μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Η επικείμενη Nvidia 9 Series

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Φεβ 2008, 13:19
Ομάδα Δωρητών

Default Η επικείμενη Nvidia 9 Series

Λοιπόν διάβασα στο διαδίκτυο, η σειρά 9 βγαίνει στις 21 Φλεβάρη, Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό; ή ό, τι διάβασα ήταν απλά κατασκευασμένα γιατί δεν κατάφερε να βρει τίποτα για την Nvidia επίσημη ιστοσελίδα.

Επίσης, αν κάποιος γνωρίζει κανένα από τα χαρακτηριστικά των καρτών μπορούν να λένε επίσης.

Ευχαριστώ

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 15:50
Ομάδα Δωρητών

Αφθονώ φήμες σχετικά με το 9800, αλλά, αν τα ύποπτα προδιαγραφή είναι κάτι να πάει από αυτό θα είναι ένα σοβαρό κομμάτι του σετ για gamers.

Όσον αφορά την ελευθέρωση αυτού του μήνα; Αμφιβάλλω, αλλά αυτό είναι απλώς μια γνώμη, όπως έχω ακούσει Μάρτιο ημερομηνία κυκλοφορίας bandied περίπου. Και πάλι όμως αυτό είναι μόνο υπόθεση.

Η εικόνα παρακάτω υποτίθεται ότι είναι ένα προ-release κάρτα (γι 'αυτό δεν 3ο μέρος Decals κατασκευαστή). Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ότι είναι μια διπλή σχισμή και προσβλέπει για το μέγεθος μιας GTX, ίσως tad συντομότερη.

Είναι προφανώς βασίζεται στην G92 πυρήνα. Αν ναι, θα πάρω μια 256-bit interface της μνήμης και να βασίζεται στην τεχνολογία 65nm.

Αλλά αφού δημιουργήθηκε το ίδιο πνεύμα με την 7950GX2 που θα έχουν 2 gpu της και, θα ήθελα επικινδυνότητας, 1GB RAM (512MB ανά gpu) γιατί πλέον ram θα κάνει η κάρτα extortionately ακριβά.

Nvidia διευθυντή του Ευρωπαϊκού έχει ακόμη προχωρήσει σε εγγραφή (λαμβάνοντας υπόψη τα τεράστια ζητήματα με οδηγό την GX2) που λέει ότι "έχουμε διδαχθεί από τα λάθη μας". Έτσι, ελπίζουμε ότι αυτή η κάρτα θα εργαστεί για να είναι πλήρως το δυναμικό κατευθείαν από το κουτί.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 16:29
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται καλό, καμία ιδέα για τις τιμές;
Old 15 Φεβ 2008, 17:02
Ομάδα Δωρητών

Είχα μαντέψει, θεωρώντας την pricepoint των GT και GTS, περίπου £ 300 - £ 350.

-Kanoakavirus
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 17:52
Ομάδα Δωρητών

Δεν θα μυαλό μια από αυτές τις κάρτες, όταν έχω τη νέα μου εξέδρας ταξινομημένο, αν και θα πρέπει να πουλήσει το σπίτι μου για να προσφέρει αυτό.

Και δεν διαθέτουν ακόμη το σπίτι ..

Το σύστημά μου: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Μνήμες:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [διπλής στρώσης]
Υπόθεση / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Ψύξη:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
διπλή Gigabit / 20Mb Cable
Monitor (ες):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32bit
Old 15 Φεβρουαρίου, 2008, 18:42
Ομάδα Δωρητών

Ειλικρινά πιστεύετε ότι θα πρέπει να βρίσκεστε καρύδια για να δαπανήσει η τιμή της κονσόλας σε μια κάρτα γραφικών. Δεν είναι σωστό ή λάθος δήλωση, απλά μια γνώμη. Και τότε έχετε την τιμή της οθόνης να δείξει την κάρτα σε όλες τις επιδόσεις της είναι δόξα, τότε το cpu έτσι δεν θα φόρηση, τότε η mobo ......

Απλώς με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο σπάταλη coders του pc games είναι πραγματικά. Εννοώ εξετάσουμε την αρχιτεκτονική του PS3? DX9! και αυτό το πράγμα μπορεί να λειτουργεί θαυμάσια γραφικά-gaming τίτλους σε hd ψηφίσματα. Αν αναρωτιέστε, το 360 έχει την ενοποιημένη αρχιτεκτονική DX10 (ευγένεια της AMD) που κατοικούν σε αυτή την σπλάχνα.

-Kanoakavirus
Old 16η Φεβ 2008, 00:34
Ομάδα Δωρητών

Αρνούμαι να δαπανήσει ίση ή μεγαλύτερη από το ήμισυ το κόστος ολόκληρης της μηχανής. Πέρασα μια καλή 600 δολάρια για εξέδρας μου, και προσθέτοντας μια κάρτα που ισοδυναμεί σε τιμή είναι εντελώς γελοίο επενδύσεις. δοθεί η κάρτα μπορεί να έχει περισσότερο το μηχάνημα, αλλά η λεπτή ισορροπία των τιμών έναντι συνολικής απόδοσης είναι εντελώς εμφυσημένα.

1 στοιχείο της μηχανής δεν πρέπει να διπλασιάσει το κόστος ολόκληρης της πράγμα.

Γι 'αυτό και αρνούνται να αγοράσουν τέτοια κάρτα, μέχρι την τιμή σταγόνες σε περίπου 250 και κάτω. Δεν θα το σκεφτόμουν το 9800 ως επιλογή. Πάω κατευθείαν για 8800gt 512MB και κολλώντας με αυτό. Είναι αρκετά δύσκολο έρχονται με τα μετρητά για την αιματηρή πράγμα. αλλά τουλάχιστον θα προσθέσετε ένα νέο bunghole σε κάθε παιχνίδι i ρίξει σε αυτό.

Είναι συναρπαστικό που μια νέα κάρτα γραφικών με περισσότερη επεξεργαστική ισχύ βγαίνει. alex αλλά όπως επεσήμανε, είναι και το υπόλοιπο από την τεχνολογία πίσω. που χρειάζονται για να πάρετε μια παρακολούθηση σε θέση να προσφέρει την πλήρη γραφική ποιότητα, χρειάζεται μια μηχανή που δεν θα επιβραδύνει την κάρτα, και το παιχνίδι ιθύνοντες δεν καθιστά ευκολότερη για μας ...

Έχω σχεδόν εγκαταλείψει τελείως στις ακόλουθες advents τεχνολογίας στην κάρτα γραφικών γιατί είναι πιο εύκολο για μένα να αγοράζουν μόνο κάπως "μεγάλα" τεχνολογία που εκτελεί σχεδόν εξίσου θαυμάσια. θα είναι πολύ πιθανόν να είναι λίγο πριν από i ανάγκη την αναβάθμιση από την 8800gt.

Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Motherboard:
MSI P-35 Νέο chipset Combo
Μνήμες:
2 συναυλίες G. Skill DDR2 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Κάρτα Ήχου:
7,1 κάρτας ήχου Creative
Hard Drive (s):
160 GIG Western Digital SATA δίσκο
Optical Drive (s):
ASUS 16X DVD-RW combo cd drive
Υπόθεση / PSU:
CoolerMaster περίπτωση, Antec Earthwatts 500W
Ψύξη:
3x stock 120 χιλιοστών ανεμιστήρες, 1 stock ανεμιστήρα CPU
Network / Internet:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (ες):
Samsung widescreen 22 ιντσών
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 01:34
Ομάδα Δωρητών

SLI σε ένα κουτί. 8800GT/GTS θα διατηρήσει τη θέση τους για τουλάχιστον άλλο ένα εξάμηνο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 01:49
Ομάδα Δωρητών

Χμμμ, λίγο πολύ για μένα τότε, ακόμη και για excesivly ακριβό μου οικοδομήσουμε. Ήταν μόνο προσπαθούν να δαπανούν περίπου τα £ 200 σήματα για την κάρτα μου για την οικοδόμηση, atleast i μπορούν να βρουν μια καλή για το 8800.
Old 16 Φεβρουαρίου 2008, 02:16
Ομάδα Δωρητών

Αυτό που θεωρώ παράξενο είναι ότι ενώ έχουν 2 GPUs, μπορούν μόνο μία 8800 Ultra πάνω από 30%, ή τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει. Μπορώ μόνο να δείτε το όφελος που έχει την ίδια κάρτα, όταν θέλετε να SLI τους να φθάνει μέχρι και μπορείτε να πάτε (quad τώρα;), επειδή η προηγούμενη κάρτα x (max slots - 1) πάντα θα νικήσει αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα Σειρά 9 xactly Κάρτες Γραφικών & Monitors 11 20 Οκτωβρίου 2009 11:56
Nvidia Control Panel Nvidia Card μισεί;; CodeFreakC Κάρτες Γραφικών & Monitors 0 25 Νοε 2008 01:42
Σειρά 8800 dmdougie Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 22 Απρ 2008 14:49
8 σειρές mrdaveyk Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 17η Σεπ 2007 04:03
Επόμενοι αγώνες! Hybr! Δ Κοινότητας Νέα & Chat 14 24 Αυγ 2007 02:54
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.