![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ima li bilo kakvih rizika ja bi trebao biti svjestan pri ažuriranju moje ATI Catalyst Driver? Ja sam bez problema, ali FileHippo provjernik update kaze mi da je zastarjela. Installed Version: 5,8 Update na: ATI Catalyst Drivers XP 9,4 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GPU Što imate? 5,8 vjerojatno je iz oko 2005 ili tako:) Edit: trebali moći instalirati upravljačke programe bez problema, desno preko vrha postoji drugi
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Display adapter? Radeon X600 256MB HyperMemory |
|
| |||
| |||
| To bi moglo unaprijediti njegovu učinkovitost malo, 9.4s su zadnji driveri koji će biti u svakom slučaju za tu karticu tako da možete i dobiti AMD je sada prestao podupiranja svih kartica koje su raniji datum 2000series, počevši od 9,4 S novijim karticama možete instalirati samo preko vrha, ali im ne siguran oko stare. Tako će vjerojatno biti najbolje ako ih ručno deinstaliran i rabljenih Vozač minolovac da biste dobili osloboditi od ostaci
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hvala. Ja misliti posljednji put kad sam jedan od onih ažurirane upravljačke programe moj stari je bio na Win98. Natrag na Booted zaista messed up monitor. Možda ću samo ostaviti ga na miru ... |
|
| |||
| |||
| Pa napokon sam pokušao, nije mogao odoljeti za dugo! Rekao je da je hardver nije kompatibilan. |
|
| |||
| |||
| Ah vidim problem, filehippo leži, 9,3 je zadnja podrška LINK do prave
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hvala! Pogledah tamo, ali izgleda da nisu mogli pronaći pravu stranicu. |