по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Предстоящото NVidia 9 серия

Reply

Нишка Инструменти
Old 15 февруари 2008, 13:19
Номер на групата

Default Предстоящото NVidia 9 серия

Ами прочетох по Интернет, на 9 серия излиза на 21 февруари, няма кой да знае нещо за това? или е това, което четат само, защото аз не успях да намеря нищо по въпроса за NVidia официалния уебсайт.

Също така, ако някой знае някой от спецификациите на карти може да се каже също.

Благодарности

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 15-ти Февруари 2008, 15:50
Номер на групата

Слухове изобилват отношение на 9800, но ако съмнението спецификация е всичко, за да пътувам с това ще бъде сериозна част от комплект за геймърите.

Що за освобождаване този месец? Съмнявам се, но това е само мнение, както съм чувал март Премиера bandied наоколо. Отново въпреки че това е само предположение.

Картината по-долу е трябвало да бъде предварително съобщение карта (оттам не 3-та страна производител decals). Както можете да видите това е двойна слот и изглежда за размера на GTX, може би TAD-кратък.

Това е очевидно на базата на G92 ядрото. Ако е така, че ще има 256-битов интерфейс на паметта и да бъде изградена по 65nm технология.

Но тъй като това е създадена с подобни вена на 7950GX2, че ще имате 2 gpu и, бих опасност, 1GB RAM (512MB на gpu), защото вече овена ще направи карта extortionately скъпо.

NVidia Европейският режисьор дори отиде на запис (обмисля масивните шофьор въпроси с GX2) като казва, че "ние сме научили от нашите грешки". Така се надяваме, че тази карта ще работи за това е пълния потенциал направо от кутията.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 15-ти Февруари 2008, 16:29
Номер на групата

Звучи добре, всяка идея за цените?
Old 15 февруари 2008, 17:02
Номер на групата

Бих предполагам, като се има предвид pricepoint на GT и GTS, около £ 300 - £ 350.

-Kanoakavirus
Old 15-ти Февруари 2008, 17:52
Номер на групата

Аз няма да има една от тези карти, когато си получа новата издокарвам сортирани, че аз ще трябва да продаде къщата ми да си го позволим.

А аз дори не притежавате дом ..

Моята система: = /

Процесор (и):
AMD 64x2 6000 +
Дънната платка:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM памет:
Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графична карта (и):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптично устройство (а):
CDRW + DVD-RW [двоен слой]
Дело / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охлаждане:
Zalman CNPS9700NT
Мрежа / Интернет:
двойна Gigabit / 20mb Кабел
Монитор (и):
19 "HannsG
Операционна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 15-ти Февруари 2008, 18:42
Номер на групата

Аз наистина мисля, че трябва да се орехи да прекарат цената на конзолата на графични карти. Това не е право или погрешно заявление, просто мнение. И тогава сте се погрижили за цената на монитора да се покаже на картата на ефективността при всички това е слава, а след това на процесора, така че няма да ограничаващ фактор, тогава mobo ......

Той просто ме прави просто се чудя как разточителното coders на PC игри, всъщност. Искам да кажа погледнем в PS3 архитектура; DX9! и че нещо може да работи графично-превъзходни игрални заглавия на HD резолюции. Ако се чудите, в 360 има унифицирана архитектура DX10 (учтивост на AMD) пребивават в нея на чаркове.

-Kanoakavirus
Old 16 февруари 2008, 00:34
Номер на групата

Отказвам да прекарат, равно или повече от половината от стойността на цялата машина. Прекарах добра 600 долара за моята платформа, и добавянето на карта, която се равнява на това в цената е съвсем нелепо инвестиции. дадени на картата може да издържам на машината, но деликатния баланс на цената спрямо цялостното изпълнение е напълно разцъфнал.

1 компонент на машината не трябва да двойно цената на цялото нещо.

ето защо аз да отказват да купуват такива карти, докато цената падне до около 250 и по-долу. Аз дори и да не мислят за 9800 като опция. Отивам направо за 8800gt 512MB и залепване с нея. Това е достатъчно твърда, идващи с парични средства за кръвопролитния нещо. но поне тя ще се добави нов bunghole за игра и хвърлят в него.

Това е вълнуващо, че една нова карта с допълнителна обработка на графики мощност излиза. Алекс, а като изтъкна, че на напускане до края на технологията зад. е необходимо да се наблюдават в състояние да доставят пълния графично качество, се нуждаят от една машина, че няма да се забави карта и играта да не което всеки лесно за нас ...

Аз бях почти напълно отдаден на следните advents в графична карта технологията, защото е по-лесно за мен просто да си купят малко "по-стари" технология, която изпълнява почти еднакво както admirably. тя най-вероятно ще бъде известно време преди да се нуждаят от ъпгрейд от 8800gt.

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 16-ти Февруари, 2008, 01:34
Номер на групата

SLI в кутия. 8800GT/GTS ще запази своята Superior за поне още половин година.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 16-ти Февруари, 2008, 01:49
Номер на групата

Хм, малко прекалено много за мен тогава, дори и за моя excesivly скъпо да градим. Имаше само търси да похарчите около £ 200 марки за карти за моето изграждане, поне мога да получа добра 8800 за това.
Old 16-ти Февруари, 2008, 02:16
Номер на групата

Как да намеря странно е, че докато те са 2 GPUs, те могат само началото 8800 Ultra от 30%, или така съм чувал. Мога само да видя в полза на което един картата, когато искате да SLI им толкова високи, колкото можете да отидете (четворни сега?), Защото предишната карта X (макс. слотове - 1), винаги ще победи него.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нови 9 Серия xactly Графика на карти & Монитори 11 20 октомври 2009 11:56
NVidia Контролен панел мрази NVidia карта? CodeFreakC Графика на карти & Монитори 0 25 ноември 2008 01:42
8800 серии dmdougie Графика на карти & Монитори 3 22 април 2008 14:49
8 серия mrdaveyk Графика на карти & Монитори 2 17-ти септември 2007 04:03
Предстоящи конкурси! Hybr! Г Общността Новини & Чат 14 24 Авг 2007 02:54
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc