![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet internet üzerinden okumak, 9 serisi Şubat 21, herkes bu konuda bir şey biliyor üzerinde geliyor? veya çünkü Nvidia resmi web sitesi bu konuda herhangi bir şeyi bulmak için yönetilen değil ben uydurdum ne okurdu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer şüpheli özellikler bu gitmeyi şey olduğunu dedikodular, ama oyun seti için ciddi bir parçası olacak ve 9800 ile ilgili çok şey söyleniyor. Bir sürümü için bu ay gibi? Pek sanmam, ama bu sadece bir fikir's gibi bir Mart yayımı tarihinden yaklaşık bandied duymuşsunuzdur. Yine de bu sadece bir varsayım. Resmin altında bir ön sürüm kartı (dolayısıyla herhangi bir 3. parti üreticinin ağaç) olarak verilmiştir. Gibi bir ikili yuvası görmek ve bir GTX yaklaşık boyutunu görünüyor, belki biraz daha kısa. Bu görünüşte olan G92 çekirdek tabanlıdır. Böyle bir 256-bit bellek arayüzü ve 65nm teknolojisi üzerine kurulmuş olması gerekir. Ancak bu benzer bir damar olarak 7950GX2 için 2 GPU ve ben ediyorum tehlike, 1GB RAM (512MB GPU başı), çünkü daha fazla bellek kartı extortionately pahalı yapar olur oluşturulan's. Nvidia Avrupa yönetmen bile kayıtlı () bu "biz hataları öğrendik sonra söyleyerek" olarak GX2 ile büyük sürücü sorunları dikkate gitti. Yani umarım bu kartta tam potansiyeli açıkça kutunun çalışacaktır.
|
| |||
| |||
| iyi, fiyatlar üzerinde herhangi bir fikir geliyor? |
|
| |||
| |||
| Ben, £ 300 civarında GT ve GTS, en pricepoint - £ 350 düşündüğünü tahmin ediyorum.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ancak bunu göze için ev satmak zorunda kalacak Ben yeni teçhizat düzenlenmiş almak, bir bu kartların wouldn't mind. Ve ben bile .. ev sahibi ben değilim
|
| |||
| |||
| Ben gerçekten bir bir grafik kartına konsol fiyat harcamak için deli olmak için var. Bu doğru veya yanlış beyanı, sadece bir fikir değil. Ve daha sonra bir kart performans göstermek için monitörün fiyatı var tüm bu zafer, daha sonra işlemci bu nedenle daha dar, daha sonra mobo ...... Sadece bana gerçekten vardır bilgisayar oyunları sadece nasıl israf Coders merak yapar. Ben PS3 mimarisine bakmak demek; DX9! ve grafiksel çalıştırabilirsiniz bu şeyi-süper oyun başlklar HD çözünürlüklerde. Eğer merak ediyorsanız, 360 birleştirilmiş DX10 mimarisi AMD ve (nezaket) bu bağırsaklar's ikamet etti.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i tüm makinenin fazla yarı fiyatına veya eşit harcamayı reddeder. Ben teçhizat üzerinde, iyi bir 600 dolar harcanan ve fiyat olarak eşit bir kart eklemeden tamamen saçma bir yatırımdır. iyi makine uzun yaşamak olabilir, kart, ancak performans genel fiyat karşı en hassas dengesini tamamen üflendiği verilir.
Tüm şeyin maliyetini çift asla Makinenin 1 bileşen. bu yüzden ben kadar fiyat hakkında 250 ve altına düşerse, bu tür kartı satın almak çöp olduğunu. Ben bile 9800 bir seçenek olarak düşünmek değildir. Ben düz bir 8800GT 512MB için olacak ve ile anlaşmazlık. zor yeterli kanlı şey için nakit ile gelen. ama en azından bir oyun i yeni bir fıçı deliği ekleyeceğiz ona atarsınız. bu daha fazla grafik işlemci gücü ile yeni bir kart açıyor heyecan verici. ama Alex işaret, bu arkasındaki teknoloji geri kalanını terk's. bir monitör tam grafik kalitesi sunma kapasitesinde almak için, bu, ve oyun yapımcıları hiçbir bizim için daha kolay hale değil kartı yavaşlatacak değil bir makine gerek gerek ... Çünkü bana sadece biraz "eski" teknoloji hemen hemen eşit admirably olarak gerçekleştirir satın almak kolay, neredeyse tamamen kartı teknolojisi grafiklerinde advents şu kadar verdik. önce i 8800GT bir yükseltme ihtiyacı çok büyük olasılıkla bir süre olacaktır. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI bir kutu içinde. 8800GT/GTS barındıracak onun için en üstün bir yarım yıl.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Evet, biraz fazla benim için o zaman, benim excesivly inşa pahalı bile. Sadece benim, atleast Bunun için iyi bir 8800 alabilirsiniz oluşturmak için kart için £ 200 işaretleri civarında harcama konusunda oldu. |
|
| |||
| |||
| Ben tek Ne bulmak sırasında bunlar 2 GPUs var, sadece duydum sonra% 30, veya bir 8800 Ultra üst olabilir. Sadece), çünkü önceki kartı x (maks yuvası - 1) her zaman yendi zaman size SLI bunlara şimdi (dört gidebilirsiniz yüksek? Istiyordum bir kart sahip yararına görebilirsiniz.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |