![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos én olvastam az interneten, a 9 sorozat jön ki a február 21-e bárki tud errõl? vagy azt, amit éppen olvasott fel, mert nem sikerült megtalálni rajta az Nvidia hivatalos honlapja.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szóbeszéden bővelkednek a 9800, de ha a gyanúsított előírás valami megy ez lesz komoly darab készlet játékosok. Mivel a kiadás ebben a hónapban? Kétlem, de ez csak egy vélemény, ahogy én is hallottam a kibocsátás időpontját március bandied körül. Ismét bár ez csak feltételezés. A kép alatt van, hogy a pre-release-kártya (ezért nincs 3. fél gyártó matricák). Amint látható ez egy kettős nyílás, és olyan, mint egy GTX, talán a tad rövidebb. Ez látszólag alapuló G92 mag. Ha így lesz a 256-bites memória interfészt, és épül 65nm technológia. De mivel ez létre Hasonló a 7950GX2 ez lesz 2 GPU van, és én veszélyt, 1GB RAM (512MB per GPU), mert több RAM majd a kártya extortionately drága. Nvidia európai igazgató is elment rekord (figyelembe véve az óriási járművezető kérdéseket a GX2) a mondás, hogy "nekünk tanulni saját hibáinkból. Így remélhetőleg a kártya működik majd, hogy teljes potenciálját egyenesen a dobozból.
|
| |||
| |||
| jól hangzik, az ötlet az árak? |
|
| |||
| |||
| Én hiszem, figyelembe véve a pricepoint a GT és GTS kb £ 300 - £ 350-et.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem bánnám egy ilyen kártyát, mikor kap új fúrótoronyhoz válogatni, bár kellett volna eladni a házamat, hogy megadja azt. És én még csak nem is a saját háza ..
|
| |||
| |||
| Én őszintén hiszem, hogy dióféle költeni ára a konzolt a grafikus kártya. Ez nem jó vagy rossz kijelentés csak egy vélemény. És akkor megvan az ára a monitort, hogy a kártya teljesítménye, hogy minden dicsőségét, akkor a CPU így ez nem akadályozza, akkor a mobo ...... Csak nekem is csoda, hogy milyen pazarló kóderek PC játékok valójában. Úgy értem, nézd meg a PS3 építészet; DX9! és hogy a dolog futtathat grafikus-kiváló játékélményt címei a HD resolutions. Ha kíváncsi a 360 az egységes DX10 építészet (courtesy of AMD) honos ez belek.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem akarom tölteni egyenlő vagy több mint a fele a költség az egész gépet. töltöttem egy jó 600 dollárt én fúrótoronyhoz, és hozzá a kártya, hogy eléri azt az árat egy teljesen nevetséges beruházásokat. Mivel a kártya is jól túlélnek a gépet, de a kényes egyensúlyt az ár-teljesítmény versus teljes teljesen kifulladt.
1 eleme a gép soha nem dupla a költség az egész dolog. Ezért én nem vásárolhat ilyen kártya, amíg az ára esik vissza mintegy 250 és alatt. Én nem is gondolok a 9800 mint lehetőség. Én elmegyek egy 8800gt 512mb és ragasztás vele. nehéz elég jön a készpénz a véres dolog. de legalább lesz egy új seggluk minden játék i dobja rá. Ez az izgalmas, hogy egy új kártya, a több grafikus feldolgozó teljesítmény jön ki. de ahogy alex is rámutatott, hogy elhagyják a többi technológia mögött. van szükség, hogy a monitor képesek a teljes grafikai minőség, az igénylő a gépet, hogy ne lassítsa le a kártyát, és a játék döntéshozók nem így könnyebb nekünk ... Én már szinte teljesen lemondtak a következő advents grafikus kártya technológiát, mert ott könnyebb nekem, hogy csak vásárolni valamivel "régebbi" technológia, amely szinte ugyanúgy teljesít, mint csodálatosan. akkor nagy valószínűséggel egy ideig, mielőtt szükségem van egy frissítést a 8800gt. My System: Ezékiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI egy dobozban. 8800GT/GTS továbbra is kiváló, legalább egy fél éve.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm, egy kicsit túl sok nekem, akkor még az én drága excesivly építeni. Csak keresem eltölteni körül 200 £ jelek a kártya az én építeni, atleast Tudok egy jó, hogy 8800. |
|
| |||
| |||
| Mi úgy furcsa, hogy bár 2 GPUs, csak egy top 8800 Ultra 30%-kal, illetve úgy hallottam. Én csak a javára, amelyek egy-egy kártyát, ha azt szeretné, hogy SLI őket olyan magas, mint mehetsz (quad most?), Mert a korábbi kártya x (max slots - 1) mindig verte meg.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |