менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Underclocked GPU і пропозиції

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 02:23
Нові члени групи

Default Underclocked GPU і пропозиції

Привіт хлопці, я новачок у форумі, а так як я шукав у модернізацію мого комп'ютера за останній час, так що я, ймовірно, навколо цих форумах трохи і вимикати.

У будь-якому разі, останнім часом (мається на увазі останній місяць або два) я отримував дуже розчаровані FPS в іграх, я граю. Я не знаходжу мій комп'ютер буде все, що погано в цілому, але здається, що ГПУ далеко позаду всі інші. У будь-якому випадку Ось критеріям.

Процесор: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz
Оперативна пам'ять: 3GB DDR2 400 МГц (повільний правий)
ОС: Windows Vista 32-Bit
Материнська плата: Acer MCP73PV
Блок живлення: Невідомий в цій точці. (вгадуючи 400 або 500, але їм не впевнений)
GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (прийшов з COMP)

Останнім часом я шукала в ця карта і на даний момент я дійсно отримали моє серце встановити на ньому. У будь-якому випадку, це не зовсім проблема. Перш ніж я оновити мою ГПУ, я цікавив якщо 20-40 FPS в інтенсивному бою або 50-120 FPS в приміщеннях дійсно продуктивності HD3450 або якщо він underclocked його, що підводить мене до наступного запитання / коментарі.

У мене є EVEREST Ultimate, і їм довелося його досить довго, але в мене дійсно не встановлена. У будь-якому випадку, я намагався дізнатися моє ім'я в материнську плату Еверест сьогодні, я подивилася в ГПУ і знайшли наступне:

Частота ГП 110 МГц (оригінал: 600 МГц)
Частота пам'яті 252 МГц (оригінал: 400 МГц)

Він каже: "Справжній 600 МГц" і "оригінал 400 МГц". Чи означає це, це underclocked картки? Чи це тільки швидкість вона повинна бути для запуску на робочому столі?

Зміна: До речі, яке харчування ви порекомендуєте з цієї установки і 4890? Короткий список, як то кажуть 700W, але я не знаю, якщо мені потрібно багато чого. Хоча я не зовсім впевнений.
Old 18 червня 2009, 11:15
Донор групи

Default Underclocked GPU і пропозиції

Ні, це не underclocked.

GPU і пам'яті різних областях карти, а їх тактова частота відрізняється, це абсолютно нормально.

Як щодо Corsair 520HX для блоку живлення, це не потужність, що питання, скільки людей думають, і вам не потрібно 700W в будь-якому випадку.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Початок нового ноутбука потреби пропозиції rmcclafl Ноутбуки, КПК & Mobiles 1 2 вересня 2008 23:20
Пропозиції? Jophen Графічні карти & Монітори 10 22 липня 2008 02:43
Мені б дуже Деякі пропозиції Торнер Генеральний обладнання чат 3 10 січня 2008 18:36
Будь-які пропозиції? Влад Генеральний обладнання чат 13 7 серпня 2007 13:05
Rank пропозиції, будь ласка ... Hybr! D Community News & чат 10 20 липня 2007 20:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.