mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Artimiausi Nvidia 9 serijos

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 15, 2008, 13:19
Donorų grupės

Default Artimiausi Nvidia 9 serijos

Na aš perskaičiau internete, 9 serija išeina apie 21 vasaris, Ar kas nors žino ką nors apie tai? ar buvo ką aš perskaičiau tik sudaryti, nes man nepavyko rasti nieko apie jį Nvidia oficialiame tinklapyje.

Taip pat jei kas nors žino, bet iš kortelės Specifikacijos jie gali pasakyti taip.

Ačiū

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Vasaris 15, 2008, 15:50
Donorų grupės

Gandai didėjo apie 9800, bet jeigu įtariama specifikaciją nors važiuoti tai bus rimtas gabalas rinkinys žaidėjai.

Kaip paleisti šį mėnesį? Aš abejoju, bet tai tik nuomonė, kaip aš girdėjau kovo išleidimo data bandied aplink. Vėlgi, nors tai yra tik prielaida.

Paveikslėlyje tai turėtų būti iš anksto spaudai kortelę (taigi jokių 3rd party gamintojo lipdukus). Kaip matote, tai dvigubas lizdą ir atrodo apie GTX dydis, gal tad trumpesni.

Tai akivaizdžiai grindžiama G92 branduoliu. Jei taip, tai teks su 256-bitų atminties sąsaja ir turi būti pastatytas ant 65 nm technologija.

Bet kaip tai sukurta Panašiai su 7950GX2 tai teks 2 GPU's, ir aš pavojų, 1GB RAM (512MB per GPU), nes bet daugiau RAM taps kortelė extortionately brangi.

NVIDIA Europos direktorius turi jų net įrašas (atsižvelgiant į didžiulį vairuotojo klausimus GX2), kaip sakydamas, kad "mes pasimokyti iš mūsų klaidų". Tad tikiuosi ši kortelė veiks jai visiškai galimas tiesiai iš dėžutės.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Vasaris 15, 2008, 16:29
Donorų grupės

Skamba gerai, bet mintis apie kainas?
Old Vasaris 15, 2008, 17:02
Donorų grupės

Norėčiau spėti, atsižvelgiant į GT ir GTS, pricepoint apie £ 300 - £ 350.

-Kanoakavirus
Old Vasaris 15, 2008, 17:52
Donorų grupės

Aš ne tai viena iš šių kortų, kai aš gausiu naują platformą surūšiuoti, nors aš turiu parduoti savo namą sau tai leisti.

Ir aš net ne savo namuose ..

Mano sistema: = /

Procesorius (-iai):
AMD 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM atmintis:
CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Aušinimas:
ZALMAN CNPS9700NT
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė
Monitorius (-ai):
19 "HannsG
Operacinė sistema (-os):
XP Pro 32Bit
Old Vasaris 15, 2008, 18:42
Donorų grupės

Aš tikrai manau, jūs turite būti riešutų praleisti prie konsolės vaizdo plokštės kainą. Tai nėra teisingų ar klaidingų pareiškimą, tiesiog nuomonės. Ir tada jūs turite monitoriaus kaina parodyti kortelės veiklą visais jo šlovės, tada cpu todėl nebus trukdžių, tada MOBO ......

It just makes me wonder tik kaip kainuojančio coders PC žaidimų tikrai yra. Aš tai pažvelgti PS3 architektūra; DX9! ir tas dalykas gali veikti grafiškai-puikus žaidimų pavadinimai ne HD rezoliucijomis. Jei Jums įdomu, 360 buvo vieningos DX10 architektūra (mandagumo AMD) gyvena tai vidaus.

-Kanoakavirus
Old Vasaris 16, 2008, 00:34
Donorų grupės

Aš atsisakau praleisti lygi arba daugiau nei pusę visos mašinos kainos. praleidau gera 600 dolerių į savo įrangos ir papildymo kortelė, kuri yra lygi jo kaina yra visiškai juokingas investicijos. nes kortelė gali ir pergyventi mašina, bet pusiausvyrą, kainos, lyginant su veiklos rezultatus yra visiškai susprogdintas.

1 dalis aparatas niekada neturėtų padvigubinti visą dalykas kaina.

Būtent todėl aš atsisakau pirkti tokios kortelės, kol kaina nukris iki maždaug 250 ir toliau. Aš net pagalvoti, kaip alternatyva 9.800. Aš einu tiesiai už 8800GT 512MB ir klijuoti su juo. sunku pakankamai artėja su už kruvinų dalykas pinigus. bet bent jau bus pridėti nauji Anga į statinės bet žaidimą aš mesti į jį.

it's exciting, kad naujos kortelės su daugiau grafikos apdorojimo galia išeina. bet kaip Alex nurodė, tai paliekant technologijos už poilsio. kuriems gauti monitorius, galintis tiekti visą grafinę kokybę, kuriems mašina, kad nebus sulėtinti kortelės ir žaidimų kūrėjai ne todėl bet lengviau mums ...

Aš beveik visiškai atsisakyta dėl šių advents grafikos kortelės technologija, nes lengviau man tik pirkti šiek tiek "senųjų" technologija, kuri atlieka beveik vienodai kaip pagirtinai. bus labai tikėtina, bus, o kol turiu nuo 8800GT atnaujinti.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Vasaris 16, 2008, 01:34
Donorų grupės

VDI į langelį. 8800GT/GTS bus išlaikyti savo Superior dar bent pusę metų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Vasaris 16, 2008, 01:49
Donorų grupės

Hmm, šiek tiek per daug man tada net mano excesivly brangu statyti. Buvo tik nori išleisti apie £ 200 ženklų, mano kurti, atleast galiu gauti gerą 8.800 tos kortelės.
Old Vasaris 16, 2008, 02:16
Donorų grupės

Man atrodo keista, yra tai, kad jie yra 2 GPU, jie gali tik top 8800 Ultra 30%, arba tiek, aš girdėjau. Aš galiu matyti tik turėti vieną kortelę, jei norite SLI jiems toks didelis, kaip galima susirasti (Quad dabar? Naudingas), nes ankstesnis kortelę x (maks. Slots - 1) visada mušti jį.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nauja serija 9 xactly Graphics Cards & Monitoriai 11 20 spalis 2009 11:56
NVIDIA Control Panel Hates Nvidia atviruką? CodeFreakC Graphics Cards & Monitoriai 0 Lapkritis 25, 2008 01:42
8800 Series dmdougie Graphics Cards & Monitoriai 3 Balandis 22, 2008 14:49
8 serija mrdaveyk Graphics Cards & Monitoriai 2 17 rugsėjis 2007 04:03
Artėjantys konkursai! Hybr! D Community News & Chat 14 Rugpjūtis 24, 2007 02:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.