![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, я новачок у форумі, а так як я шукав у модернізацію мого комп'ютера за останній час, так що я, ймовірно, навколо цих форумах трохи і вимикати. У будь-якому разі, останнім часом (мається на увазі останній місяць або два) я отримував дуже розчаровані FPS в іграх, я граю. Я не знаходжу мій комп'ютер буде все, що погано в цілому, але здається, що ГПУ далеко позаду всі інші. У будь-якому випадку Ось критеріям. Процесор: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Оперативна пам'ять: 3GB DDR2 400 МГц (повільний правий) ОС: Windows Vista 32-Bit Материнська плата: Acer MCP73PV Блок живлення: Невідомий в цій точці. (вгадуючи 400 або 500, але їм не впевнений) GPU: Sapphire Radeon HD 3450 (прийшов з COMP) Останнім часом я шукала в ця карта і на даний момент я дійсно отримали моє серце встановити на ньому. У будь-якому випадку, це не зовсім проблема. Перш ніж я оновити мою ГПУ, я цікавив якщо 20-40 FPS в інтенсивному бою або 50-120 FPS в приміщеннях дійсно продуктивності HD3450 або якщо він underclocked його, що підводить мене до наступного запитання / коментарі. У мене є EVEREST Ultimate, і їм довелося його досить довго, але в мене дійсно не встановлена. У будь-якому випадку, я намагався дізнатися моє ім'я в материнську плату Еверест сьогодні, я подивилася в ГПУ і знайшли наступне: Частота ГП 110 МГц (оригінал: 600 МГц) Частота пам'яті 252 МГц (оригінал: 400 МГц) Він каже: "Справжній 600 МГц" і "оригінал 400 МГц". Чи означає це, це underclocked картки? Чи це тільки швидкість вона повинна бути для запуску на робочому столі? Зміна: До речі, яке харчування ви порекомендуєте з цієї установки і 4890? Короткий список, як то кажуть 700W, але я не знаю, якщо мені потрібно багато чого. Хоча я не зовсім впевнений. |
|
| |||
| |||
| Ні, це не underclocked. GPU і пам'яті різних областях карти, а їх тактова частота відрізняється, це абсолютно нормально. Як щодо Corsair 520HX для блоку живлення, це не потужність, що питання, скільки людей думають, і вам не потрібно 700W в будь-якому випадку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Початок нового ноутбука потреби пропозиції | rmcclafl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 2 вересня 2008 23:20 |
| Пропозиції? | Jophen | Графічні карти & Монітори | 10 | 22 липня 2008 02:43 |
| Мені б дуже Деякі пропозиції | Торнер | Генеральний обладнання чат | 3 | 10 січня 2008 18:36 |
| Будь-які пропозиції? | Влад | Генеральний обладнання чат | 13 | 7 серпня 2007 13:05 |
| Rank пропозиції, будь ласка ... | Hybr! D | Community News & чат | 10 | 20 липня 2007 20:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |