manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Predstojeche Nvidia serija 9

Reply

Thread Tools
Old 15. veljača 2008, 13:19
Donatorska Grupa

Default Predstojeche Nvidia serija 9

Pa čitao sam na internetu, 9. serije dolazi na 21 veljača, se bilo tko znati ništa o tome? ili je ono što sam pročitao samo ccine jer nisam uspio naći ništa o tome na službenim stranicama, Nvidia.

Također ako netko zna bilo koju od naočale od kartica mogu reći isto tako.

Hvala

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 15 veljača 2008, 15:50
Donatorska Grupa

Glasine obiluju s obzirom na 9800, ali ako se sumnja da je specifikacija ništa da ide po to je idući u biti ozbiljan komad kit za igrače.

Kao i za oslobađanje ovaj mjesec? Sumnjam, ali to je samo mišljenje, jer sam čula jednog ožujak release date bandied okolo. Opet mada to je samo nagađanje.

Donjoj slici bi trebao biti pre-release karticu (dakle ne 3rd Party proizvođač decals). Kao što možete vidjeti to je dual slot i izgleda o veličini od GTX, možda TAD kraća.

To je navodno baziran na G92 jezgri. Ako je tako da će imati 256-bit memory interface i biti izgrađen na 65nm tehnologiji.

Ali kao da je stvorena na sličan vena na 7950GX2 će imati 2 GPU-a, a ja bih riskirati, 1GB RAM-a (512MB po GPU) jer više RAM-a će se kartica extortionately skupo.

Nvidia's European direktor je čak otišao na snimanje (s obzirom na masivnim driver problemi s GX2) je rekao da "smo naučili iz naših pogrešaka." Dakle, nadamo se, ova kartica će raditi na to puni potencijal ravno iz kutije.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 15 veljača 2008, 16:29
Donatorska Grupa

Zvuči dobro, bilo koji ideja na cijene?
Old 15. veljača 2008, 17:02
Donatorska Grupa

Htio Pretpostavljam, s obzirom na pricepoint od GT i GTS, oko £ 300 - £ 350.

-Kanoakavirus
Old 15 veljača 2008, 17:52
Donatorska Grupa

Ne bih umu jednu od onih kartica kad sam dobiti moj novi katarka sortirana, iako bih morati prodati moju kuću da ga priuštiti.

A ja ni ne vlastitu kuću ..

My System: = /

Procesor (i):
AMD 64x2 6000 +
Matične ploče:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memorija:
Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafička kartica (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optički pogon (e):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hlađenje:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / kabelski 20mb
Monitor (e):
19 "HannsG
Operacijski sustav (e):
XP Pro 32Bit
Old 15 veljača 2008, 18:42
Donatorska Grupa

Ja iskreno mislim moraš biti lud da provedete cijene konzola na grafičkom karticom. To nije pravo ili krivo izjavu, samo mišljenje. I onda ste dobili cijenu monitora za prikaz kartice performanse u svim je slavu, onda CPU tako da neće usko grlo, a zatim mobo ......

To samo za nuždu mene čudo koliko razoran coders PC igre stvarno jesu. Mislim pogledajte na PS3 arhitektura; DX9! a da stvar može raditi grafički-divan gaming naslovi na HD rezolucijama. Ako ste pitate, 360 ima jedinstven DX10 arhitekture (ljubaznošću AMD) imaju prebivalište u to iznutrica.

-Kanoakavirus
Old 16. veljača 2008, 00:34
Donatorska Grupa

i odbiti provesti jednako ili više od polovine troškova cijelog stroja. provela sam dobar 600 dolara na moj opremiti, i dodavanja karticu koja izjednačuje u cijenu je sasvim besmislen ulaganja. s obzirom na kartici možda i duže stroju, ali je delikatna ravnoteža naspram performansi ukupnu cijenu je potpuno raznesen.

1 komponenta stroja ne bi nikada dvokrevetna trošak cijelog stvar.

to je razlog zašto sam odbiti kupiti takvih kartica do cijena kapi za oko 250 i niže. Neću ni razmišljati o 9800 kao opciju. idem ravno za 8800gt 512MB i priljepljivanje sa njom. to je dosta teško dolaze sa gotovinom za krvave stvar. ali barem će dodati novi bunghole na bilo koju igru i baciti na njega.

to je uzbudljivo da novu karticu s više grafike procesorskom snagom dolazi van. ali kao je istakao alex, to je ostavljajući ostatak tehnologija zaostatka. trebaju dobiti monitor sposoban isporučiti kompletan grafički kvalitete, trebaju stroj koji neće usporiti kartice, a igra makeri ne čineći ga lakše bilo koji za nas ...

Ja sam skoro u potpunosti odustao od sljedećih advents u grafičkom karticom tehnologije jer je lakši za mene to pravedan kupiti nešto "stariji" tehnologija koja obavlja gotovo jednako kao krasno. to će vrlo vjerojatno biti neko vrijeme prije nego što mi je potrebno za nadogradnju s 8800gt.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 16 veljača 2008, 01:34
Donatorska Grupa

SLI u kutiji. 8800GT/GTS će održati svoju nadređenog za barem još jedan od pola godine.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 16 veljača 2008, 01:49
Donatorska Grupa

Hmm, malo previše za mene onda, čak i za moje excesivly skuplje graditi. Bio samo žele potrošiti oko £ 200 maraka za karticu za moj grade, atleast ja mogu dobiti za to dobre 8800.
Old 16 veljača 2008, 02:16
Donatorska Grupa

Što mislim da je to neparan broj, a oni imaju 2 GPUs, mogu samo vrh jedne 8800 Ultra za 30%, ili kako sam čuo. Ja mogu vidjeti samo u korist imaju jednu karticu kada želite SLI ih kao visok kao možete otići (quad sad?), Jer je prethodne kartice x (max slotovi - 1) će uvijek tukli ga.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.