az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Underclocked GPU ve Öneriler

Reply

Konu Araçları
Old 18 Haziran 2009, 02:23
Yeni Üye Grubu

Default Underclocked GPU ve Öneriler

Bende biraz geç benim bilgisayar yükseltme bakarak oldum Merhaba çocuklar, ben forum ve bu nedenle biraz açmak ve kapatmak için bu forumları civarında olacak yeni yaşıyorum.

Zaten, son (son ay veya anlam iki) Ben oldukça ben oynadığı oyunlar ve FPS ile sinirli aldığınızdan emin olabilirsiniz. Bütün bu kötü genel olarak benim bilgisayar bulamazsanız, ancak GPU gibi görünen her şeyin arkasında bir yoldur. Zaten bu özellikleri's.

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz
RAM: 400MHz @ 3GB DDR2 (yavaş sağa)
Anakart: Acer MCP73PV
PSU: Bu noktada Bilinmiyor. (ama emin değil im) 400 veya 500 tahmin
GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (the Zorunlu) ile geldi

Son günlerde bakarak oldum Bu kart ve ben gerçekten kalbimin üzerinde ayarlamak var şu anda. Zaten, bu gerçekten sorun değil. Önce ben GPU yükseltme, Eğer yoğun savaş veya 50-120 FPS olarak 20-40 FPS kapalı gerçekten HD3450 ve performans veya eğer, benim sonraki soru / yorum bana getirir underclocked's merak ediyorum.

Ben Everest Ultimate olması ve gerçekleşmesi oldukça bir süre için varsa, gerçekten yüklü değil ama var. Zaten ben Everest bugün benim anakart ismi bulmak için çalışıyordu, ben GPU altında baktım ve aşağıdaki bulundu:

GPU Saat 110 MHz (original: 600 MHz)
Bellek Saat 252 MHz (original: 400 MHz)

Bu "diyor orijinal 600 MHz" ve "orijinal 400 MHz". Bu benim kartı underclocked olduğu anlamına mı geliyor? Yoksa benim masaüstü çalıştırmak için gereken bu sadece hızı nedir?

Düzenle: Bu arada, ne güç kaynağı bu teçhizat ve 4890 ile öneririm? Hızlı listesi 700w gibi söylüyor ama eğer bu kadar ihtiyacınız Bilmiyorum. Ancak ben çok emin değilim.
Old 18 Haziran 2009, 11:15
Bağış Grubu

Default Underclocked GPU ve Öneriler

Hayır, underclocked değil.

Bu GPU ve hafıza kartı farklı alanlarda ve saat hızı farklıdır, bu mükemmel normaldir bulunmaktadır.

Nasıl korsan 520HX bir PSU hakkında, bu vat miktarı değil bu gibi konularda insanların düşündüğünden kadar ve yine 700w gerektirmemeli.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından