкед, што ме доводи до моје идуће питање / коментар. ЈА догодити се за имати Еверест Ултимате, а имао је доста времена, али нисам заправо инсталира га. Аныуаыс, ја се покушавају сазнати моје име у матичне плоче Еверест данас, видјех под ГПУ и пронашао следеће: ГПУ Цлоцк 110 МХз (оригинал: 600 МХз) Меморы Цлоцк 252 МХз (оригинал: 400 МХз) Она каже "изворна 600 МХз и 400 МХз оригиналне". Значи ли то моја картица је ундерцлоцкед? Или је то само на брзину да се мора покренути моје десктоп? Едит: На путу, што напајање ти препоручујем да урадите са овим опремити и 4890? Куицк 700У као што пише лист, али не знам да ли ми је потребно пуно. Иако нисам сасвим сигуран. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Не, то није ундерцлоцкед.
Тхе ГПУ и меморија су различита подручја картицу, а њихова брзина такта је другачији, то је савршено нормално. Како о гусар 520ХКС за псу, није да снагом питања онолико колико људи мисле, и не морате да 700У Аныуаы. Мы Сыстем: ФордыПЦ
|