![]() |
|
| |||
| |||
| Υπάρχουν κίνδυνοι που θα πρέπει να γνωρίζουν σε ενημέρωση μου ATI Catalyst Driver? Δεν είμαι με οποιοδήποτε θέματα αλλά η ενημέρωση FileHippo πούλι μου λέει ότι είναι ξεπερασμένο. Εγκατεστημένη έκδοση: 5,8 Ενημέρωση για: ATI Catalyst XP Drivers 9.4 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι GPU έχετε; 5,8 είναι κατά πάσα πιθανότητα από το 2005 ή γύρω από αυτό:) Επεξεργασία: θα πρέπει να μπορείτε να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης χωρίς κανένα πρόβλημα, ακριβώς πάνω από την κορυφή του υπάρχουν άλλοι
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Radeon X600 256MB HyperMemory |
|
| |||
| |||
| Μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις λίγο, 9.4s είναι τα τελευταία προγράμματα οδήγησης που θα γίνει για τη συγκεκριμένη κάρτα ούτως ή άλλως, έτσι ώστε να μπορεί και να το AMD έχει πλέον σταματήσει την υποστήριξη όλων των καρτών που είχαν συναφθεί πριν από την 2000series, αρχής γενομένης από 9,4 Με νεότερη κάρτες που μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο την κορυφή, αλλά να μην im σίγουροι για τις παλαιότερες. Έτσι, θα μπορούσε πιθανότατα να είναι η καλύτερη αν απεγκατασταθεί με το χέρι και να χρησιμοποιούνται Οδηγός SWEEPER για να απαλλαγούμε από τα παραλειπόμενα
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ. Εγώ σκέφτομαι την τελευταία φορά που μία από αυτές ενημερώνονται οι οδηγοί ήταν σε παλιό μου Win98. Εκκίνηση πίσω σε μια θάλασσα REALLY παρακολουθεί. Θα ήθελα να αφήσω μόνο και μόνο ... |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν εγώ τελικά προσπάθησαν, δεν μπορούσαν να αντισταθούν για καιρό! Είπε το υλικό δεν ήταν συμβατές. |
|
| |||
| |||
| Ah βλέπω το πρόβλημα, filehippo βρίσκεται, 9.3 είναι η τελευταία υποστήριξη LINK με σωστές
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ! Κοίταξα, αλλά δεν φαίνεται ότι θα μπορούσε να βρεθεί η σωστή σελίδα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θα πρέπει να ενημερώσετε USB Οδηγοί Ποια Ένα Είμαι Update; | νέος | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 3η Ιουν 2009 07:58 |
| Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να σαρώσετε όλες μου υλικού και Auto Βρείτε + Οδηγοί ενημέρωση; | cheesepuff | Multimedia & Codecs | 3 | 5η Μαΐου 2009 20:36 |
| ATI Catalyst (CCC νομίζω ..) δεν είναι σωστή εγκατάσταση | dom96 | Multimedia & Codecs | 8 | 11 Φεβ 2009 13:55 |
| Καταλύτης Κέντρο Ελέγχου. Da Da Da ... Boom Boom ... | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 12 Ιαν 2009 13:25 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του κέντρου ελέγχου Καταλύτης 8,11 | grumpygamer | Multimedia & Codecs | 2 | 26 Νοε 2008 12:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |