менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Майбутні Nvidia 9 серія

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 лютого 2008, 13:19
Донор групи

Default Майбутні Nvidia 9 серія

Ну, я читав в інтернеті, 9 серія виходить на 21 лютого, Хто-небудь знає нічого з цього приводу? або ж те, що я прочитав тільки що зробив, тому що мені не вдалося знайти нічого про це на офіційному сайті nVidia.

Крім того, якщо хто знає будь-який із специфікації карти вони можуть сказати також.

Спасибо

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 15 лютого 2008, 15:50
Донор групи

Ходять чутки про 9800, а якщо підозрюваний специфікації чогось коштує це буде серйозною частиною комплекту для геймерів.

Що стосується випуску цього місяця? Я сумніваюся в цьому, але це всього лише думка, як я чув, дата релізу березні розмов навколо. Знову хоча це тільки припущення.

На малюнку нижче повинна бути пре-реліз карт (звідси не 3rd Party виробник відмітні знаки). Як ви можете бачити, що це подвійний слот і виглядає приблизно розміром з GTX, може бути, трохи коротше.

Це видно на основі G92 ядро. У цьому випадку вона буде мати 256-бітний інтерфейс пам'яті і буде побудований по 65 нм технології.

Але, як він створюється в тому ж дусі на 7950GX2 вона буде мати 2 GPU і, я б небезпеки, 1GB RAM (512MB на GPU), тому що більше ОЗУ зроблять карту extortionately дорого.

Європейський директор Nvidia's пішов навіть на запис (з урахуванням масових проблем з драйвером GX2), повідомило, що ми дізналися з наших помилок ". Так що сподіваюся, ця карта буде працювати на повну потенційну прямо з коробки.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 15 лютого 2008, 16:29
Донор групи

Звучить добре, будь-яке уявлення про ціни?
Old 15 лютого 2008, 17:02
Донор групи

Я думаю, з огляду на Pricepoint з GT і GTS, близько £ 300 - £ 350.

-Kanoakavirus
Old 15 лютого 2008, 17:52
Донор групи

Я не заперечував би одна з цих карт, коли я отримаю нові установки відсортований, хоча я б продати свій будинок, щоб дозволити собі це.

І я навіть не власним домом ..

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 15 лютого 2008, 18:42
Донор групи

Я щиро думаю, що ви повинні бути горіхи провести ціна консолі на відеокарті. Це не правильні чи неправильні заяви, просто думка. І тоді у вас ціни на моніторі, щоб показати продуктивність карти у всіх його славі, то процесор так що не буде вузьким місцем, то плат ......

Він просто змушує мене задатися питанням, наскільки марнотратно кодери ігор для ПК насправді. Я маю на увазі погляд на архітектуру PS3; DX9! і що саме можна запустити графічний чудове назва гри на HD резолюції. Якщо вам цікаво, 360 уніфікованої архітектурою DX10 (люб'язності AMD), що проживає в його нутрощі.

-Kanoakavirus
Old 16 лютого 2008, 00:34
Донор групи

Я відмовляюся витрачати дорівнює або більше половини вартості всієї машини. Я провів хороший 600 доларів на мій ріг, і додавання карт, що дорівнює його в ціні абсолютно смішні інвестиції. враховуючи карта цілком може пережити машини, але крихкий баланс ціни в порівнянні з загальної продуктивності повністю підірвано.

1 компонент машини ніколи не повинна подвоїти вартість всього річ.

Саме тому я відмовляюся купувати таку карту, поки ціна падає до 250 і нижче. Я навіть не буду думати про 9800 як опція. Я йду прямо до 8800GT 512MB і приклеїти з ним. Досить складно придумати грошових коштів за криваву справу. але принаймні це буде додати нове отвір у бочці до будь-якій грі я кидаю на неї.

Це цікаво, що нові карти з більш графічну потужність виходить. але, як Алекс вказали, це залишаючи інші технології позаду. потребують, щоб отримати контроль, здатних доставляти повне графічне якість, що потребують в машині, яка не сповільнить карти, і гра органів не принесе користі для нас ...

Я майже повністю відмовилися від наступного пришестя в графічних карт технології, оскільки це легше для мене просто купити кілька "старих" технологій, які виконує майже настільки ж чудово. вона буде дуже ймовірно, буде якийсь час, перш ніж я необхідності оновлення з 8800GT.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 16 лютого 2008, 01:34
Донор групи

SLI в коробку. 8800GT/GTS буде підтримувати покращений принаймні ще півроку.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 16 лютого 2008, 01:49
Донор групи

Хм, дуже багато для мене, то, навіть для моїх дорогих excesivly побудувати. Тільки дивлячись витратити близько £ 200 марок на карту для мого будувати, Atleast я можу отримати гарну 8800 для цього.
Old 16 лютого 2008, 02:16
Донор групи

Що я знаходжу це непарне, що, хоча вони мають 2 GPU, вони можуть лише Top 8800 Ultra на 30%, або так я чув. Я бачу тільки перевага мати одну карту, якщо ви хочете SLI їх так високо, як може йти (Quad тепер? "), Оскільки попередні карта X (Max-слота - 1) завжди буде бити її.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нова 9 серія xactly Графічні карти & Монітори 11 20 жовтня 2009 11:56
NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? CodeFreakC Графічні карти & Монітори 0 25 листопада 2008 01:42
8800 dmdougie Графічні карти & Монітори 3 22 квітня 2008 14:49
8 серія mrdaveyk Графічні карти & Монітори 2 17 вересня 2007 04:03
Майбутніх змаганнях! Hybr! D Community News & чат 14 24 серпня 2007 02:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.