menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Očakávané Nvidia 9 série

Reply

Thread Tools
Old 15. februára 2008, 13:19
Darcu Skupina

Default Očakávané Nvidia 9 série

Tak som si prečítal na internete, 9 séria prichádza sa na 21. február, Vie niekto o tom niečo? alebo bolo len to, čo som čítal, pretože som sa doteraz podarilo nájsť niečo o tom na Nvidia oficiálnych webových stránkach.

Tiež ak niekto vie, na niektorú zo špecifikácie kariet môžu povedať tiež.

Vďaka

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 15.února 2008, 15:50
Darcu Skupina

Fám dost o 9800, ale v prípade podozrenia na špecifikácie je niečo ísť by to má byť vážny kus kit pre hráčov.

Ak ide o vydanie tohto mesiaca? Pochybuji, ale to je len názor, ako som počul z marca dátum vydania bandied okolo. Zase keď je to len domnienka.

Nasledujúci obrázok by mal byť pred-release karty (teda nie 3. strany výrobcu obtisky). Ako vidíte, je to dvojitý slot a vyzerá o veľkosti ako GTX, možná tad shorter.

Je to zrejme založený na jadre G92. Je-li tomu tak, že budete mať 256-bit pamäťové rozhranie, a je postavená na 65nm technológii.

Ale ako je to vytvorený v podobnom duchu na 7950GX2, že budete mať 2 a GPU, I'd hazard, 1GB RAM (512 megabajtov za GPU), pretože žiadne ďalšie ram bude karta vyděračsky drahé.

Nvidia európskej režisér dokonca odišiel na záznamu (s ohľadom na masívne ovládač problémy s GX2), ako hovorí, že "sme sa dozvedeli z našich chýb." Takže dúfajme, že táto karta bude pracovať na plný potenciál je to rovno z krabice.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 15.února 2008, 16:29
Darcu Skupina

Znie to dobre, vôbec predstavu o cene?
Old 15. februára 2008, 17:02
Darcu Skupina

Já bych odhadnúť, vzhľadom na pricepoint z GT a GTS, okolo £ 300 - 350 libier.

-Kanoakavirus
Old 15.února 2008, 17:52
Darcu Skupina

Já bych nevadí jedna z týchto kariet, keď som si moje nové plošinu Zoradené, aj keď by som predať svoj dom, aby si to dovoliť.

A nemám ani vlastný dom ..

Môj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základná doska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamäť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvojvrstvový]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chladenie:
Žalman CNPS9700NT
Sieť / Internet:
duálnou gigabitovou / 20MB Satelit
Monitor (s):
19 "HannsG
Operačný systém (y):
XP Pro 32Bit
Old 15.února 2008, 18:42
Darcu Skupina

Já opravdu si myslíš, že je potrebné orechy stráviť cenu konzoly na grafickú kartu. Nie je to správne alebo nesprávne vyhlásenia, len názor. A potom ste sa dostal cenu na monitore zobraziť kartu výkon v celej svojej nádhera, potom sa cpu tak to nebude prekážkou, potom Mobo ......

Jednoducho ma len čudovať, ako bezodpadovej kodéry PC hry naozaj sú. Mám na mysli pohľad na PS3 architektúry; DX9! a že to môže spustiť graficky-vynikajúce herné tituly na HD rozlíšenie. Ak ste vedel, že 360 má jednotnú DX10 architektúra (zdvorilostné z AMD) rezidentom je to vnútornosti.

-Kanoakavirus
Old 16. februára 2008, 00:34
Darcu Skupina

aj odmietnuť tráviť rovná alebo vyššia ako polovicu nákladov na celý stroj. Strávil som dobrý 600 dolárov na mojom plošinu, a pridáte kartu, ktorá sa rovná jeho cena je úplne smiešne investície. vzhľadom k tomu, že karta môže prečkať stroj, ale krehkej rovnováhy cena versus výkon celkovo úplne fúkané.

1 zložkou stroj by sa nikdy dvojnásobok nákladov na celú vec.

čo je aj dôvod, prečo odmietnuť kúpiť takéto karty, až cena klesne asi na 250 a pod. Nebudem dokonca premýšľať o 9800 ako jednu z možností. Jedu rovnou za 8800gt 512mb a odkrvovacieho s ním. je to dosť tvrdé prišiel s hotovostné na krvavou vec. ale aspoň sa pridať nový otvor pre zátku na akúkoľvek hru aj hádzať na to.

je to úžasné, že nové grafické karty s viac spracovania, je na ceste von. ale ako alex upozornil, je to opúšťajúcemu zvyšok technológie pozadu. potrebujú získať monitora schopných plnej grafickej kvality, ktoré potrebujú stroje, ktoré nebude spomaliť kartu a hra tvorca nemá žiadne jednoduchšie pre nás ...

som takmer úplne uvedený na nasledujúce advents v grafickej karte technológiu, pretože je to jednoduchšie pre mňa len kúpiť niečo "staršie" technológiu, ktorá vykonáva takmer rovnako obdivuhodne. bude veľmi pravdepodobne chvíľu pred aj potrebu upgradu zo 8800gt.

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 16. februára 2008, 01:34
Darcu Skupina

SLI v krabici. 8800GT/GTS bude udržiavať jeho nadriadeného aspoň ďalší pol rok.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 16. februára 2008, 01:49
Darcu Skupina

Hmm, trochu moc mi potom aj na mojej excesivly nákladné stavať. Bola len hľadáte minúť okolo 200 libier známok za kartu pre môj stavať, atleast môžem získať dobrý 8800 za to.
Old 16. februára 2008, 02:16
Darcu Skupina

Čo mi je divný, že aj keď majú 2 GPUs, môžu len začiatok 8800 Ultra o 30%, a tak som počula. Môžem vidieť iba v prospech s jednou kartou, ak chcete SLI je tak vysoká, ako sa môžete ísť (Quad teraz?), Keďže predchádzajúce kartu x (max sloty - 1) bude vždy poraziť ho.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nová 9 Series xactly Graphics Cards & Monitory 11 20.října 2009 11:56
Nvidia Ovládací panel Hates karta Nvidia? CodeFreakC Graphics Cards & Monitory 0 25. novembra 2008 01:42
8800 série dmdougie Graphics Cards & Monitory 3 22. apríl 2008 14:49
8 séria mrdaveyk Graphics Cards & Monitory 2 17. September 2007 04:03
Nastávající súťaží! Hybr! D Spoločenstva Novinky a chat 14 24. august 2007 02:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.