![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš perskaičiau internete, 9 serija išeina apie 21 vasaris, Ar kas nors žino ką nors apie tai? ar buvo ką aš perskaičiau tik sudaryti, nes man nepavyko rasti nieko apie jį Nvidia oficialiame tinklapyje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gandai didėjo apie 9800, bet jeigu įtariama specifikaciją nors važiuoti tai bus rimtas gabalas rinkinys žaidėjai. Kaip paleisti šį mėnesį? Aš abejoju, bet tai tik nuomonė, kaip aš girdėjau kovo išleidimo data bandied aplink. Vėlgi, nors tai yra tik prielaida. Paveikslėlyje tai turėtų būti iš anksto spaudai kortelę (taigi jokių 3rd party gamintojo lipdukus). Kaip matote, tai dvigubas lizdą ir atrodo apie GTX dydis, gal tad trumpesni. Tai akivaizdžiai grindžiama G92 branduoliu. Jei taip, tai teks su 256-bitų atminties sąsaja ir turi būti pastatytas ant 65 nm technologija. Bet kaip tai sukurta Panašiai su 7950GX2 tai teks 2 GPU's, ir aš pavojų, 1GB RAM (512MB per GPU), nes bet daugiau RAM taps kortelė extortionately brangi. NVIDIA Europos direktorius turi jų net įrašas (atsižvelgiant į didžiulį vairuotojo klausimus GX2), kaip sakydamas, kad "mes pasimokyti iš mūsų klaidų". Tad tikiuosi ši kortelė veiks jai visiškai galimas tiesiai iš dėžutės.
|
| |||
| |||
| Skamba gerai, bet mintis apie kainas? |
|
| |||
| |||
| Norėčiau spėti, atsižvelgiant į GT ir GTS, pricepoint apie £ 300 - £ 350.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ne tai viena iš šių kortų, kai aš gausiu naują platformą surūšiuoti, nors aš turiu parduoti savo namą sau tai leisti. Ir aš net ne savo namuose ..
|
| |||
| |||
| Aš tikrai manau, jūs turite būti riešutų praleisti prie konsolės vaizdo plokštės kainą. Tai nėra teisingų ar klaidingų pareiškimą, tiesiog nuomonės. Ir tada jūs turite monitoriaus kaina parodyti kortelės veiklą visais jo šlovės, tada cpu todėl nebus trukdžių, tada MOBO ...... It just makes me wonder tik kaip kainuojančio coders PC žaidimų tikrai yra. Aš tai pažvelgti PS3 architektūra; DX9! ir tas dalykas gali veikti grafiškai-puikus žaidimų pavadinimai ne HD rezoliucijomis. Jei Jums įdomu, 360 buvo vieningos DX10 architektūra (mandagumo AMD) gyvena tai vidaus.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš atsisakau praleisti lygi arba daugiau nei pusę visos mašinos kainos. praleidau gera 600 dolerių į savo įrangos ir papildymo kortelė, kuri yra lygi jo kaina yra visiškai juokingas investicijos. nes kortelė gali ir pergyventi mašina, bet pusiausvyrą, kainos, lyginant su veiklos rezultatus yra visiškai susprogdintas.
1 dalis aparatas niekada neturėtų padvigubinti visą dalykas kaina. Būtent todėl aš atsisakau pirkti tokios kortelės, kol kaina nukris iki maždaug 250 ir toliau. Aš net pagalvoti, kaip alternatyva 9.800. Aš einu tiesiai už 8800GT 512MB ir klijuoti su juo. sunku pakankamai artėja su už kruvinų dalykas pinigus. bet bent jau bus pridėti nauji Anga į statinės bet žaidimą aš mesti į jį. it's exciting, kad naujos kortelės su daugiau grafikos apdorojimo galia išeina. bet kaip Alex nurodė, tai paliekant technologijos už poilsio. kuriems gauti monitorius, galintis tiekti visą grafinę kokybę, kuriems mašina, kad nebus sulėtinti kortelės ir žaidimų kūrėjai ne todėl bet lengviau mums ... Aš beveik visiškai atsisakyta dėl šių advents grafikos kortelės technologija, nes lengviau man tik pirkti šiek tiek "senųjų" technologija, kuri atlieka beveik vienodai kaip pagirtinai. bus labai tikėtina, bus, o kol turiu nuo 8800GT atnaujinti. Mano sistema: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VDI į langelį. 8800GT/GTS bus išlaikyti savo Superior dar bent pusę metų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm, šiek tiek per daug man tada net mano excesivly brangu statyti. Buvo tik nori išleisti apie £ 200 ženklų, mano kurti, atleast galiu gauti gerą 8.800 tos kortelės. |
|
| |||
| |||
| Man atrodo keista, yra tai, kad jie yra 2 GPU, jie gali tik top 8800 Ultra 30%, arba tiek, aš girdėjau. Aš galiu matyti tik turėti vieną kortelę, jei norite SLI jiems toks didelis, kaip galima susirasti (Quad dabar? Naudingas), nes ankstesnis kortelę x (maks. Slots - 1) visada mušti jį.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nauja serija 9 | xactly | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 20 spalis 2009 11:56 |
| NVIDIA Control Panel Hates Nvidia atviruką? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | Lapkritis 25, 2008 01:42 |
| 8800 Series | dmdougie | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Balandis 22, 2008 14:49 |
| 8 serija | mrdaveyk | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 17 rugsėjis 2007 04:03 |
| Artėjantys konkursai! | Hybr! D | Community News & Chat | 14 | Rugpjūtis 24, 2007 02:54 |
| Temos įrankiai | |
| |