az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Yaklaşan Nvidia 9 serisi

Reply

Konu Araçları
Old 15 Şubat 2008, 13:19
Bağış Grubu

Default Yaklaşan Nvidia 9 serisi

Evet internet üzerinden okumak, 9 serisi Şubat 21, herkes bu konuda bir şey biliyor üzerinde geliyor? veya çünkü Nvidia resmi web sitesi bu konuda herhangi bir şeyi bulmak için yönetilen değil ben uydurdum ne okurdu.

Ayrıca, kimse herhangi bir kart bu özellikleri bilir ve onlar da söyleyebiliriz.

Teşekkürler

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 15 Şubat 2008, 15:50
Bağış Grubu

Eğer şüpheli özellikler bu gitmeyi şey olduğunu dedikodular, ama oyun seti için ciddi bir parçası olacak ve 9800 ile ilgili çok şey söyleniyor.

Bir sürümü için bu ay gibi? Pek sanmam, ama bu sadece bir fikir's gibi bir Mart yayımı tarihinden yaklaşık bandied duymuşsunuzdur. Yine de bu sadece bir varsayım.

Resmin altında bir ön sürüm kartı (dolayısıyla herhangi bir 3. parti üreticinin ağaç) olarak verilmiştir. Gibi bir ikili yuvası görmek ve bir GTX yaklaşık boyutunu görünüyor, belki biraz daha kısa.

Bu görünüşte olan G92 çekirdek tabanlıdır. Böyle bir 256-bit bellek arayüzü ve 65nm teknolojisi üzerine kurulmuş olması gerekir.

Ancak bu benzer bir damar olarak 7950GX2 için 2 GPU ve ben ediyorum tehlike, 1GB RAM (512MB GPU başı), çünkü daha fazla bellek kartı extortionately pahalı yapar olur oluşturulan's.

Nvidia Avrupa yönetmen bile kayıtlı () bu "biz hataları öğrendik sonra söyleyerek" olarak GX2 ile büyük sürücü sorunları dikkate gitti. Yani umarım bu kartta tam potansiyeli açıkça kutunun çalışacaktır.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 15 Şubat 2008, 16:29
Bağış Grubu

iyi, fiyatlar üzerinde herhangi bir fikir geliyor?
Old 15 Şubat 2008, 17:02
Bağış Grubu

Ben, £ 300 civarında GT ve GTS, en pricepoint - £ 350 düşündüğünü tahmin ediyorum.

-Kanoakavirus
Old 15 Şubat 2008, 17:52
Bağış Grubu

Ancak bunu göze için ev satmak zorunda kalacak Ben yeni teçhizat düzenlenmiş almak, bir bu kartların wouldn't mind.

Ve ben bile .. ev sahibi ben değilim

Benim Sistemi: = /

İşlemci (ler):
AMD 64x2 6000 +
Anakart:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM hafıza:
Korsan XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optik Sürücü (ler):
CDRW + DVD-RW [çift katman]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Soğutma:
Zalman CNPS9700NT
Çift Gigabit / 20MB Kablo
Monitör (ler):
19 "HannsG
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro 32bit
Old 15 Şubat 2008, 18:42
Bağış Grubu

Ben gerçekten bir bir grafik kartına konsol fiyat harcamak için deli olmak için var. Bu doğru veya yanlış beyanı, sadece bir fikir değil. Ve daha sonra bir kart performans göstermek için monitörün fiyatı var tüm bu zafer, daha sonra işlemci bu nedenle daha dar, daha sonra mobo ......

Sadece bana gerçekten vardır bilgisayar oyunları sadece nasıl israf Coders merak yapar. Ben PS3 mimarisine bakmak demek; DX9! ve grafiksel çalıştırabilirsiniz bu şeyi-süper oyun başlklar HD çözünürlüklerde. Eğer merak ediyorsanız, 360 birleştirilmiş DX10 mimarisi AMD ve (nezaket) bu bağırsaklar's ikamet etti.

-Kanoakavirus
Old 16 Şubat 2008, 00:34
Bağış Grubu

i tüm makinenin fazla yarı fiyatına veya eşit harcamayı reddeder. Ben teçhizat üzerinde, iyi bir 600 dolar harcanan ve fiyat olarak eşit bir kart eklemeden tamamen saçma bir yatırımdır. iyi makine uzun yaşamak olabilir, kart, ancak performans genel fiyat karşı en hassas dengesini tamamen üflendiği verilir.

Tüm şeyin maliyetini çift asla Makinenin 1 bileşen.

bu yüzden ben kadar fiyat hakkında 250 ve altına düşerse, bu tür kartı satın almak çöp olduğunu. Ben bile 9800 bir seçenek olarak düşünmek değildir. Ben düz bir 8800GT 512MB için olacak ve ile anlaşmazlık. zor yeterli kanlı şey için nakit ile gelen. ama en azından bir oyun i yeni bir fıçı deliği ekleyeceğiz ona atarsınız.

bu daha fazla grafik işlemci gücü ile yeni bir kart açıyor heyecan verici. ama Alex işaret, bu arkasındaki teknoloji geri kalanını terk's. bir monitör tam grafik kalitesi sunma kapasitesinde almak için, bu, ve oyun yapımcıları hiçbir bizim için daha kolay hale değil kartı yavaşlatacak değil bir makine gerek gerek ...

Çünkü bana sadece biraz "eski" teknoloji hemen hemen eşit admirably olarak gerçekleştirir satın almak kolay, neredeyse tamamen kartı teknolojisi grafiklerinde advents şu kadar verdik. önce i 8800GT bir yükseltme ihtiyacı çok büyük olasılıkla bir süre olacaktır.

Benim Sistemi: Ezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongatakımının
RAM hafıza:
2 Gb'lik G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses
Sabit Disk (ler):
160 iş Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16x DVD-CD RW COMBO Sürücü
Case / PSU:
CoolerMaster durumda antec Earthwatts 500W
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU Fan
Brighthouse Kablo 1MB / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro sp2
Old 16 Şubat 2008, 01:34
Bağış Grubu

SLI bir kutu içinde. 8800GT/GTS barındıracak onun için en üstün bir yarım yıl.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 16 Şubat 2008, 01:49
Bağış Grubu

Evet, biraz fazla benim için o zaman, benim excesivly inşa pahalı bile. Sadece benim, atleast Bunun için iyi bir 8800 alabilirsiniz oluşturmak için kart için £ 200 işaretleri civarında harcama konusunda oldu.
Old 16 Şubat 2008, 02:16
Bağış Grubu

Ben tek Ne bulmak sırasında bunlar 2 GPUs var, sadece duydum sonra% 30, veya bir 8800 Ultra üst olabilir. Sadece), çünkü önceki kartı x (maks yuvası - 1) her zaman yendi zaman size SLI bunlara şimdi (dört gidebilirsiniz yüksek? Istiyordum bir kart sahip yararına görebilirsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Reply

Register

Bookmarks