![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я читав в інтернеті, 9 серія виходить на 21 лютого, Хто-небудь знає нічого з цього приводу? або ж те, що я прочитав тільки що зробив, тому що мені не вдалося знайти нічого про це на офіційному сайті nVidia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ходять чутки про 9800, а якщо підозрюваний специфікації чогось коштує це буде серйозною частиною комплекту для геймерів. Що стосується випуску цього місяця? Я сумніваюся в цьому, але це всього лише думка, як я чув, дата релізу березні розмов навколо. Знову хоча це тільки припущення. На малюнку нижче повинна бути пре-реліз карт (звідси не 3rd Party виробник відмітні знаки). Як ви можете бачити, що це подвійний слот і виглядає приблизно розміром з GTX, може бути, трохи коротше. Це видно на основі G92 ядро. У цьому випадку вона буде мати 256-бітний інтерфейс пам'яті і буде побудований по 65 нм технології. Але, як він створюється в тому ж дусі на 7950GX2 вона буде мати 2 GPU і, я б небезпеки, 1GB RAM (512MB на GPU), тому що більше ОЗУ зроблять карту extortionately дорого. Європейський директор Nvidia's пішов навіть на запис (з урахуванням масових проблем з драйвером GX2), повідомило, що ми дізналися з наших помилок ". Так що сподіваюся, ця карта буде працювати на повну потенційну прямо з коробки.
|
| |||
| |||
| Звучить добре, будь-яке уявлення про ціни? |
|
| |||
| |||
| Я думаю, з огляду на Pricepoint з GT і GTS, близько £ 300 - £ 350.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не заперечував би одна з цих карт, коли я отримаю нові установки відсортований, хоча я б продати свій будинок, щоб дозволити собі це. І я навіть не власним домом ..
|
| |||
| |||
| Я щиро думаю, що ви повинні бути горіхи провести ціна консолі на відеокарті. Це не правильні чи неправильні заяви, просто думка. І тоді у вас ціни на моніторі, щоб показати продуктивність карти у всіх його славі, то процесор так що не буде вузьким місцем, то плат ...... Він просто змушує мене задатися питанням, наскільки марнотратно кодери ігор для ПК насправді. Я маю на увазі погляд на архітектуру PS3; DX9! і що саме можна запустити графічний чудове назва гри на HD резолюції. Якщо вам цікаво, 360 уніфікованої архітектурою DX10 (люб'язності AMD), що проживає в його нутрощі.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я відмовляюся витрачати дорівнює або більше половини вартості всієї машини. Я провів хороший 600 доларів на мій ріг, і додавання карт, що дорівнює його в ціні абсолютно смішні інвестиції. враховуючи карта цілком може пережити машини, але крихкий баланс ціни в порівнянні з загальної продуктивності повністю підірвано.
1 компонент машини ніколи не повинна подвоїти вартість всього річ. Саме тому я відмовляюся купувати таку карту, поки ціна падає до 250 і нижче. Я навіть не буду думати про 9800 як опція. Я йду прямо до 8800GT 512MB і приклеїти з ним. Досить складно придумати грошових коштів за криваву справу. але принаймні це буде додати нове отвір у бочці до будь-якій грі я кидаю на неї. Це цікаво, що нові карти з більш графічну потужність виходить. але, як Алекс вказали, це залишаючи інші технології позаду. потребують, щоб отримати контроль, здатних доставляти повне графічне якість, що потребують в машині, яка не сповільнить карти, і гра органів не принесе користі для нас ... Я майже повністю відмовилися від наступного пришестя в графічних карт технології, оскільки це легше для мене просто купити кілька "старих" технологій, які виконує майже настільки ж чудово. вона буде дуже ймовірно, буде якийсь час, перш ніж я необхідності оновлення з 8800GT. Моя система: Єзекіїль
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SLI в коробку. 8800GT/GTS буде підтримувати покращений принаймні ще півроку.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хм, дуже багато для мене, то, навіть для моїх дорогих excesivly побудувати. Тільки дивлячись витратити близько £ 200 марок на карту для мого будувати, Atleast я можу отримати гарну 8800 для цього. |
|
| |||
| |||
| Що я знаходжу це непарне, що, хоча вони мають 2 GPU, вони можуть лише Top 8800 Ultra на 30%, або так я чув. Я бачу тільки перевага мати одну карту, якщо ви хочете SLI їх так високо, як може йти (Quad тепер? "), Оскільки попередні карта X (Max-слота - 1) завжди буде бити її.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова 9 серія | xactly | Графічні карти & Монітори | 11 | 20 жовтня 2009 11:56 |
| NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 0 | 25 листопада 2008 01:42 |
| 8800 | dmdougie | Графічні карти & Монітори | 3 | 22 квітня 2008 14:49 |
| 8 серія | mrdaveyk | Графічні карти & Монітори | 2 | 17 вересня 2007 04:03 |
| Майбутніх змаганнях! | Hybr! D | Community News & чат | 14 | 24 серпня 2007 02:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |