menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nadcházející Nvidia 9 série

Reply

Thread Nástroje
Old 15. února 2008, 13:19
Dárce Skupina

Default Nadcházející Nvidia 9 série

Tak jsem si přečetl na internetu, 9 série přichází se na 21. únor, Ví někdo o tom něco? nebo bylo jen to, co jsem četl, protože jsem se až dosud podařilo najít něco o tom na Nvidia oficiálních webových stránkách.

Také pokud někdo ví, na kteroukoli ze specifikace karet mohou říci také.

Díky

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 15.února 2008, 15:50
Dárce Skupina

Fám dost o 9800, ale v případě podezření na specifikace je něco jít by to má být vážný kus kit pro hráče.

Pokud jde o vydání tohoto měsíce? Pochybuji, ale to je jen názor, jak jsem slyšel z března datum vydání bandied kolem. Zase když je to jen domněnka.

Následující obrázek by měl být před-release karty (tedy ne 3. strany výrobce obtisky). Jak vidíte, je to dvojí slot a vypadá o velikosti než GTX, možná tad shorter.

Je to zřejmě založen na jádru G92. Je-li tomu tak, že budete mít 256-bit paměťové rozhraní, a je postavena na 65nm technologii.

Ale jak je to vytvořený v podobném duchu na 7950GX2, že budete mít 2 a GPU, I'd hazard, 1GB RAM (512 megabajtů za GPU), protože žádné další ram bude karta vyděračsky drahé.

Nvidia evropské režisér dokonce odešel na záznamu (s ohledem na masivní ovladač problémy s GX2), jak říká, že "jsme se dozvěděli z našich chyb." Takže doufejme, že tato karta bude pracovat na plný potenciál je to rovnou z krabice.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 15.února 2008, 16:29
Dárce Skupina

Zní to dobře, vůbec představu o cenách?
Old 15. února 2008, 17:02
Dárce Skupina

Já bych odhadnout, vzhledem k pricepoint z GT a GTS, kolem £ 300 - 350 liber.

-Kanoakavirus
Old 15.února 2008, 17:52
Dárce Skupina

Já bych nevadí jedna z těchto karet, když jsem si moje nové plošinu setříděno, i když bych prodat svůj dům, aby si to dovolit.

A nemám ani vlastní dům ..

Můj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základní deska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Paměť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chlazení:
Žalman CNPS9700NT
Síť / Internet:
duální gigabitovou / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operační systém (y):
XP Pro 32Bit
Old 15.února 2008, 18:42
Dárce Skupina

Já opravdu si myslíš, že je třeba ořechy strávit cenu konzoly na grafickou kartu. Není to správné nebo nesprávné prohlášení, jen názor. A pak jste se dostal cenu na monitoru zobrazit kartu výkon v celé své nádheře, pak se cpu tak to nebude překážkou, pak mobo ......

Prostě mě jen divit, jak bezodpadových kodérů PC hry opravdu jsou. Mám na mysli pohled na PS3 architektury; DX9! a že to může spustit graficky-vynikající herní tituly na HD rozlišení. Pokud jste věděl, že 360 má jednotnou DX10 architektura (zdvořilostní z AMD) rezidentem je to vnitřnosti.

-Kanoakavirus
Old 16. února 2008, 00:34
Dárce Skupina

i odmítnout trávit rovna nebo vyšší než polovinu nákladů na celý stroj. Strávil jsem dobrý 600 dolarů na mém plošinu, a přidáte kartu, která se rovná jeho cena je naprosto směšné investice. vzhledem k tomu, že karta může přečkat stroj, ale křehké rovnováhy cena versus výkon celkově zcela foukané.

1 složkou stroj by se nikdy dvojnásobek nákladů na celou věc.

což je i důvod, proč odmítnout koupit takové karty, až cena klesne asi na 250 a pod. Nebudu dokonce přemýšlet o 9800 jako jednu z možností. Jedu rovnou za 8800gt 512mb a vykrvovacího s ním. je to dost tvrdé přišel s hotovostní na krvavou věc. ale alespoň se přidat nový otvor pro zátku na jakoukoli hru i házet na to.

je to úžasné, že nové grafické karty s více zpracování, je na cestě ven. ale jako alex upozornil, je to opouštějícímu zbytek technologie pozadu. potřebují získat monitoru schopných plné grafické kvality, které potřebují stroje, které nebude zpomalit kartu a hra tvůrce nemá žádné jednodušší pro nás ...

jsem téměř úplně uveden na následující advents v grafické kartě technologii, protože je to jednodušší pro mě jen koupit něco "starší" technologii, která provádí téměř stejně obdivuhodně. bude velmi pravděpodobně chvíli před i potřebu upgradu ze 8800gt.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 16.února 2008, 01:34
Dárce Skupina

SLI v krabici. 8800GT/GTS bude udržovat jeho nadřízeného alespoň další půl rok.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 16.února 2008, 01:49
Dárce Skupina

Hmm, trochu moc mi pak i na mé excesivly nákladné stavět. Byla jen hledáte utratit okolo 200 liber známek za kartu pro můj stavět, atleast mohu získat dobrý 8800 za to.
Old 16.února 2008, 02:16
Dárce Skupina

Co mi je divný, že i když mají 2 GPUs, mohou jen začátek 8800 Ultra o 30%, a tak jsem slyšela. Můžu vidět pouze ve prospěch s jednou kartou, pokud chcete SLI je tak vysoká, jak se můžete jít (Quad teď?), Protože předchozí kartu x (max sloty - 1) bude vždy porazit ho.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nová 9 Series xactly Graphics Cards & Monitory 11 20.října 2009 11:56
Nvidia Ovládací panely Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. listopadu 2008 01:42
8800 série dmdougie Graphics Cards & Monitory 3 22. duben 2008 14:49
8 série mrdaveyk Graphics Cards & Monitory 2 17. Září 2007 04:03
Nastávající soutěží! Hybr! D Společenství Novinky a chat 14 24. srpen 2007 02:54
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.