![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па читао сам на интернету, 9. серије долази на 21 фебруар, се било ко да зна ништа о томе? или је оно што сам прочитао само ццине јер нисам успео наћи ништа о томе на службеним страницама, НВИДИА.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гласине обилују с обзиром на 9800, али ако се сумња да је спецификација ништа да иде по то је идући да буде озбиљан комад кит за играче. Као и за ослобађање овај месец? Сумњам, али то је само мишљење, јер сам чула једног март релеасе дате бандиед около. Опет мада то је само погађање. Доњој слици би требало да буде пре-релеасе картицу (дакле не 3рд Парты произвођач децалс). Као што можете видети то је дуал слот и изгледа о величини од ГТКС, можда ТАД краћа. То је наводно базиран на Г92 језгри. Ако је тако да ће имати 256-бит меморы интерфаце и бити изграђен на 65нм технологији. Али као да је створена на сличан вена на 7950ГКС2 ће имати 2 ГПУ-а, а ја бих ризиковати, 1ГБ РАМ-а (512МБ по ГПУ) јер више РАМ-а ће се картица екстортионателы скупо. НВИДИА'с Еуропеан директор је чак отишао на снимање (с обзиром на масивним дривер проблеми са ГКС2) је рекао да "смо научили из наших грешака." Дакле, надамо се, ова картица ће радити на то пуни потенцијал равно из кутије.
|
| |||
| |||
| Звучи добро, било који идеја на цене? |
|
| |||
| |||
| Хтео Претпостављам, с обзиром на прицепоинт од ГТ и ГТС, око £ 300 - £ 350.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих уму једну од оних картица кад сам добити мој нови катарка распоређене, иако бих морати продати моју кућу да га приуштити. А ја ни не сопствену кућу ..
|
| |||
| |||
| Ја искрено мислим мораш бити луд да проведете цене конзола на графичком картицом. То није право или криво изјаву, само мишљење. И онда сте добили цену монитора за приказ картице перформансе у свим је славу, онда ЦПУ тако да неће уско грло, а затим мобо ...... То само за нужду мене чудо колико разоран цодерс ПЦ игре стварно јесу. Мислим погледајте на пс3 архитектура; ДКС9! а да ствар може радити графички-диван гаминг наслови на ХД резолуцијама. Ако сте питате, 360 има јединствен ДКС10 архитектуре (љубазношћу АМД) имају пребивалиште у то утробе.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и одбити провести једнако или више од половине трошкова целог маа̨ине. провела сам добар $ 600 на мој опремити, и додавања картицу која изједначује у цену је сасвим бесмислен улагања. с обзиром на картици можда и дуже машини, али је деликатна равнотежа наспрам перформанси укупну цену је потпуно разнесен.
1 компонента маа̨ине не би никада двокреветне костим целог ствар. то је разлог зашто сам одбити купити таквих картица до цена капи за око 250 и ниже. Нећу ни размишљати о 9800 као опцију. идем равно за 8800гт 512МБ и приљепљивање са њом. то је доста тешко долазе са готовином за крваве ствар. али барем ће додати нови бунгхоле на било коју игру и роад на њега. то је узбудљиво да нову картицу са више графике процесорска снагом долази ван. али како је истакао алекс, то је остављајући остатак технологија заостатку. требају добити монитор способан испоручити комплетан графички квалитета, треба машина који неће успорити картице, а игра макер не чинећи га лакше било који за нас ... Ја сам скоро у потпуности одустао од следећих адвентс у графичком картицом технологије јер је лакши за мене за праведан купити нешто "старији" технологија која обавља готово једнако као красно. то ће врло вероватно бити неко време пре него што ми је потребно за надоградњу са 8800гт. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сли у кутији. 8800ГТ/ГТС ће одржати своју надређеног за барем још један од пола године.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хмм, мало превише за мене онда, чак и за моје ексцесивлы скупље градити. Био само желе потрошите око £ 200 марака за картицу за мој граде, атлеаст ја могу добити за то добре 8800. |
|
| |||
| |||
| Шта мислим да је то непаран број, а они имају 2 ГПУс, могу само врх једне 8800 Ултра за 30%, или како сам чуо. Ја могу да видим само у корист имају једну картицу када желите сли их као висок као можете отићи (Куад сад?), Јер је претходне картице кс (макс слот - 1) ће увек тукли га.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нова серија 9 | ксацтлы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 20. Окт 2009 11:56 |
| НВИДИА Цонтрол Панел мрзи НВИДИА картица? | ЦодеФреакЦ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 25 новембар 2008 01:42 |
| 8800 серија | дмдоугие | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 22 април 2008 14:49 |
| 8 серија | мрдавеык | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 17. сеп 2007 04:03 |
| Надолазеће конкурси! | Хыбр! Д | Цоммуниты Неус & Цхат | 14 | 24 аугуст 2007 02:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |