mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Gaidāmās Nvidia 9 sērija

Reply

Thread Tools
Old Februāris 15, 2008, 13:19
Donors Group

Default Gaidāmās Nvidia 9 sērija

Nu es lasīt internetā, 9 sērija ir kas iziet uz 21 februāris, vai kāds zina kaut ko par šo? vai bija ko es izlasīju tikko sagatavošanas laikā, jo man nav izdevies atrast neko par Nvidia oficiālajā tīmekļa vietnē.

Arī tad, ja kāds zina kādu no karšu specs viņi var teikt arī.

Pateicība

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Februāris 15, 2008, 15:50
Donors Group

Baumas Netrūkst uz 9800, bet, ja ir aizdomas specifikācija ir kaut kas iet ar tas būs nopietns gabals komplekts spēlmaņiem.

Attiecībā uz izplatīšanu šajā mēnesī? Es šaubos, bet tas ir tikai atzinumu, kā es dzirdēju March release datumu bandied apkārt. Atkal gan tas ir tikai pieņēmums.

Attēlu zemāk vajadzētu būt pirmsizlaides kartes (tātad bez 3rd Party ražotājs decals). Kā jūs varat redzēt, tas ir divējāda slota un ar cerībām par lielumu GTX, varbūt tad īsāks.

Tas acīmredzot pamatā G92 kodols. Ja tā tas būs 256-bit memory interface un tā būs veidota uz 65nm tehnoloģiju.

Bet kā tas ir izveidots Līdzīgā veidā, lai 7950GX2 tam būs 2 GPU's, un, es briesmas, 1GB RAM (512mb par katru GPU), jo vairāk ram dos karti extortionately dārgi.

NVIDIA european direktors pat ir kļuvuši par ieraksts (ņemot vērā masveida vadītājs jautājumus GX2), kā sakot, ka "mēs esam iemācījušies no kļūdām". Tik cerams, ka šī karte strādās, lai to potenciāla pilnīga taisni no lodziņa.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Februāris 15, 2008, 16:29
Donors Group

skan labi, jebkura ideja par cenām?
Old Februāris 15, 2008, 17:02
Donors Group

I'd guess, ņemot vērā no GT un GTS, pricepoint ap £ 300 - £ 350.

-Kanoakavirus
Old Februāris 15, 2008, 17:52
Donors Group

Es vienalga kādas no šīm kārtīm, kad es saņemšu savu jauno platformu šķiroti, lai gan es būtu pārdot savas mājas to atļauties.

Un man nav pat savu māju ..

Mana sistēma: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (s):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Dzesēšana:
ZALMAN CNPS9700NT
Tīkla / Internets:
divējāda gigabit / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32Bit
Old Februāris 15, 2008, 18:42
Donors Group

Es patiešām domāju, ka jums ir jābūt riekstiem tērēt cena konsole grafikas karte. Tas nav pareizi vai nepareizi paziņojumu, tikai atzinumu. Un tad tev cena monitorā rādīt kartes veiktspēju tās visā krāšņumā, tad cpu tik tas nav vājo vietu, tad MOBO ......

Tas tikai liek man brīnīties, cik izšķērdīgas coders no PC spēles tiešām ir. Es domāju apskatīt PS3 arhitektūra; DX9! un ka lieta var darboties grafiski, Superb spēļu nosaukumiem pēc hd rezolūcijas. Ja jūs esat domājām, 360 ir vienota DX10 arhitektūrā (pieklājīgi no AMD) dzīvo tā innards.

-Kanoakavirus
Old Februāris 16, 2008, 00:34
Donors Group

Es atsakos tērēt vienāds vai vairāk nekā pusi izmaksu visa mašīna. Es pavadīju labu 600 dolāru par manu platformām un pievienojot karti, kas ir vienāds ar to cena ir pilnīgi smieklīgi investīcijas. ņemot karti var arī pārdzīvot mašīnu, bet līdzsvaru cenu, salīdzinot rādītājus, ir pilnīgi izplaucis.

1 daļa mašīnu nevajadzētu divreiz izmaksas visa lieta.

kas ir iemesls, kāpēc es atsakos to iegādāties šādas kartes, līdz cena nokritīsies līdz aptuveni 250 un zemāk. Es pat domāt par 9.800 kā opcija. Es dodos taisni uz 8800gt 512mb un stingri ar to. tas ir grūti pietiekami nāk klajā ar skaidru naudu par asiņainu lieta. bet vismaz tas pievienot jaunu bunghole nevienu spēli i mest pie tā.

tas ir aizraujoši, ka jauna karte ar vairāk grafiskās apstrādes jauda nāk out. bet kā alex norādīja, tas atstājot pārējo tehnoloģiju aizmugurē. nepieciešams, lai iegūtu monitors, kas var sniegt pilnu grafisko kvalitāti, nepieciešams iekārtu, kas nepalēninātu karti un spēļu veidotājiem nav padara vieglāku par mums ...

Esmu gandrīz pilnīgi atdotos par sekojošiem advents grafikas karte tehnoloģiju, jo tā ir vieglāk, man vienkārši pirkt nedaudz "vecāks" tehnoloģija, kas veic gandrīz tikpat apbrīnojami. tas droši vien tiks nedaudz pirms man vajag paaugstināt no 8800gt.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Februāris 16, 2008, 01:34
Donors Group

SLI in kastē. 8800GT/GTS saglabās savu priekšnieks vēl vismaz pusi gadu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Februāris 16, 2008, 01:49
Donors Group

Hmm, pārāk daudz man tad pat uz mana excesivly dārgi būvēt. Bija tikai vēlas tērēt aptuveni £ 200 atzīmēm karte manu būvēt, atleast i var iegūt labu 8.800 šim.
Old Februāris 16, 2008, 02:16
Donors Group

Ko man šķiet dīvaini, ka laikā, kad viņi ir 2 GPUs, tās var tikai top 8.800 Ultra par 30%, vai tāpēc es esmu dzirdējis. Es varu redzēt tikai labā, kam ir viena karte, ja vēlaties SLI tos tikpat augsta kā jūs varat aiziet (Quad tagad?), Jo iepriekšējais kartes x (max slots - 1) vienmēr būs beat to.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Reply

Register

Bookmarks