![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Има ли някакви рискове, трябва да бъдат наясно в актуализирането ми ATI Catalyst драйвер? Аз не съм като всички въпроси, но FileHippo актуализация доносчик ми каза, че това е остаряла. Инсталиран Версия: 5,8 Актуализация на: ATI Catalyst драйвери 9,4 XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво GPU имате ли? 5,8 вероятно е от около 2005 г., или така:) Промени: Вие трябва да можете да инсталирате драйверите без благополучно, точно над горната част има други
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Radeon X600 256MB HyperMemory |
|
| |||
| |||
| Тя може да се подобри нейната ефективност малко, 9.4s са последните драйвери, които ще бъдат направени за тази карта, така че все пак може и да го AMD вече е спряна в подкрепа на всички карти, които предхождат 2000series, като се започне от 9,4 С по-нови карти, можете да инсталирате само отгоре, но Im не сигурен за по-големи такива. Така че вероятно ще бъде най-добре, ако деинсталиран ги ръчно и се използват Шофьор метач да се отървете от остатъците
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Благодарности. Аз мисля последния път, когато един от тези актуализирани драйвери беше на моя стар Win98. Booted обратно към REALLY побъркани монитора. Може просто да я оставите на мира ... |
|
| |||
| |||
| Ами аз накрая се опита, не могат да устоят за дълго! Саид хардуера не е съвместим. |
|
| |||
| |||
| А виждам проблем, filehippo лъже, 9,3 е последната подкрепа ЛИНК надясно такива
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Благодарности! Аз погледнах там, но не може да изглежда да намерите правилните страница. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Трябва да Update USB драйвери Кой ли актуализация? | нов | Общи Софтуер Чат | 8 | 3 юни 2009 07:58 |
| Има ли софтуер, който може да сканира ми хардуер и Авто Намери + актуализация шофьори? | cheesepuff | Мултимедия & Codecs | 3 | 5-и парламентарен май 2009 г. 20:36 |
| ATI Catalyst (CCC мисля ..) не се инсталира правилно | dom96 | Мултимедия & Codecs | 8 | 11 Feb 2009 13:55 |
| Catalyst Контролен център. Da Da Da ... Бум Бум ... | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 3 | 12 Jan 2009 13:25 |
| Не може да се отвори Catalyst контролен център 8,11 | grumpygamer | Мултимедия & Codecs | 2 | 26 ноември 2008 12:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |