![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, קראתי באינטרנט, על סדרה 9 יוצאת על 21 של Feb, מישהו יודע משהו על זה? או מה היה רק קראתי בדוי כי אני עדיין לא הצליח למצוא שום דבר על זה על Nvidia האתר הרשמי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| השמעות אזנים abound לגבי 9800, אלא אם החשוד הוא מפרט כל דבר ללכת לפי זה הולך להיות חתיכת קיט רציני עבור Gamers. כפי שפורסמו במשך החודש? אני בספק, אבל זה רק דעה, כמו שאני כבר שמעו מרץ תאריך פרסום bandied מסביב. אך שוב זו רק השערה. בתמונה למטה הוא אמור להיות מראש לשחרר הכרטיס (ולכן לא צד 3 יצרן decals). כמו שאתם יכולים לראות זהו משבצת כפולה ונראה בערך בגודל של GTX, אולי ילדון קצר יותר. זה כנראה מבוסס על ליבת G92. אם כך זה יהיה לך 256-bit memory interface ולהיות בנוי על טכנולוגיה 65nm. אבל כמו זה שנוצר דומה עורק ל 7950GX2 זה יהיה יש gpu של 2 ו, אני רוצה סכנה, ראם 1GB (512MB לכל gpu), כי כל עוד רם יהפכו את כרטיס extortionately יקר. Nvidia אירופה מנהל אף הלכו על הרשומה (בהתחשב מסיבי הנהג בעיות עם GX2) כפי שאמרת את זה "שמנו למדו שלנו טעויות". אז אני מקווה זה יעבוד על כרטיס זה הפוטנציאל ישירות מתוך התיבה.
|
| |||
| |||
| נשמע טוב, יש לך מושג על מחירים? |
|
| |||
| |||
| הייתי מנחש, בהתחשב pricepoint של GT ו GTS, בסביבות £ 300 - £ 350.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא אכפת אחד מאותם כרטיסי כאשר אני מקבל את מעטה מיון חדש, אם כי הייתי צריך למכור את הבית שלי כדי להרשות לעצמו את זה. ואני אפילו לא הבעלים של בית ..
|
| |||
| |||
| בכנות, אני חושב שאתה צריך להיות משוגע להוציא את המחיר של קונסולת על כרטיס המסך. זה לא זכות או הצהרה לא נכונה, רק דעה. ואז יש לך את המחיר של צג להראות את הביצועים של כרטיס זה בכל התהילה, אז CPU ולכן הוא לא יהיה צואר הבקבוק, אז את mobo ...... זה פשוט גורם לי לתהות איך בדיוק בזבזני coders של משחקי מחשב באמת. אני מתכוון להסתכל על ארכיטקטורת PS3; DX9! וכי הדבר יכול לפעול בצורה גרפית מעולה-Gaming כותרים ב HD החלטות. אם אתה תוהה, על 360 יש DX10 ארכיטקטורה מאוחדת (Courtesy של AMD) תושב בו של קרבים.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מסרב להוציא שווה או יותר ממחצית העלות של כל מכונה. טוב בזבזתי 600 דולר על ציוד, והוספה של כרטיס זה שווה את זה המחיר הוא מגוחך לגמרי ההשקעה. בהתחשב כרטיס עשוי היטב לחיות את המכונה, אך עדין יתרת המחיר לעומת הביצועים הכוללת לגמרי blown.
1 רכיב של מכונה לא אמור להכפיל את העלות של כל דבר. וזה למה אני מסרבת לקנות כל כרטיס עד מחיר טיפות של כ 250 ומתחת. אני אפילו לא חושב על 9800 כאפשרות. אני הולך ישר ל 8800gt 512MB ו דבק עם זה. קשה מספיק מתקרבת עם במזומן עבור דבר נורא. אבל לפחות זה יוסיף חדשה bunghole לכל משחק אני זורק את זה. זה מרגש, כי כרטיס חדש עם יותר כוח עיבוד גרפיקה יוצאת. אבל כמו אלכס הצביע החוצה, היא עוזבת את שאר הטכנולוגיה מאחורי. שתצטרך לקבל מסוגל לפקח להגיש את מלוא הגרפי איכות, שזקוקה מכונה זה לא להאט את הכרטיס, ומשחק לקובעי אין שום דבר יותר קל לנו ... אני כבר כמעט לחלוטין, נתון על הבאים advents ב כרטיס המסך טכנולוגיה כי זה יותר קל לי לקנות רק קצת "ישנים" הטכנולוגיה מבצעת כמעט באותה מידה כמו admirably. סביר להניח שזה יהיה מאוד להיות לפני כמה זמן אני צריך שדרוג מ 8800gt. המערכת שלי: יחזקאל
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI בתיבה. 8800GT/GTS יהיה עדיף לשמור על לפחות עוד חצי שנה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הממ, קצת יותר מדי בשבילי אז, גם לבנות שלי excesivly יקר. היה רק כדי להסתכל מסביב להשקיע 200 £ הסימנים עבור הכרטיס שלי לבנות, אני יכול לקבל atleast טוב 8800 בשביל זה. |
|
| |||
| |||
| מה אני מוצא את זה הוא יוצא מן הכלל, תוך שהם 2 GPUs, הם יכולים רק הדף Ultra 8800 על ידי 30%, או אז אני כבר שמעו. אני יכול לראות רק את היתרון של כרטיס אחד נתקל כשאתה רוצה SLI אותם גבוה ככל שתוכל ללכת (מרובע עכשיו?), כי הקודם כרטיס X (מקסימום משבצות - 1) תמיד היכו אותו.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |