![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами прочетох по Интернет, на 9 серия излиза на 21 февруари, няма кой да знае нещо за това? или е това, което четат само, защото аз не успях да намеря нищо по въпроса за NVidia официалния уебсайт.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слухове изобилват отношение на 9800, но ако съмнението спецификация е всичко, за да пътувам с това ще бъде сериозна част от комплект за геймърите. Що за освобождаване този месец? Съмнявам се, но това е само мнение, както съм чувал март Премиера bandied наоколо. Отново въпреки че това е само предположение. Картината по-долу е трябвало да бъде предварително съобщение карта (оттам не 3-та страна производител decals). Както можете да видите това е двойна слот и изглежда за размера на GTX, може би TAD-кратък. Това е очевидно на базата на G92 ядрото. Ако е така, че ще има 256-битов интерфейс на паметта и да бъде изградена по 65nm технология. Но тъй като това е създадена с подобни вена на 7950GX2, че ще имате 2 gpu и, бих опасност, 1GB RAM (512MB на gpu), защото вече овена ще направи карта extortionately скъпо. NVidia Европейският режисьор дори отиде на запис (обмисля масивните шофьор въпроси с GX2) като казва, че "ние сме научили от нашите грешки". Така се надяваме, че тази карта ще работи за това е пълния потенциал направо от кутията.
|
| |||
| |||
| Звучи добре, всяка идея за цените? |
|
| |||
| |||
| Бих предполагам, като се има предвид pricepoint на GT и GTS, около £ 300 - £ 350.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз няма да има една от тези карти, когато си получа новата издокарвам сортирани, че аз ще трябва да продаде къщата ми да си го позволим. А аз дори не притежавате дом ..
|
| |||
| |||
| Аз наистина мисля, че трябва да се орехи да прекарат цената на конзолата на графични карти. Това не е право или погрешно заявление, просто мнение. И тогава сте се погрижили за цената на монитора да се покаже на картата на ефективността при всички това е слава, а след това на процесора, така че няма да ограничаващ фактор, тогава mobo ...... Той просто ме прави просто се чудя как разточителното coders на PC игри, всъщност. Искам да кажа погледнем в PS3 архитектура; DX9! и че нещо може да работи графично-превъзходни игрални заглавия на HD резолюции. Ако се чудите, в 360 има унифицирана архитектура DX10 (учтивост на AMD) пребивават в нея на чаркове.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отказвам да прекарат, равно или повече от половината от стойността на цялата машина. Прекарах добра 600 долара за моята платформа, и добавянето на карта, която се равнява на това в цената е съвсем нелепо инвестиции. дадени на картата може да издържам на машината, но деликатния баланс на цената спрямо цялостното изпълнение е напълно разцъфнал.
1 компонент на машината не трябва да двойно цената на цялото нещо. ето защо аз да отказват да купуват такива карти, докато цената падне до около 250 и по-долу. Аз дори и да не мислят за 9800 като опция. Отивам направо за 8800gt 512MB и залепване с нея. Това е достатъчно твърда, идващи с парични средства за кръвопролитния нещо. но поне тя ще се добави нов bunghole за игра и хвърлят в него. Това е вълнуващо, че една нова карта с допълнителна обработка на графики мощност излиза. Алекс, а като изтъкна, че на напускане до края на технологията зад. е необходимо да се наблюдават в състояние да доставят пълния графично качество, се нуждаят от една машина, че няма да се забави карта и играта да не което всеки лесно за нас ... Аз бях почти напълно отдаден на следните advents в графична карта технологията, защото е по-лесно за мен просто да си купят малко "по-стари" технология, която изпълнява почти еднакво както admirably. тя най-вероятно ще бъде известно време преди да се нуждаят от ъпгрейд от 8800gt. Моята система: Езекиил
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI в кутия. 8800GT/GTS ще запази своята Superior за поне още половин година.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хм, малко прекалено много за мен тогава, дори и за моя excesivly скъпо да градим. Имаше само търси да похарчите около £ 200 марки за карти за моето изграждане, поне мога да получа добра 8800 за това. |
|
| |||
| |||
| Как да намеря странно е, че докато те са 2 GPUs, те могат само началото 8800 Ultra от 30%, или така съм чувал. Мога само да видя в полза на което един картата, когато искате да SLI им толкова високи, колкото можете да отидете (четворни сега?), Защото предишната карта X (макс. слотове - 1), винаги ще победи него.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нови 9 Серия | xactly | Графика на карти & Монитори | 11 | 20 октомври 2009 11:56 |
| NVidia Контролен панел мрази NVidia карта? | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 0 | 25 ноември 2008 01:42 |
| 8800 серии | dmdougie | Графика на карти & Монитори | 3 | 22 април 2008 14:49 |
| 8 серия | mrdaveyk | Графика на карти & Монитори | 2 | 17-ти септември 2007 04:03 |
| Предстоящи конкурси! | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 14 | 24 Авг 2007 02:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |