![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine l-am citit pe internet, de 9 serie vine pe 21 februarie, nimeni nu ştie nimic despre acest lucru? sau a fost ce-am citit doar alcătuit pentru ca nu am reuşit să găsesc nimic despre el pe site-ul oficial Nvidia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvonuri privind abundă în 9800, dar în cazul în care suspectaţi specificaţie este nimic de a merge cu aceasta va fi o bucată de grave kit pentru joc. Ca pentru o lansare în această lună? Mă îndoiesc, dar asta e doar un aviz, astfel cum l-am auzit o data de lansare martie bandied in jur. Din nou, deşi acest lucru este doar presupunere. În imaginea de mai jos ar fi trebuit să fie o pre-lansare carte (3a parte, prin urmare, nici un producător decals). După cum se poate vedea că este un dual slot, şi arată cu privire la dimensiunea unui GTX, poate într-un loc mai scurt. Este aparent bazat pe nucleul G92. Dacă aşa că vom avea un 256-bit interfaţă de memorie şi să fie construit pe tehnologia de 65nm. Dar, aşa cum este creat într-o venă similare cu 7950GX2 va avea 2 GPU şi, aş risc, 1GB RAM (512MB per GPU), pentru că nici mai mult RAM va face carte de extortionately scump. Nvidia's European director chiar a plecat la dosar (în considerare masiv şofer probleme cu GX2), după cum a spune că "pe care le-am învăţat din greşelile noastre". Aşa că sperăm că această carte va lucra pentru a se întregul potenţial direct din cutie.
|
| |||
| |||
| Sună bine, nici o idee cu privire la preţurile? |
|
| |||
| |||
| Aş ghici, având în vedere pricepoint a GT şi GTS, în jur de £ 300 - £ 350.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu aş minte una din aceste cărţi de când am să-mi iau nou velatură sortate, deşi mi-ar fi sa-mi vand casa pentru a permite. Şi eu nu chiar proprii o casa ..
|
| |||
| |||
| I-adevăr cred că trebuie să fii nebun să-şi petreacă preţul de o consolă pe o placă grafică. Nu este un drept sau greşit declaraţie, doar un aviz. Si apoi, ai preţul de monitor pentru a afişa carte performanţa în toate e glorie, apoi procesorul astfel că nu va gâtuire, atunci mobo ...... Pur şi simplu mă face să mă întreb cât de inutil coders din PC Games cu adevărat. Adica uita-te la PS3 arhitectura; DX9! lucru şi care poate rula grafic-superb de titluri de jocuri, la rezoluţii HD. Dacă vă întrebaţi, a 360-a unificată DX10 arhitectură (curtoazie de AMD) este reşedinţa în măruntaie.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i refuze să-şi petreacă egală sau mai mult de jumătate din costul de întreaga maşină. Mi-am petrecut o bună 600 de dolari pe îmbrăcăminte, şi adăugând că echivalează cu o carte în preţul este o cu totul ridicol de investiţii. dat de carte ar putea dura mai mult decât de o maşină, dar de echilibru delicat de preţ faţă de performanţă globală este complet ratat.
1 componentă de maşină ar trebui să nu dublu costul întregii lucru. care este de ce am refuza sa cumpere o astfel de carte, până la preţul de aproximativ 250 de picături şi de mai jos. Nu voi chiar credeţi despre 9800 ca o opţiune. Mă duc direct spre un 8800gt 512MB şi lipit cu el. Este destul de greu venind cu numerar pentru sângeroase lucru. dar cel puţin se va adăuga un nou bunghole la orice joc i arunca la ea. Este interesant că o nouă carte cu mai multe putere de procesare grafica este iese. dar a subliniat ca alex, este lăsând restul de tehnologie în urmă. nevoia de a lua un monitor capabil de a oferi complet grafic de calitate, au nevoie de o masina care nu va încetini de carte, jocuri şi factorii de decizie nu face nici mai uşor pentru noi ... Am dat aproape complet până la următoarele advents în placă grafică de tehnologie, deoarece este mai uşor pentru mine, doar pentru a cumpara ceva "mai vechi" tehnologie care realizează aproape la fel ca admirably. este foarte probabil ca va fi un timp înainte de am nevoie de un upgrade de la 8800gt. Sistemul meu: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI într-o cutie. 8800GT/GTS va menţine superior de cel puţin o jumătate de an.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmm, un pic cam prea mult pentru mine, atunci, chiar şi pentru excesivly meu scump construi. A fost de numai caută să-şi petreacă în jur de £ 200 de mărci de carte pentru meu construi, atleast i se poate lua un 8800 bun pentru asta. |
|
| |||
| |||
| Ce mi se pare ciudat este că, în timp ce ei au 2 GPUs, ele pot doar un top 8800 Ultra de 30%, sau aşa am auzit. Nu pot vedea doar în beneficiul de a avea o carte, atunci când doriţi să SLI-le la fel de mare ca poti sa te duci (quad acum?), Deoarece anterior card x (max slots - 1) se va bate-o întotdeauna.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |