![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Existuje nějaké riziko I by si měli být vědomi při aktualizaci mých ATI Catalyst Driver? I'm nemají žádné problémy, ale FileHippo aktualizace checker mi říká, že je zastaralý. Instalovaná verze: 5.8 Update: Ovladače ATI Catalyst 9.4 XP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GPU Co máte? 5.8 je asi kolem 2005 nebo tak:) Edit: měli byste být schopni instalovat ovladače bez stopa, vpravo nad horní tam jiní
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Grafická karta? Radeon X600 256megabajt HyperMemory |
|
| |||
| |||
| Mohlo by to zlepšit jeho výkon trochu, 9.4s jsou poslední ovladače, které budou pro tuto kartu stejně tak můžete i získat AMD nyní přestal podporovat všechny karty, které před 2000series, počínaje 9,4 S novější karty stačí nainstalovat přes horní ale im ne jistý starší. Takže by to asi bylo nejlepší, kdyby jste odinstalovat ručně a použité Driver zametač zbavit se leftovers
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Díky. I myslet v poslední době jsem aktualizován v jednom z těchto řidičů bylo na mé staré Win98. Zaveditelný zpět na REALLY neuspořádaný monitoru. Já bych jenom opustit sám ... |
|
| |||
| |||
| Tak jsem konečně vyzkoušeli, nemohla odolat na dlouho! Řekl, že hardware nebyl kompatibilní. |
|
| |||
| |||
| Ach vidím problém, filehippo lže, 9.3 je poslední podporu LINK na správnou volbou
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Díky! Podíval jsem se tam, ale zdá se, že nemůže najít tu správnou stránku. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuji Update USB ovladače, který z nich mohu aktualizovat? | nový | Obecné Software Chat | 8 | 3. června 2009 07:58 |
| Existuje software na testování všech Můj Hardware a Auto Najít + aktualizace ovladačů? | cheesepuff | Multimedia & Kodeky | 3 | 5. května 2009 20:36 |
| ATI Catalyst (CCC myslím ..) není instalace správně | dom96 | Multimedia & Kodeky | 8 | 11. únor 2009 13:55 |
| Catalyst Control Center. Da Da Da ... Boom Boom ... | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 3 | 12. ledna 2009 13:25 |
| Nelze otevřít Catalyst Control Center 8.11 | grumpygamer | Multimedia & Kodeky | 2 | 26. listopadu 2008 12:46 |
| Thread Nástroje | |
| |