мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Предстојецхе НВИДИА серија 9

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. фебруар 2008, 13:19
Донаторска Група

Default Предстојецхе НВИДИА серија 9

Па читао сам на интернету, 9. серије долази на 21 фебруар, се било ко да зна ништа о томе? или је оно што сам прочитао само ццине јер нисам успео наћи ништа о томе на службеним страницама, НВИДИА.

Такође ако неко зна било коју од наочари од картица могу рећи исто тако.

Хвала

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 15. Мар 2008, 15:50
Донаторска Група

Гласине обилују с обзиром на 9800, али ако се сумња да је спецификација ништа да иде по то је идући да буде озбиљан комад кит за играче.

Као и за ослобађање овај месец? Сумњам, али то је само мишљење, јер сам чула једног март релеасе дате бандиед около. Опет мада то је само погађање.

Доњој слици би требало да буде пре-релеасе картицу (дакле не 3рд Парты произвођач децалс). Као што можете видети то је дуал слот и изгледа о величини од ГТКС, можда ТАД краћа.

То је наводно базиран на Г92 језгри. Ако је тако да ће имати 256-бит меморы интерфаце и бити изграђен на 65нм технологији.

Али као да је створена на сличан вена на 7950ГКС2 ће имати 2 ГПУ-а, а ја бих ризиковати, 1ГБ РАМ-а (512МБ по ГПУ) јер више РАМ-а ће се картица екстортионателы скупо.

НВИДИА'с Еуропеан директор је чак отишао на снимање (с обзиром на масивним дривер проблеми са ГКС2) је рекао да "смо научили из наших грешака." Дакле, надамо се, ова картица ће радити на то пуни потенцијал равно из кутије.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 15. Мар 2008, 16:29
Донаторска Група

Звучи добро, било који идеја на цене?
Old 15. фебруар 2008, 17:02
Донаторска Група

Хтео Претпостављам, с обзиром на прицепоинт од ГТ и ГТС, око £ 300 - £ 350.

-Каноакавирус
Old 15. Мар 2008, 17:52
Донаторска Група

Не бих уму једну од оних картица кад сам добити мој нови катарка распоређене, иако бих морати продати моју кућу да га приуштити.

А ја ни не сопствену кућу ..

Мы Сыстем: = /

Процесор (и):
АМД 64кс2 6000 +
Матичне плоче:
Асус М2Н32 сли Делуксе УИФИ
РАМ меморија:
Гусар КСМС2 ДДР800 ЦЛ4 2048МБ
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТС 320МБ ОЦ2
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
2кс36гб РАИД0 / 200ГБ / 500ГБ
Оптички погон (е):
ЦДРУ + ДВД-РУ [дуал лаыер]
Цасе / псу:
ЦМ Стацкер832 / Силверстоне ДА750
Хлађење:
Залман ЦНПС9700НТ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит / кабловски 20мб
Монитор (е):
19 "ХаннсГ
Оперативни систем (е):
КСП Про 32бит
Old 15. Мар 2008, 18:42
Донаторска Група

Ја искрено мислим мораш бити луд да проведете цене конзола на графичком картицом. То није право или криво изјаву, само мишљење. И онда сте добили цену монитора за приказ картице перформансе у свим је славу, онда ЦПУ тако да неће уско грло, а затим мобо ......

То само за нужду мене чудо колико разоран цодерс ПЦ игре стварно јесу. Мислим погледајте на пс3 архитектура; ДКС9! а да ствар може радити графички-диван гаминг наслови на ХД резолуцијама. Ако сте питате, 360 има јединствен ДКС10 архитектуре (љубазношћу АМД) имају пребивалиште у то утробе.

-Каноакавирус
Old 16. фебруар 2008, 00:34
Донаторска Група

и одбити провести једнако или више од половине трошкова целог маа̨ине. провела сам добар $ 600 на мој опремити, и додавања картицу која изједначује у цену је сасвим бесмислен улагања. с обзиром на картици можда и дуже машини, али је деликатна равнотежа наспрам перформанси укупну цену је потпуно разнесен.

1 компонента маа̨ине не би никада двокреветне костим целог ствар.

то је разлог зашто сам одбити купити таквих картица до цена капи за око 250 и ниже. Нећу ни размишљати о 9800 као опцију. идем равно за 8800гт 512МБ и приљепљивање са њом. то је доста тешко долазе са готовином за крваве ствар. али барем ће додати нови бунгхоле на било коју игру и роад на њега.

то је узбудљиво да нову картицу са више графике процесорска снагом долази ван. али како је истакао алекс, то је остављајући остатак технологија заостатку. требају добити монитор способан испоручити комплетан графички квалитета, треба машина који неће успорити картице, а игра макер не чинећи га лакше било који за нас ...

Ја сам скоро у потпуности одустао од следећих адвентс у графичком картицом технологије јер је лакши за мене за праведан купити нешто "старији" технологија која обавља готово једнако као красно. то ће врло вероватно бити неко време пре него што ми је потребно за надоградњу са 8800гт.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 16. Мар 2008, 01:34
Донаторска Група

Сли у кутији. 8800ГТ/ГТС ће одржати своју надређеног за барем још један од пола године.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 16. Мар 2008, 01:49
Донаторска Група

Хмм, мало превише за мене онда, чак и за моје ексцесивлы скупље градити. Био само желе потрошите око £ 200 марака за картицу за мој граде, атлеаст ја могу добити за то добре 8800.
Old 16. Мар 2008, 02:16
Донаторска Група

Шта мислим да је то непаран број, а они имају 2 ГПУс, могу само врх једне 8800 Ултра за 30%, или како сам чуо. Ја могу да видим само у корист имају једну картицу када желите сли их као висок као можете отићи (Куад сад?), Јер је претходне картице кс (макс слот - 1) ће увек тукли га.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нова серија 9 ксацтлы Грапхицс Цардс & Мониторс 11 20. Окт 2009 11:56
НВИДИА Цонтрол Панел мрзи НВИДИА картица? ЦодеФреакЦ Грапхицс Цардс & Мониторс 0 25 новембар 2008 01:42
8800 серија дмдоугие Грапхицс Цардс & Мониторс 3 22 април 2008 14:49
8 серија мрдавеык Грапхицс Цардс & Мониторс 2 17. сеп 2007 04:03
Надолазеће конкурси! Хыбр! Д Цоммуниты Неус & Цхат 14 24 аугуст 2007 02:54
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц